J

Er
23 Temmuz 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
3 üye
Görüntülenme (?)
201 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
J
3 yıl
Marmara Hukuktayım arkadaşlar, isteyenlerin sorularını cevaplayabilirim 1. sınıf gözüyle
Selamlar mevzubahis başlıktaki gibidir, başka bir yerde başlık açmak için girince buralarda takıldığımı hatırladım zamanında başkaları yapardı ben neden yapmayayım
J
3 yıl
Hem hukuk okuyup hem infaz koruma memuru olmak
Arkadaşlar merhaba kpss ortaöğretim puanım 86 boy ve kiloyu da geçtim 54 kişiden 40 kişi alınacak ve ailemin gazıyla başvurmuştum olmaz diye ama sayıları görünce belki dedim, hem memur olup hem üniversite okuyan var mıdır aranızda kolaylık sağlanıyor mu işyerinde?
J
4 yıl
İSTEDİĞİM BÖLÜM GELİRSE HEDİYE VERİCEM
Sıralamam 4737
Özü Uluslararası Ticaret ve işletmecilik istiyorum, sıralaması 4300 ama geçen sene 8 bu sene 12 kişi alıcak olur da gelirse diye millet kurban keser ben de elimden geldiğince hediye vericem.
-2021 tayfa için bir kişiye istediği kitap
-Birine de yemeksepetinden 30 liralık çek vericem.
AÇIKLANINCA HORTLATIR MISINIZ?
ps: sizin de varsa böyle teklifleriniz yazın yoruma
J
4 yıl
EA tercihim cevap yazın sevindirin beni lütfen
Sıralamam 4737
1. sıraya Özyeğin Uluslararası Ticaret ve İşletmecilik yazdım 4375 ile almış fakat geçen sene 8 kişi alırken bu sene 12 kişi alacak.
Sizce gelme ihtimali var mı?
J
4 yıl
Maltepe Üniversitesi Kendi Hikayeni Yaz
Üniversite geçen sene 20kdan alım yapmış hukukun %100 burslu programına ben de belki nakit bursu verirler diye 4737. sıralamamdan başvurayım dedim sonra ekşi sözlükte eğitimini yerdikleri için tercih etmeyecektim ayrı mesele.
Bugün başvurum sonuçlanmış ve bana verdikleri teklif;
< Resime gitmek için tıklayın >


Üniversitenize girsem tavan puandan girecektim verdikleri tercih harbi komedi ticarethane diyip günahlarını almak istemiyorum ama komedi yani
J
4 yıl
Yeditepenin sıralaması neden diğer özellere göre kötü?
Kampüsü hoş burs olanakları güzel ama eada hukuk hariç diğer sıralamaları tatmin edici değil? Sebebi kontenjan fazla olduğu için mi?
J
4 yıl
Vakıf üniversitelerinin bursu sizi cezbediyor mu?
Örneğin kendimden çıkayım ea sıralamam 4737. hacettepe yazsam gurbette kyk ve para sıkıntısı çekicem marmara ünide okusam göztepe kampüsü çok kalabalıkmış haydarpaşadan taşındığından beri ist üni yazsdam io geliyor kendisi avrupa yakasında yolum en az 3 saat kyk desen ayrı dert.
Başkent üni yazsam bana 750 lira yurt veriyor karatay üni konyada adamlar 2000 tl artı yurt dil eğitimi olarak tüm masrafıyla yurtdışına yolluyor ben mi vasıfsızım diyorum okulun ismi çok katkı veriyor ama 5 sene şu şartlarda okunur mu bilmem.
J
4 yıl
YÖKTEN ÜNİLER İÇİN BEKLEDİĞİM HAREKET
Üniversitelerin açılıp açılmama durumunu tercih dönemi bitene kadar açıklamayacaklar ki millet online göreceğime mezuna kalırım psikolojisine girip 2021de efsane bir kadro sınava hazırlanmasın diye.
Büyük ihtimalle ya tercih döneminden sonra ya da üniler açılır vakıflar parayı toplar 1-2 hafta sonra online eğitime geçilir.
Konu burada dursun uplarım siz ne düşünüyorsunuz?
J
4 yıl
EA 4K BÖLÜM ÖNERİSİ
Hocalarım eada 4.7k sıralamam var siz olsanız nereleri yazardınız sıralamam beni maalesef hukuğa itiyor boun ve özü ybs istiyordum ikisi de gelecek gibi değil.
J
4 yıl
bugün açıklanmasının mümkünatı yok
şuan ösym yetkilileri götünü yaya yaya uyuyor bina bomboş pazar günü açıklanmaz
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.