N

Er
08 Aralık 2019
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme (?)
79 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
N
2 yıl
Önemli
N
3 yıl
DEVLET ÜNİVERSİTELERİ TERCİH 2021 (ANA KONU)
Arkadaşlar herkese geçmiş olsun, umarım istediğiniz üniversiteleri ve bölümleri kazanırsınız. Bu konuda devlet üniversitesini hedefleyen arkadaşlara yardımcı olmak isteyen üniversiteliler yazarsa sevinirim. Yardımcı olmak isteyenler üniversitesini belirtsin, ya da hangi üniversite hakkında bilgi almak istiyorsanız belirtin eminim yardımcı olan çıkacaktır.

Devlet üniversiteleri içinde TAÜ hakkında sorularınızı alabilirim.
N
3 yıl
VAKIF ÜNİVERSİTELERİ TERCİH 2022 (ANA KONU)
Arkadaşlar herkese geçmiş olsun, umarım istediğiniz üniversiteleri ve bölümleri kazanırsınız. Bu konuda vakıf üniversitesinde okuyan arkadaşlar tercih yapacak arkadaşlara yardımcı olursa çok sevinirim. Hangi vakıf üniversitesinde okuyorsanız yazın, bir kişiye bile yardımcı olabilirsek ne mutlu bize. Aynı konuyu devlet üniversiteleri için de açacağım.

İlk olarak anadoludan tercih yapacak arkadaşlar için istanbulda ortalama ve üstü vakıf üniversitelerin listesini yapacağım (kendi bilgi ve deneyimlerime dayanarak). İlk 2 üniversiteden sonrası hemen hemen aynı kalitededir, sıraya önem vermedim.

1)Koç Üniversitesi

2) Sabancı Üniversitesi

3) Özyeğin Üniversitesi

4) Bilgi Üniversitesi

5) Bahçeşehir Üniversitesi

6) Yeditepe Üniversitesi

7) Işık Üniversitesi

8) Kadir Has Üniversitesi

9) Mef Üniversitesi

Belki 1-2 tane daha eklenebilir ama bu üniversitelerin eğitim kadrosu sağlam ve eğitimci gelenekten geliyor (Bahçeşehir,Işık,Mef)
Diğerlerinin de arkasında büyük sermaye grupları var. Yardımcı olmak isteyen üniversiteli arkadaşlar lütfen üniversitesini belirtsin. Ekleme ve düzeltme yapmak isteyen arkadaşlar da yazabilir.

13 Temmuz 2021 Ekleme: Bu listede kampüsü olan üniversiteler Sabancı,Koç,Özyeğin,Işık,Bilgi,Yeditepedir. Diğerlerinin büyük bir kampüsü yoktur. Bunu kampüse önem veren arkadaşlar için söylüyorum.
N
3 yıl
Ne aptal mahlukatlar var
Eminim sınava bile girmemiştir, sınav çok iyiydi yığılma olacak gibisinden yorumlar yapıyor. Eline ne geçiyor aptal herif seni, senin sınavın iyi geçtiyse kapa çeneni ve sevin kendi kendine. İnsanların sinirini bozunca mutlu oluyorsan ağır pskilojik sorunların ve travman vardır, acilen tedavi olman gerek.

Not: Sınava girmedim, üniversiteliyim.
N
3 yıl
Projeyle düşük sıralamayla üniversiteye yerleşmek?
Arkadaşlar bu karşıma çıktı çok şaşırdım, anladığım kadarıyla puanı yüksek olmayıp projesi olan arkadaşlar için burs veriyorlar. Bu benim hayalimdi, sınavları kaldırıp böyle projeyle ve öğrenci geçmişiyle yerleştirmekti. Daha önce yapıldı mı bu? Eğer yapılmadıysa umarım tüm üniversiteler örnek alır.

https://aday.isikun.edu.tr/sende-isik-var
N
4 yıl
YÖS SAÇMALIĞI
Kütüphanedeyim ve yös çalışan çok fazla kişi var çözdükleri sorular güldürecek cinsten bu sorularla iyi üniversitede iyi bölümlere girebiliyorlar üstelik bizim gibi Türkiyede eğitim görmüş olmalarına rağmen. Bu arkadaşlar sadece annesi ya da babası yabancı olduğu için yabancı pasaportları var bizde it gibi çalışıyoruz bu haksızlık değilmi? bu dediklerimde yanlış söylediğim şeyler umarım vardır gerçekten sinirim bozuluyor
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.