S

Çavuş
06 Ocak 2016
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
6 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
S
7 yıl
HTC ONE E8 - Kamera sorunu-wifi sorunu-ICE 1.6.0ROM
Selamın aleykum arkadaşlar,
Telefonum orijinal romda kamera sorunu başladı ilk , arka kameraya geçince karanlık ekran çıkıyordu sonra kameradan atiyordu, sonra on kamerada gitti , kameraya girince direk kamera durdu yazıyor.
Bende yeni bir rom attım ice 1.6.0 xDA DAN ve wifi acilmamaya başladı.
Hata (fail to driver reson:unknown error (1))
Wifi açılmıyor , kamerada düzelmedi telefonu ne düşürdüm ne incittim hicbirsey yapmadım bir fikriniz varmidır ?
S
7 yıl
HTC arka kamera çalışmıyor !
Selamun aleykum arkadaşlar , benim htc one e8 telefonum var, Ön kamera açılıyor,fakat arka kameraya geçince kamera donup kapanıyor. Bir ara düzeldi geri gitti . Telefona yeni bir kamera uygulaması atmıştım ondan sonra böyle oldu. Telefona format attım düzelmesi, Bazıları rootlu olduğu için olmuştur diyor. Yeniden sıfır stock rom kutsal duzelirmi ? Donanimsalmidir yada ? Bir önerisi olan ?
S
7 yıl
HTC one E8 ateş gibi oluyor kendi kendine !!! Yardım
Selamun aleykum arkadaslar HTC one e8 telefonum kendi kendine cok fazla isiniyor . Ne yapabilirim bugun yatiyordum, telefon sarjdaydi ve birseyler iniyordu. Telefonu elime aldigimda asiri derece sicakti gercekten cok sicakti bu sicaklik normalmi . Veya parcalara zarar verirmi . Telefonda herhangi bir kasma donma sknti olmuyor isininca sorun nedir ??
S
7 yıl
HTC ONE E8 Sim karti yuvasi !!
Selamun aleykum arkadaşlar ben htc one E8 telefon kullanıyorum fakat son kartı yuvasının iğnesi yoktur. Bende normal toplu iğneyle açıyorum. Sizce bir zararı olabilir mi olursa neye zarar verebilir. 2 kere denedim fazla zorlamadan ama açılmadı. Bozucagim diye korkuyorum . Bi ara iğne biraz daha assagi indi . Sizce zarar verirmi verirse ne gibi skntilar olur . Yapilabilirmi
S
7 yıl
HTC ONE E8 BİLGİSAYARDAN GÜNCELLEME !
Selamün aleyküm arkadaşlar , elimde yurtdısı kayıtlı HTC ONE E8 VAR BUNUN GÜNCELLEMELERİ GELMİŞ FAKAT CİHAZ YURTDISI OLDUGU İÇİN BEN ALAMIYORUM . CUSTOM ROM OLUR , ORJİNAL ROM OLUR BİLGİSAYAR İLE NASIL KURABİLİRİM.
S
8 yıl
Metin2 ??? Hatası lütfen yardım. :(
Selamün aleyküm arkadaşlar Ben files kurdum birtane fakat packta sorun var sanırım karakter ekranını geçiyorum oyun tam doldugunda ????? hatası ile oyundan atıyor . varmı bir fikri olan ?
S
8 yıl
LG G4c Açılmıyor .!
Arkadaşlar , lg g4c cihazim var telefonu kapattim . açılmıyor. Normal orjinal roomu .android 6.0 hicbir root vs islemi yok. Ama telefonun power tusuna basiyorum LG logosundan sonra dowland modu cikiyor kendi kendine . kac kere denememe ragmenher defasinda doewlandmoda giriyor kendi kendine bi cozumu olan icinde onemli bilgilerim vs fotograflarim var baska cozum cikmassa stock romu yeniden flashliyacam
S
8 yıl
AKN YARDIM .
Selamün aleyküm arkadaşlar . komşunun internetinden bağlanıyorum ben haberleri varda daha yeni oyun oynarken net kesildi ve girdiğimde tarayıcıdan AKN dolmuştur hızınız düşürülecektir gibi bişey cıktı . ben sorum şu bu internet limitlimi yoksa limitsiz AKN limi Limitli internetinn AKN Sİ VARMI ACİL BEYLER..
S
8 yıl
Wifi adaptör sorunu Win 8.1
Selamun aleykum arkadaslar sorunum soyle , arkadaslar ben windows 8.1 kullaniyorum KINAMAX 54mbps usb adapter vardi taktim fakat kutunun ustunde win8 i desteklemiyor gozukuyordu bende win 7 32 bit. Yukledim ve oldu fakat sorun soyle wifi sabit cekmiyor 1 gidiyor bi geliyor hicbirine baglanmadim daha mesela 10tane wifi cekiyor hepsi 4 cubuk sonra gidiyor. 5 tane kaliyor 2 3 dakka sonra geri geliyor
Geri gidiyor geri geliyr sabit degil. Telefon vs vs gibi bide sorun olustu vs vs gibi hatalar veriyor cozumu ne olabilir win7 yemi gecmeyelim
S
8 yıl
Sisteme göre oyun önerisi
Arkadaslar oyun onerisi istiyorum benim sisteme gore ,
- intel pentium e2180 2.00 cift çekirdek
- MSI Rx 1550 256mb 64bit
- Windows 8.1 32bit
- 2Gb Ddr2 Ram
Oyun onerisi olucak arkadaslari bekliyorum
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.