M

Yüzbaşı
12 Kasım 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme (?)
29 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
M
4 yıl
Linea sol önden gelen ses
Arkadaşlar merhaba. 1.6 mjet linea sahibiyim. 2 ay önce aracımla uzun yol yaptım. Yolda giderken sol önden bir vızıltı gelmeye başladı. Geçtiğim şehrin sanayisine uğradım. Bulabildiğim bir usta ile yolda denedik. Lifte kaldırdık. Tekerlerden gelmiyor şanzıman yapıyor olabilir dedi. Antalyaya geldiğimde de farklı ustalara sordum. İkisi şanzıman yapıyor biri aks bilyası yapıyor ikisi lastikler yapıyor dedi. Lastikler dunlop fm800.
Ses şuan uğultuya döndü. Araç hızlandıkça uğultu artıyor. Debriyaja basınca ses kesilmiyor. Boştayken ses kesilmiyor. Yolda giderken kontağı kapatıyorum. Yine kesilmiyor.
Manevra yaptığımda da seste değişiklik yok. Bu konuda yardımcı olabilecek olan var mı?
M
6 yıl
LPG sonrası vites geçişleri hissediliyor ???
Arkadaşlar merhaba.
Dün 2011 Civic otomatik vites aracıma Atiker Grand LPG taktırdım. Aslında BRC düşünüyordum ama montajı yapacak usta Atiker montajlarında sorun yaşamadıklarını söyledi. Aynı ustaya bilgisine güvendiğim bir arkadaşım da kendi aracına daha önce Atiker taktırdığı için tamam dedik montajı yaptırdık.
LPG takılana kadar yağ gibi olan vites geçişleri LPG ile birlikte hissedilmeye başladı. Bu arada şanzıman yağı ve filtresi geçen hafta değişmişti. Az önce 1 saate yakın sokaklarda turladım. Benzine alınca hissedilmiyor. LPG ye alınca özellikle 65 70 arası 5. vitese geçişlerde hissediliyor. Her geçişte olmadığı için ustaya götürdüğümüzde nasıl ispat edeceğimi de bilmiyorum.
Bunun sebebi ne olabilir? Daha önce yaşayan oldu mu böyle bir sorun?
M
7 yıl
İ20 vs Fluence
Herkese iyi bayramlar. Yaklaşık iki aydır araç arayışındayım. Zorunluluğumuz otomatik vites. Bütçemiz kısıtlı.
Öncelikle civic almak istedim. Sağlam ve şık araç. Ancak 10 yaş civarında az yol yapmış ise 50 bin üzerinde isteniyor. corolla nın da ondan kalır yanı yok. 10 yaşındaki araca 50 bin vermek istemedim.
Daha düşük bütçe ile cruze araştırdım. Çok kullanıcısının olmaması, lpg de subap sorunu, çok yakıyor gitmiyor efsaneleri beni araçtan soğuttu. Kullananlar beklentileri ölçüsünde memnunlar ancak satmak istediğimde dolaşan efsaneler benim önümde engel olacak.
En sonunda istemeyerek de olsa sıfır bomboş i20 ile 2011 2012 fluence dynamique arasında kaldım. Araba benim için sadece araç değildir ama benim bütçem ile alacağım araçlar beni sadece A noktasından B noktasına götürecek. Çok da zevk alarak kullanamayacağım ikisini de.
İ20 segmentine göre geniş araç. 1.80 boyundayım. Ön koltukta rahat bir şekilde otururken arkada yeterli diz mesafesi kalıyor. İkinci avantajı ise yeni olması. Ev borcum bitene kadar sorunsuz kullanırım sanırım.
Fluence ise lpg derdi olmayan nispeten konforlu ve donanımlı bir araç. Az yol yapmışını bulmak sorun.
Ne yapacağımı bilemez haldeyim. Fiyatlar da son haftalarda arttı? Bu kardeşinize bir yardım edin..
M
7 yıl
Isınma Sorunu..
Arkadaşlar merhaba. 7 8 yıllık casper nirvana tw9 cihazım var. Bu yıla kadar sorunsuz bir şekilde çalışıyordu. Oyun oynarken de gündelik işlerimi yaparken de problem yoktu. İlk gün ki kadar olmasa da sorunsuzdu.
Belirli periyotlarla format temizlik macun vb işlemler yaparım. Ancak son 2 senedir sadece internet ve office için kullanmama rağmen anlamsız bir şekilde ısınıyor cihaz. Hdd işlemci power butonu çevresi kısaca her yeri ısınıyor.
Isıdan olduğunu tahmin ediyorum; klavye arızalandı office te bile kasma başladı.
Ne yapabilirim?
