Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
7
Cevap
474
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Bütçe 2.300 2 gün içerisinde telefon alınacak acil
U
7 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Arkadaşlar Hepsiburada dan HTC 10 düşünüyorum(2.250).Sizin bu paraya tavsiyeleriniz nelerdir?Ayrıca daha önce internetten hiç bu şekilde alış veriş yapmadım dikkat etmem gereken bir şey var mıdır?Telefon en geç çarşamba günü alınacak



S
7 yıl
Yarbay

Benc güzel seçim özellikle müzik konusunda çok tatmin eden bir cihaz


Bu mesaja 1 cevap geldi.
U
7 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Turkcell den tahahütle iphone 6s 32 gb da karar kıldık.Biraz pahalıya gelicek ama en azından tamamını nakit vermemiş olacağım.(3.500 e gelecek)


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @skywalker06
S
7 yıl
Yarbay

Normalde mağazalardan kredi ile aldın mı 9taksitte 100tl falan komisyon alıyor yada tek çekim kredi kartı ile alıp bankada belli bir komisyona taksit yapıyor aklında bulunsun.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @uvb007
W
7 yıl
Yarbay

Bu konuda detay verebilir misiniz ?



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @skywalker06
M
7 yıl
Yüzbaşı

Arkadaşım merhaba. Ürünü bilindik teknoloji mağazalarından veya hepsiburada dan almadan önce bankadan kredi başvurusunda bulunuyorsunuz. Mağazada sizi yönlendiriyorlar. Hepsiburada ve mediamarkt sitesinde de gerekli yönlendirme var. Banka size olumlu cevap verirse herhangi bir banka kartı yada kredi kartı ile ürünü alıyorsunuz. Faturanız ile kredi başvurusu yaptığınız bankaya gidip krediniz kullanıyorsunuz. Bu kredi ile alışveriş yaptığınız banka kartı yada kredi kartının borcunu kapatıyorsunuz. Kredinizi parça parça ödüyorsunuz.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Night Rain
W
7 yıl
Yarbay

Bilgi için teşekkürler hocam.



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @mvpeko
T
7 yıl
Yüzbaşı

Telefon tavsiyesi olarak birşey diyemem ama ithalat garantili telefon alma. Aşağıdaki konuyu komple okuman internetten telefon alırken nelere dikkat edeceğin konusunda faydalı olacaktır.

https://forum.donanimhaber.com/10-08-2016-para-iadesi-yapildi-hepsiburada-com-rezaleti-telefonun-knox-u-1-olarak-geldi--119222014

quote:

İnternet üzerinden telefon aldığınızda yapılması gereken çoğu şeyi tecrübe ederek öğrenmiş oldum. Bunları da burada paylaşmak istiyorum. Öncelikle,
1-Telefonu kargodan teslim almadan ürünün kutusuna bakın eziklik var mı diye varsa kutuyu açmayıp kargocu tarafından tutanak tutulup ürünü geri gönderin. Telefonun kutusunu açıp kırık bir ekranla karşılaşırsanız büyük ihtimalle firmalar yardımcı olmayacaktır.
2-Telefonu kargodan aldınız ve kutuda bir sorun gözükmedi. Bu durumda kutunun koruyucu bantlarını kesmeden kutu üzerinde bulunan imei numarasını sorgulamak faydalı olacaktır.Ayrıca ürünün distribütör garantisini kim veriyorsa kvk, genpa vb. garanti sitesinden cihaz takibi diyerek cihazın imeisini sorgulayın. Ürünün yenilenip yenilenmediği böylece anlaşılabilir. Herhangi bir sorun yoksa koruma bantlarını düzgün kesici bir aletle kesebiliriz.
3-Kutuyu açtıktan sonra kutu içeriğini kontrol edin garanti belgesi aksesuarlar vb. Samsung cihazlar için ilk yapılması gereken telefonu download modda açmak olmalıdır. Ses kısma+Ana menü+Power tuşlarına basarak telefonu download modda açın ve KNOX sayacının 0 olduğunu doğrulayın. (Aynı kombinasyonla telefonu kapatın) Bu işlemde de sorun çıkmamışsa telefonu sim kart takmadan ve wifi bağlantısı olmadan açabiliriz.
4- Telefon açıldıktan sonra kutu üzerindeki imei ile telefondaki imeiyi *#06# ile karşılaştırın. Kamera hoparlör gibi denenebilen özellikleri deneyin. Ayrıca telefonda olması gereken Android sürümünü bilip telefondaki ile karşılaştırın. (KNOX ve deepsleep sorunlu telefonum Android 6.0.1 yüklenerek gelmişti olması gereken 5.0.1) Bir sıkıntı gördüğünüzde vakit kaybetmeden iade ya da değişim isteyin.
5- Ekstra olarak ben telefonu %100 şarj edip 5 saat hiç dokunmayarak telefonun deep sleep modunu kontrol ettim. Bunun için CPU Spy Plus programından yararlandım.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.