Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
9
Cevap
2050
Tıklama
1
Öne Çıkarma
Miles Smiles'in Yeni Bankasi - Kuveyt Türk
K
3 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Miles Smiles yeni bir banka ile daha işbirliği yoluna gitmiş. Garanti BBVA ve QNB Finans Sonrası Kuveyt Türk ile de işbirliğine giderek Miles Smiles üyelik programına dahil etmişler. İlk bakıldığında Garanti/QNB'den daha avantajlı bir halde değil gibi duruyor.

-----


Miles&Smiles Kuveyt Türk Kredi Kartınız ile Kolayca Mil Biriktirin!
Miles&Smiles Kuveyt Türk kredi kartınız ile alışverişlerinizden harcama kategorisi, Türk Hava Yolları üyelik statüsü, Kuveyt Türk üyelik tipinize göre değişen oranlarda Mil kazanırsınız. Ne kadar Mil kazanacağınızı öğrenmek için tıklayınız
 
Yurt içi Türk Hava Yolları satış ofisleri, 444 0 849 , www.thy.com.tr(Bu sekme yeni sayfada açılacaktır)
 ve Türk Hava Yolları mobil uygulaması üzerinde satın alacağınız uçak biletleri için 1 TL harcamanıza 1 mil kazanır ve alışverişlerinizi vade farksız 6 takside kadar taksitlendirebilirsiniz.
 
Türk Hava Yolları Özel Yolcu Programı Miles&Smiles üyelik statünüz Classic Plus ise alışverişlerinizden %25 daha fazla Mil kazanırken, Elit veya Elit Plus ise %50 daha fazla mil kazanırsınız. Üyelik statülerinin gerekliliklerini öğrenmek için tıklayınız
 
Seyahatlerin bazıları beklemeye gelmez, hemen gitmek gerekir. Kuveyt Türk mobil şube üzerinden Avans Mil talebinde bulunarak, Milleriniz ile uçak bileti alarak hemen uçabilirsiniz. Detaylı bilgi için tıklayınızMiles&Smiles Kuveyt Türk Kredi Kartınız ile Anlamlı Seyahatlere Kolayca Yol Alın!
Miles&Smiles Kuveyt Türk kredi kartınız ile biriktirdiğiniz Miller ile Türk Hava Yolları ve Star Alliance üyesi hava yollarında kendinize veya sevdiklerinize ödül bilet düzenleyebilirsiniz.
 
Ödül biletinizi Türk Hava Yolları mobil uygulaması, 444 0 849 Türk Hava Yolları Çağrı Merkezi, www.thy.com.tr (Bu sekme yeni sayfada açılacaktır)
ve Türk Hava Yolları satış ofislerinden alabilirsiniz. 
Biriktirdiğim Millerim ile nereye uçabilirim ve ödül bilet detaylarını öğrenmek için tıklayınız
 
Miles&Smiles Kuveyt Türk kredi kartınız ile Miles&Smiles üyelik hesabınızda biriken Miller Türk Hava Yolları’nın online alışveriş sitesi shopandmiles.com alışveriş yapabilirsiniz. Alışverişinizin bir kısmını Milleriniz ile yaparken kalanı için Miles&Smiles Kuveyt Türk Platinum kartınızı kullanabilirsiniz.
 
Miles&Smiles Kuveyt Türk kredi kartınız ile taksit aramanıza gerek yok. Ayda 2 kere 1000 TL üstü işlemleriniz 5 aya kadar vade farksız Kuveyt Türk Mobil Şube üzerinden taksitlendirebiliriz. 
Miles&Smiles Kuveyt Türk Kredi Kartınız ile Seyahatın Her Anı Daha da Anlamlı!
Miles&Smiles Kuveyt Türk kredi kartınız sahipleri Halalbooking Loyalty Club’da ücretsiz bir yıllık Diamond statüsü kazanmaya hak kazanırlar. Bu statü sahiplerine HalalBooking.com'da yer alan, dünya genelinde birçok otelde özel indirimler ve ayrıcalıklar sunulmaktadır. Hemen faydalanmak için tıklayınız
 
Sabiha Gökçen (Plaza Premium Lounge iç ve dış hatlar) ve MasterCard LoungeKey ile İstanbul (İGA dış hatlar), Ankara (Primeclass Lounge iç hatlar, Comfort Lounge dış hatlar), İzmir (Primeclass Lounge iç ve dış hatlar), Bodrum (Primeclass Lounge iç hatlar, Comfort Lounge dış hatlar), Dalaman(CIP Lounge) ve Antalya(CIP Lounge İç ve Dış Hatlar) havalimanlarında, dünyada ise Mastercard LoungeKey kapsamında 1100'den fazla anlaşmalı havalimanlarında bir misafiriniz ile birlikte %50 indirimli lounge hizmeti sunuyoruz. Anlaşmalı LoungeKey üyesi olan havaalanı listesi için tıklayınız.
 
Miles&Smiles Kuveyt Türk kredi kartı sahipleri yurtdışı seyahatleri için yılda 15 güne kadar Yurtdışı Seyahat Sigortasından ücretsiz yararlanıyor.
 
Bir takvim yılı içerisinde 1 kere olmak şartıyla yılda 15 güne kadar Geniş Kapsamlı Yurtdışı Seyahat Sigortasından ücretsiz yararlanırsınız. Yurtdışı seyahat sigortasının detaylarını öğrenmek için tıklayınız.




< Resime gitmek için tıklayın >



İ
3 yıl
Binbaşı

Bana kalırsa 2023'te Garanti ile olan sözleşmeleri yenilenmeyecek onun yerine diğer alternatif bankalara şimdiden yönelmeye başladılar.



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

M
3 yıl
Yüzbaşı

Biraz inceledim bombos bir kart. Yeni piyasaya giriyorsun salla ortalığı.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
P
2 yıl
Binbaşı

Kart ücretleri ile ilgili hiç bir bilgi yok, ne kadar mevduat vs isteniyor bilgisi olan var mı acaba



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
3
2 yıl
Yüzbaşı

Minimum 1000₺ mevduat 250₺ kart ücreti



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Parn
K
2 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Musteri portfoyu belli zaten, reklamsiz yuruyup gidiyorlar bazi banklalar spesifik musteri kitlerleri icin. Cok buyuk bir sey beklememek gerek.

Ama QNB gercekten sasirtmisti, hicbir artisi yoktu resmen halen de yok gibi. Yine en iyisi Garanti




Bu mesajda bahsedilenler: @mmusty355
W
geçen yıl
Yüzbaşı

Güncel durumu merak edenler için belki şöyle kabaca bir tablo paylaşmak mümkün, ancak daha da detaylandırabilecekler olursa şimdiden teşekkür ederiz.
< Resime gitmek için tıklayın >



_
geçen yıl
Çavuş

Yurtdışından 2 tane iPhone alacağım en çok mil i hangi banka verir o kredi kartını çıkartacağım



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
W
geçen yıl
Yüzbaşı

Miles&Smiles statünüze bağlı olarak değişir bu sorunuzun yanıtı.



K
geçen yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

SU anda tüm miles smiles lar kotu durumda, shop and fly iyi gibi duruyor




Bu mesajda bahsedilenler: @___scream___
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.