Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
6
Cevap
1213
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Asus Sabertooth 990FX R2.0 1 Uzun 2 Kısa Bip Sorunu
W
9 yıl (132 mesaj)
Teğmen
Konu Sahibi

Merhaba arkadaşlar.

Donanım bilgileri aşağıdaki gibi, ek olarak 650 Watt High Power markalı PSU var. Yedek ekran kartım var (harici beslemeye gerek duymayan) ram slotlarını da değiştiriyorum ama halen 1 uzun 2 kısa bip uyarısı alıyorum.
Özellikle merak ediyorum AMD FX8350 CPU kullanan arkadaşlar PSU olarak kaç Watt PSU kullanıyorlar. Güç yetmiyor gibi geldi ama elimde 700 Watt ve üzeri PSU yok. Tam yük PSU Watt değerini nasıl ölçebilirim?

Teşekkürler.
Donanım: Asus Sabertooth 990FX R2.0 - Amd Fx8350 - Sapphire Hd7850 O.C. Gddr5 2Gb 256Bit - Kingston 120GB V300 - Corsair Vengeance Pro 8Gb (2x4) 1866Mhz


< Resime gitmek için tıklayın >

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



M
9 yıl (21124 mesaj)
Yarbay

W
9 yıl (132 mesaj)
Teğmen
Konu Sahibi

Teşekkürler. Uzun bir zaman kullandım üzerindeki belleklerle, 4 ay kapalı kaldı şimdi açılmıyor. Asus'un support listesinde bu bellekler listelenmiyor biliyorum. O kadar zaman nasıl çalıştı anlamadım ki.
< Resime gitmek için tıklayın >


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Mete Can Karahasan
M
9 yıl (21124 mesaj)
Yarbay

Sabertooth biraz sıkıntılı bir anakart görebildiğim kadarıyla. Her kullanan dile getiriyor, en azından gördüklerim öyle.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
W
9 yıl (132 mesaj)
Teğmen
Konu Sahibi

Evet doğrudur, Sabertooth ve AMD olayından pişman oldum. Zaten evde bir kamyon çalışıyormuş hissi veriyor oyun açınca.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Mete Can Karahasan
*
9 yıl (21436 mesaj)
Yarbay

650 oldukça yeterli bir güç ramlarde daha önceden çalıştıysa sonrasında sorun yapmaz ayrıca bahsettiğiniz yüksek seviye ses anakartın hiç bir parçasından gelmez muhtemelen işlemci yada gpu fanından kaynaklanıyordur neyse sağ köşede mem ok tuşu var sistem açıkken ona basın olmadı alttaki direct düğmesini deneyin bunlar sistemi açmak için ayarları optimize edecektir sorun devam ediyor ise bence işlemcide dahil herşeyi söküp tekrar takın ramlari olmadı tek ram olarak takıp deneyin olurda sistemi açarsanız bios update edin düzelicektir donanımsal bir arıza yoksa


Bu mesaja 1 cevap geldi.
W
9 yıl (132 mesaj)
Teğmen
Konu Sahibi

Teşekkürler. Mem Ok tuşunu denedim ramlari tek slot bütün slotlarda denedim. Bir işlemci kaldı söküp takmadığım onu da deniyeyim.




Bu mesajda bahsedilenler: @*GameOver*
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.