Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir, 1 mobil kullanıcı
7
Cevap
563
Tıklama
0
Öne Çıkarma
İkinci vdsl hattı için ne yapılması gerekiyor?
A
3 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Türk Telekom yanı sıra bir başka ISS çin neler yapmalıyım? Boş port var, sadece bina hattından daireye cat6 kablo mu çektirmeliyim?
Yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar.

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

M
3 yıl
Yarbay

Aynı adrese alamazsın. Binada boş kullanılmayan bir daire varsa o daire üzerine başvuru yap



S
3 yıl
Binbaşı

Tek daireye 2. Hat alabiliyorsun onda problem yok. Şuanda modeme gelen kablonun prizini aç belki cat 5 6 falan çekmişlerdir daha önceden hiç çekmene bile gerek kalmaz. Gerek olursa da 6 çek kafan rahat olsun ilerde kablolarda sıkıntı olursa 6 tane yedeğin olur kablo masrafindan kurtulursun. Yer neresi ayrıca?



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
3 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Yer Mamak hocam. Bina internet kutusundan daireme ikinci kablo çektirmeme gerek yok mu yani?



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Süleyman Çakır.
A
3 yıl
Yüzbaşı

Binanin altindaki telefon kutusundan, senin dairene gelen telefon kablosu en az 4luyse gerek yok. Mesela cat5 falan cekmislerse, icinde 8 kablo falan olur. Su anda kullandigin hat 2 tanesinden gelir. Yeni aboneligin hattini da kalan 6 tanenin 2 tanesine baglarsin. Eger sadece ikili kablo cekmislerse, yeni abonelik icin en az 2 yeni kablo cekmen gerekir.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
3 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Çok teşekkür ederim hocam sayenizde çözdüm olayı. 😃👍



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 2 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @alvete
A
3 yıl
Yüzbaşı

Rica ederim hocam :)




Bu mesajda bahsedilenler: @Ankara03
D
3 yıl
Yüzbaşı

Ne yaptın kardeşim yardımcı olabilirim numaranı özelden yaz



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Ankara03
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.