Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
457
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Metin2 ??? Hatası lütfen yardım. :(
S
8 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Selamün aleyküm arkadaşlar Ben files kurdum birtane fakat packta sorun var sanırım karakter ekranını geçiyorum oyun tam doldugunda ????? hatası ile oyundan atıyor . varmı bir fikri olan ?



R
8 yıl
Binbaşı

Öncelikli olarak konuyu açalı bayağı olmuş yinede yardımcı olmak istedim

1) Öncelikli olarak bu hatayı verme sebebi pc nizin ekran kartının yetersiz olması yada ekran kartı driver larında eksiklik olması olabilir .

2) Eğer ki pvp oynuyor iseniz metin2 tr nin dosyalarında eksiklik bozukluk olabilir metin2 tr nin dosyalarını sıfırdan güncelleyip pvp nin dosyalarını öyle oyuna atın .

3) Diğer bir sebep ise pvp dosyalarını attığınız metin2 tr klasörünün içinde başka metin2 pvp lerin dosyalarının olması da bu problemi ortaya çıkarabilir .

4) Oyunu ch 1 de değil daha az kalabalık olan bir noktada başlatın örneğin ch 4 tabi bu düşük bir ihtimal .

5) Diğer bir ihtimal ise pc nizdeki güvenlik duvarı (antivirüs) sistemi oyundaki bazı dosyaları tehdit olarak algılayıp silmesi ve bunun sonucunda oyunun açılmaması sorunu olabilir

Umarım yardımcı olabilmişimdir . Ayrıca bu konuda internette bol sayıda konu var araştırarak sorununuza çözüm bulabilirsiniz .




Bu mesajda bahsedilenler: @Sametakatan02s
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.