B

Yüzbaşı
10 Eylül 2005
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
86 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
B
10 ay
Rarbg kapanmış :(
Merhaba beyler,
Sitemizi kapatma kararı aldığımızı size bildirmek isteriz.
Son 2 yıl bizim için çok zor geçti - ekibimizdeki bazı kişiler covid komplikasyonları nedeniyle öldü,
diğerleri hala bunun yan etkilerinden muzdarip - hiç çalışamamak.
Bazıları da Avrupa'da savaşıyor - HER İKİ TARAFTA.
Ayrıca Avrupa'daki veri merkezlerindeki elektrik fiyatlarındaki artış bizi oldukça etkiledi.
Enflasyon, günlük harcamalarımızı katlanılmaz hale getiriyor.
Bu nedenle artık bu siteyi artık cebimizden karşılayamayacağımız büyük masraflar olmadan çalıştıramayız.
Oybirliğiyle yapılan bir oylamanın ardından artık yapamayacağımıza karar verdik.
Üzgünüz :(
Hoşçakal

Hello guys,
We would like to inform you that we have decided to shut down our site.
The past 2 years have been very difficult for us - some of the people in our team died due to covid complications,
others still suffer the side effects of it - not being able to work at all.
Some are also fighting the war in Europe - ON BOTH SIDES.
Also, the power price increase in data centers in Europe hit us pretty hard.
Inflation makes our daily expenses impossible to bare.
Therefore we can no longer run this site without massive expenses that we can no longer cover out of pocket.
After an unanimous vote we've decided that we can no longer do it.
We are sorry :(
Bye
B
10 ay
Defne Devlet Hastanesi
Son 1 sendir , gaz yok , togg yok , petrol yok , tcg anadolu sorunlu ve son olarak da Defne Devlet Hastanesi temel atma gibi konularda yalan üreten siyaha siyah beyaza beyaz diyemeyen karakteri ve haysiyetini bilmediğimiz ama klavye başında , önüne gelene trol diyen ,fanatik akp diyen , seçimde de dersini alamamış olan insanlara gelsin bu haber.

https://video.haber7.com/video-galeri/239308-meral-aksenerin-karalama-kampanyasiyla-hedef-olan-defne-devlet-hastanesi-bugun-aciliyor