M
7 yıl
Isınma sorunu
Arkadaşlar merhaba. 7 8 yıllık casper nirvana tw9 cihazım var. Bu yıla kadar sorunsuz bir şekilde çalışıyordu. Oyun oynarken de gündelik işlerimi yaparken de problem yoktu. İlk gün ki kadar olmasa da sorunsuzdu.
Belirli periyotlarla format temizlik macun vb işlemler yaparım. Ancak son 2 senedir sadece internet ve office için kullanmama rağmen anlamsız bir şekilde ısınıyor cihaz. Hdd işlemci power butonu çevresi kısaca her yeri ısınıyor.
Isıdan olduğunu tahmin ediyorum; klavye arızalandı office te bile kasma başladı.
Ne yapabilirim?
M
8 yıl
PS3 DONMA SORUNU
Arkadaşlar merhaba. PS3 cihazıma yakın zamanda downgrade yaptırdım. 2011 yılından bu yana toplamda en fazla 50 saat çalışmıştır. Yani yorgun bir cihaz değil.
Dün akşam Crysis 2 oynamaya başladım. Oyunun bir bölümünde öldüm ve görev yeniden başlarken cihaz donup kaldı. Kolun hiçbir düğmesi çalışmadı. Güç düğmesine basarak cihazı kapattım. Tekrar oyunu açtım. Oyunu Sürdür dediğimde gerekli yüklemeleri yaptı ancak yine aynı şekilde donmuş ekran geldi karşıma ve kol yine çalışmadı.
Farklı oyunlarda sıkıntı yok. PES2016 gayet akıcı çalışıyor. Ama Crysis 2 yi tekrar tekrar denediğimde aynı yerde donmuş bir şekilde açılıyor.
Nedeni ne olabilir? Ne yapabilirim?
M
8 yıl
Boya konusunda yardim bekliyorum
Arkadaslar merhaba..yeni evime tasinmadan once boya yapacagiz..suanki boya sogan zari gibi soyuluyor..soyulan alanlara alci ile dolgu yaptim..binder astar yapacagim simdi..binderi sadece alcili alana mi uygulamaliyim yoksa tum duvarlara mi?
Ikinci soruma gelirsek silinebilir su bazli boya tercih edecegim..suanki boyanin uzerine uyguladigim zaman kabarma olur mu?
Ustalarim yardim ederse cok sevinirim..
M
8 yıl
HD RECIEVER TAVSIYE
Arkadaslar merhaba..herkes gibi ben de uygun fiyatli sd yayin kalitesi iyi bir cihaz arayisina girdim..almisken hd cihaz olsun istiyorum..
Hali hazirda gm fta72000 kullaniyorum..son zamanlarda kanal gecisleri sorun yaratmaya basladi..kumandasi eski performansini yitirdi..ekranin ust kisminda kesik kesik beyaz cizgiler olustu..goruntude titreme ve renklerde soluk gorunmeye basladi..6 seneden fazla oldu..iyi dayandi bence..
Sorunlar baslamadan once gayet yeterliydi benim icin..cihazdan memnun kalinca yine goldmaster dusunuyorum..
Gm hd 1200 spark
Gm hd 3030 + filbox
Cihazin internete baglanmasi iptv saptv olmasi cok onemli degil..olursa ugrasirim..elektronige merakim var..ama su aralar bu merakimi giderecek yuksek butcem yok..oncelikli goruntu sorunu yasamamak icin hangi cihazi secmeliyim?
Ayrica filbox kullananlar aktivasyon sorunlarindan bahsediyor..verim alamayan var mi filbox tan?
M
9 yıl
YARDIM LÜTFEN...FOCUS VS LEON
Merhaba arkadaşlar..biliyorum daha önce defalarca tartisildi..ama yinede kararsiz kaldim..
35000 bütçem var..05-08 focus TDCİ ghia ile 08-09 leon 1.6 stylance arasinda kaldim..bu fiyata temiz TSİ bulmak zor..bulsam yakiti ile bas etmek ayri olay..daha önce civic VTEC, DCI megane, TSİ golf araclarim oldu..
Leonun performansi dusunduruyor focusun ise fiyati..focus sanki miadini doldurdu gibi..bu saatten sonra fiyati gerilemeye baslarmi acaba diyorum..
Tercihleriniz ne okurdu acaba?
M
11 yıl
0 km punto vs 2. el focus
Merhabalar...
2001 civic vtec kullanıyorum.başıma açtığı masraflarından sıkıldım.2. Elden soğudum resmen.bu nedenle cebime göre 0 araç bakıyorum.
Aklıma yatan punto easy 1.4 105 hp var.32000 tl liste fiyatı.
Bununla birlikte hala 2. El focus beni cezbediyor ama yine masraflı bir araç ile karşılaşmaktan korkuyorum.2. El alırsam 25000den fazla veremem.
Siz olsanız ne yapardınız?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.