Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
259
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Win 10 kurulum sorunu
B
geçen yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Öncelikle milletimizin başı sağ olsun , Allah ölenlere rahmet kalanlara sabır versin.
Win 10 işletim sistemini kurarken yeniden başlattığı zaman ( kurulum sırasında ) yüklemeye geçmiyor usb yi çıkarsam da takılı bıraksam da takılı bırakınca kurulum yeniden yapılacakmış gibi oluyor , usb çıkarınca da kurulum yapmıyor , boot hatası hatası veriyor .
Hiç başıma böyle bir şeyler gelmemişti doğrusu.



E
geçen yıl
Yarbay

Amin. Başka bir iso ile denediniz mi? Hangi program ile flasha yazdırdınız? Ventoy değilse ventoy öneririm. Pc destekliyorsa ve zamanınız da varsa sanal makinede de deneyebilirsiniz.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
B
geçen yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

doğrusu abimin eski bilgisayarına whatsap üzerinden kurdururuyordum , rufusla yazdırmıştım kendisi de pek anlamaz bu işlerden , doğrusu dediğim gibi böyle bir mevzu ilk defa başıma geldi , ona da başka bir kopya ile dene dedim ama elinde yoktu , dediğiniz gibi bir de önerdiğiniz programla yazdırayım.




Bu mesajda bahsedilenler: @Exfat
B
geçen yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Abim jp da eski bilgisayarı hdd ve ramleri alıp 400 yene satmış bizim sorunda ortadan kalktı.



K
geçen yıl
Yarbay

Bios Boot menüsünde kurulum yapılacak ssd ilk sırada olsun, windows 10 setup dosyalarının olduğu usb flash belleği boot menüsü ile seçin. Msi anakartlarda F11 tuşu ile. Kurulumu bu şekilde yapın.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Korgeneral -- 18 Şubat 2023; 16:52:35 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.