Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
7
Cevap
1183
Tıklama
10
Öne Çıkarma
YÖKTEN ÜNİLER İÇİN BEKLEDİĞİM HAREKET
J
4 yıl
Er
Konu Sahibi

Üniversitelerin açılıp açılmama durumunu tercih dönemi bitene kadar açıklamayacaklar ki millet online göreceğime mezuna kalırım psikolojisine girip 2021de efsane bir kadro sınava hazırlanmasın diye.
Büyük ihtimalle ya tercih döneminden sonra ya da üniler açılır vakıflar parayı toplar 1-2 hafta sonra online eğitime geçilir.
Konu burada dursun uplarım siz ne düşünüyorsunuz?



Bence açılırsa kapanmaz. Neden kapansın ki? Vaka sayısı 900-1000 arası seyrediyor(!) Ölüm sayısı da 20’yi geçmiyor. Survivor finali de yapıldı bir ceza verilmedi. Avmler falan kapa...
Yoruma Git
Yorumun Devamı Göklerde Kartal gibiydim - 4 yıl +5
G
4 yıl
Er

Bence açılırsa kapanmaz. Neden kapansın ki? Vaka sayısı 900-1000 arası seyrediyor(!) Ölüm sayısı da 20’yi geçmiyor. Survivor finali de yapıldı bir ceza verilmedi. Avmler falan kapanmadı. Millet ortalık yerde üstüne kıyafet deniyor. Bazı yerlerde ateş ölçülmüyor. İnsanlar kafelere gidiyor öyle tam bir sosyal mesafe de yok. Maske de takmıyorlar kafeye girince. Hoş ben polislerin bile takmadığını gördüm. Hem açılmazsa anadoluda kirasını ödeyemeyen öğrenci mekanları ne yapacak?
Edit: herkesin canı kendine değerli elbette ama malesef bazı insanlar kendilerini bile önemsemeyip korunmuyorlarken sadece kendilerini değil bizi de riske atıyorlar. Bu durumda bizim aldığımız onca önlemin koruyuculuğu azalıyor.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Göklerde Kartal gibiydim -- 30 Temmuz 2020; 13:16:34 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

C
4 yıl
Teğmen

Ünilerin açılması gerekiyor. Zaten her yer açık. Ünilerin çevresindeki esnaf ne yapacak? İnsanlar zaten evde aşırı bunaldı. Zorlamanın bir alemi yok, her açıdan açılması gerekiyor.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
R
4 yıl
Yüzbaşı

Her şeye bir çözüm önerisi buldular da KYK'yı çözemiyorlar..
Bu 3 bin kişilik yurtta odalar, yemekhane vs.. Büyük dert.. Büyük sıkıntı..
Görelim bakalım neler olacak Ağustos'un sonunda her şey netleşir.



K
4 yıl
Teğmen

bununla ilgili bayramdan sonraki duruma göre karar verilir denmişti.
ayrıca 5 haziran 2020 tarihli habere göre artık derslerin yüzde 40 ı uzaktan olacak ders yükü de baya hafifledi okulda verilen.https://www.hurriyet.com.tr/egitim/yok-baskani-sarac-uzaktan-ogretim-yoluyla-verilebilecek-ders-orani-yuzde-40a-yukseltildi-41533932





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kisilik bozucu lagger -- 30 Temmuz 2020; 13:26:28 >

Y
4 yıl
Binbaşı

Bir tek yurt sorunu var bence.
MEB bakanı o gün açıklama yaptı. Çocuklar avm, park gibi yerlerde geziyor da niye okula gidemiyor diye.

Bence haklı. Okullar açılacaksa üniler hayli hayli açılır. Ama ünilerde bir tek yurt sorunu var. Buna bir çözüm gelmeli.



N
4 yıl
Er

Ya hocam esnafı düşünen kim allahını seviyorsan? Sürekli esnafta esnaf esnafta esnaf herşeyi hallettiler bir esnafları düşünecekleri kaldı. Vakalar böyle giderse üniversiteler açılmaz (ki bence okullar açıldığında daha da kötü olacak,2.dalga gelecek). Konuyu açan arkadaşa katılıyorum, ilk önce açıcaz falan diyecekler sonra özel derse geçecekler. Böylelikle hem özel ünileri dolduracaklar hem de yurtları.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @calmdownbro
J
4 yıl
Er
Konu Sahibi

hangi üni hocam?




Bu mesajda bahsedilenler: @mizyaz
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.