Umarım bu seçimlerden sonra bu sosyal medyada ki partizanca yapılan paylaşımlar biter de , ülkemiz ve milletimiz hayrına olan her konu da birlik olabiliriz. ( olmayacak duaya amin demek gibi oldu ne yazık ki
sosyal medya provokasyonun en rahat yapılabildiği ortam ,neyse ki bizim millet sağ duyulu )
B
geçen yıl
Win 10 kurulum sorunu
Öncelikle milletimizin başı sağ olsun , Allah ölenlere rahmet kalanlara sabır versin.
Win 10 işletim sistemini kurarken yeniden başlattığı zaman ( kurulum sırasında ) yüklemeye geçmiyor usb yi çıkarsam da takılı bıraksam da takılı bırakınca kurulum yeniden yapılacakmış gibi oluyor , usb çıkarınca da kurulum yapmıyor , boot hatası hatası veriyor .
Hiç başıma böyle bir şeyler gelmemişti doğrusu.
B
4 yıl
Fare seçimimde yardım lütfen
100/180 tl arasında farelere bakıyorum ama malum çeşit bol , bu ürünler hakkında bilgi sahibi olanlar, kullananlar yorum yaparsa sevinirim.https://www.hepsiburada.com/rapoo-vpro-v280-7000dpi-rgb-oyuncu-mouse-p-HBV00000EEXFT?magaza=Zoccoshop 142 tlhttps://www.hepsiburada.com/logitech-g203-prodigy-kablolu-rgb-mouse-910-004845-p-HBV00000SIAIP?magaza=Laptopf%C4%B1rsat%C4%B1&utm_source=pc&utm_medium=akakce&utm_campaign=c&utm_content=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=0.63.6 180-190 civarıhttps://www.hepsiburada.com/rampage-shine-smx-r15-10000-dpi-rgb-oyuncu-mouse-siyah-gri-p-HBV00000BT3JL 170 tl
Blood
sanırım birçok kişi logitec diyecektir ama ne yazık ki onun da tuş sayısı az suan kullandığım l g300s in 9 tusu var ve o tuşlara atanmış görevler olduğundan çok tuşa alıştım doğrusu, eskidi ve artık özellikle sol tuşu sorunlu bir hale geldi ve elime ufak geliyor,ayrıca solak olduğumu da belirteyim. Bloody markasının 3-4 modelini beğendim ama onların da piyasaya çıkışları 4-5 yıl olmuş onlar da 100-200 arasında. Şimdiden herkeze teşekkürler.
B
5 yıl
yurt dışından projeksiyon cihazı
Japonyadan projeksiyon cihazı getirtmek istiyorum. Jp. da düşük biz de yüksek woltaj var. Bilmek istediğim bu projeksiyon cihazları da diz üstü gibi evrensel bir adaptörü yada woltaj çeviricisi varmı. yoksa hangi ülkede satılıyorsa o ülkenin elektrik wat ını mı kullanıyor teşekkürler.
Herhalde Amerika yada başka ülkelerden satın alanlar veya yanın da getirenler bilirler. ( jp amazondan bilgi alabilirmiyim diye baktım bir bilgi göremedim )
B
6 yıl
bilgisayar açma tuşuna 4-5 kere bastıkdan sonra
Başlık dada belirttiğim gibi bilgisayar anca 5-6 veya daha fazla kere açma tuşuna bastığımda anca açılıyor. ilk bastığımda mesela led in yanmasıyla sönmesi bir oluyor. usb ye güç veriyor . işlemci fanı hemen dönmeye başlamıyor. bilgisayarın her parçasını söktük yeniden taktık değişen bir şey yok. içide tertemiz. makina yaklaşık 6-7 yıllık ama içindeki parçalar günümüzün oyunlarını rahatlıkla oynatabiliyor .
bilgisayar açıldıkdan sonra hiçbir sorun vermiyor. ne ısı olarak ne mavi ekran gibi yada donma gibi hiçbir sıkıntı vermiyor.
şuan korkumdan bilgisayarı kapatmıyorum, uyku moduna alıp öyle kullanıyorum.
aklıma güç kaynağı geliyor , elime geçince deneme yapacağım. başına böyle bir sıkıntı gelen veya bilgisi olanlar yazarsa sevenirim.
B
6 yıl
lemfo 5 pro google işetim sistemi ve
slm. arkadaşlar, uzun uğraşlardan sonra lemfo 5 pro akıllı saati tr getirdim ve kullanmaya başlayacağım. işletim sistemi google 5.1 gözüküyor. playstordan bazı programları indiriyorum ama kurulmuyor ( ekran skin programları ). youtube skypi gibi programları indirdim kurdum onlarda bir sıkıntı yaşamadım. yanlış bilmiyorsam google saatler için kullandığı işletim sistemi ayrı.
doğrusu ben ekran yüzlerini playstordan inrip değişik değişik yüzleri ve apk ları kullanırım diye düşünüyordum saati alırken, ama hayal kırıklığı oldu doğrusu bu.
saatin görünümü hızı ve ekran kalitesi güzel. lemfonun yazılım konusunda kendisini geliştirmesi lazım doğrusu.
bide saatin videolarında saati görmek için baktığınızda otomatik açılıyordu , ayarları o kadar kurcaladım ama bu özelliği açacak bir menüye karşılaşmadım, bu saate sahip arkadaşlar varsa beni bu konu ve başka incelikler hakkında bilgilendirirse tşk. ederim.
B
7 yıl
3000-3600 tl 24 btu klima tavsiyesi lütfen
yaz gelmeden klima almak istiyorum fiyatlar aldı başını gitti. ötv indirimide yalan gibi. bütçe dediğim gibi 3000-3600 tl .
ARÇELİK 24330 AA YENİ IONIZER+ INVERTER 22.540 Btu/h Klima bir süredir bu modele göz atıyorum fiyatıda 3400-3500 arasında . daha çok yazın soğutma için kullanacağız ev 75 m2 salona takıp uygun yerleri açık bırakıp mutfak gibi yerleri kapamayı düşünüyorum 25-26 derecelik bir ortam yaratsın yeter. istanbulda kullanacağım ev de çok güneş almıyor.
şimdiden tşk.
B
7 yıl
Win 10 ekranı kaplama
slm. win 10 e. kullancısıyım , bil. tvye bağlı olduğu için ekranda 4-5 işlem yapar ekranda açık dururlar. ama içlerinden birini tutup kaydırırken ekranın sağına soluna yada aşağıya kaydırırken otomatik olarak tam ekrana geçiyor sayfa yada player, bu özelliği nasıl kapatabilirim.
B
7 yıl
Delilk ve sinir bizim genlerimizde mi var
Büyük maçlarda bjk tuzağa düşürmenin en kolay yolu bjk lı futbolcuları ve türbünleri tahrik etmek. son fb maçında da aynı tuzağa düştük ( hakemi boşverin şimdi ) ve tosiç wp kırmızı görmesi gerekirken , tosiç atılı verdi. Derbilere şöyle bir baktığımızda 11 kişi maçı bitirdiğimiz maç sayısı çok az. ( özellikle önemi yüksek derbilerde ) sahadaki bu olay türbünlere de hemen yansıyor. ne bir tezahürat birliği nede bir pozitif itiş kalıyor.
Gelelim camianın geneline sanat aleminden trafikteki ( ben de dahil birisi saçma sapan bir hareket yaptığında çıldırıyorum ) insanlara kadar bu deliliği ve çılgınlığı görüyorum, sizce haksızmıyım :)
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.