Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
1045
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Seyahat İzin Belgesi hakkında bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi?
E
3 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Arkadaşlar merhaba,

Son gelen kısıtlamalardan sonra internet üzerinden araştırmış olsam da tam net olarak bilgi edinemedim. Kaymakamlığa gidip sorduğumda ise kendilerininde tam net bilgilerinin olmadığını 199'u arayıp bilgi almamı önerdiler fakat saatlerdir kimseye ulaşamamaktayım.

Bursa'da ikamet etmekteyim babam Manisa / Turgutlu ilçesinde çalışmakta. Yarın ''kısıtlama saatleri'' dışında yani öğle vakti kendisinin yanına gidip bir akşam konaklayıp Cuma günü yine aynı şekilde öğle vakitlerinde ''kısıtlama'' saatleri dışında Bursa'ya evimize geri döneceğiz. Getirilecek eşyalar çok olduğu için otobüsle gelmesini istemediğim için gidip gelmem gerekiyor.

Herhangi bir kısıtlama mevcut mu? Yoksa ille de seyahat izin belgesi almam gerekiyor mu? Kimisi gerekiyor diyor kimisi gerekmiyor diyor. Durup dururken eşşek yüküyle ceza yemek istemiyorum açıkçası. Bu şekilde şehirler arası yolculuk yapan ya da tam olarak bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi bu konu hakkında?

Şimdiden yardımcı olacak olan herkese çok teşekkür ederim.



C
3 yıl
Yarbay

Bildiğim hafta içi akşam 21.00-sabah 5.00 saatleri haricinde seyahat serbest, izne gerek yok. Cuma akşam 21.00 de evde olmanız lazım ama.



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

J
3 yıl
Yarbay

kısıtlama saatleri dışında yapılacak her türlü seyahat şimdilik serbesttir. kısıtlama saatinde yapılacak seyahatler ise seyahat izin belgesine tabiidir.

nisan-mayıs-haziran'daki seyahat yasaklarında seyahat serbest değildi. her gün her saat için seyahat belgesi almanız şarttı.



D
3 yıl
Yarbay

her hangi bir üretici firmada çalışıyorsanız, firmanın antetli kağıdına kimlik no, ad/soyad, görevi, yol izni alınacak bölge yazılarak süresiz izin alınabiliyor, benim ikametgahım kadıköyde ofis zeytinburnunda, fabrika çorluda, mal alımı yaptığımız yerler bursa ve balıkesir, marmara bölgesi için sokağa çıkma ve yol izni belgem var, hiç bir kısıtlamaya tabi olmaksızın marmara bölgesinde istediğim gibi dolaşabilirim,

avukat, mali müşavir, sağlık çalışanı, gıda sektörü çalışanları da ayrıca hiç bir kısıtlamaya tabi değiller



E
3 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Gerekli cevaplar için çok teşekkür ederim.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.