*

Yarbay
04 Haziran 2009
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
51 üye
Görüntülenme (?)
765 (Bu ay: 17)
Gönderiler Hakkında
*
9 ay
Turktelekom VDSL2\u0027den SuperOnline Fibere geçmelimiyim ?
50/15 kullanıyorum 1 yıl daha taahütüm var türktelekom ankara oldukça memnunum hiç internet kesilmiyor bakım vs. olmuyor prime time vs. öyle bişey yok 7/24 tam hız veriyor fakat tek sıkıntım download halinde paket loss olması (%0.5-%0.1) arası sabit packet loss oluyor valorant oynayanlar bilir sağ üstte sık sık ağ hatası alırlar cmdden yaptığım testlerde de packet loss oluyor download kastımda tam yük değil arkada bir video 1080p vs. bişey açık olsa bile loss oluyor ve mmo oynuyorum 24 saat oyun açık oluyor haliyle internetin asla bakıma girmemesi veya saniyelik kesinti olmaması benim için önem arz ediyor.

ttde her türlü dediğim gibi sorunsuz kesintisiz bağlantı alıyor sadece loss kısmını çözemiyorum modem dahi değiştirdim yok hep böyle düzelmiyor
şimdi bugün superonline binaya keşif için geldi bu hafta fiberi kullanırsınız dediler dairelere fiber çekmeyeceklermiş siz başvurucaksınız bayii yapıyor dedi pek inandırıcı gelmedi açıkcası fakat fttb sanırım artık olmuyormuş bu konuda hala hiç bir bilgim yok bilenler anlatabilir.

superonline nasıl ? bakım prime time yoğunlukta yavaşlama ping özellikle oyunlarda durum nedir ? yorumlara bakıyorum çok kötüymüş gibi anlatılıyor sansür vs. büssürü şeyden bahsediliyor. geçsem büssürü masrafa girmiş olacağım geri dönmekte bir o kadar masraflı olur hiç ellemeden böyle kullanmalımıyım ? uçuk kaçık 300 500mbps gibi bir hız beklentim yok 50mbps gayet yeterli geliyor bana.

bahsettiğim lose durumları ve hat değerleri böyledir.


< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
*
9 ay
AK47 Redline - Howling Dawn SATILIR
haftaya tradesi açılıyor aşınmamış sticker rare float, csmoney botun teklifi 215$. takas veya sell farketmez. aklınızdaki fiyatı yazın tekliflere açıktır.

< Resime gitmek için tıklayın >
*
11 ay
Superonline Fiber Bağlatma hakkında yardım
merhaba geçen sene binamızın tam dış kapısına kadar fiber kablo çekildi ve orada bırakıldı sonra bir işlem yapılmadı geçen sokakta turkcellli birini dolapla uğraşırken gördüm durumu sordum biz fiber çekeli 1 yıl oldu kapınızın önüne kadar geldiyse turkcell'e söyleyin gelip bağlasınlar dedi fakat ben turkcell'e hiç bir şekilde ulaşamıyorum abone olmadığım için müşteri hizmetleri bağlanmıyor yeni abonelik sanırım telefondan yaptırtmıyor bu fiberi nasıl bağlatabilirim genel müdürlüğü arıyorum fakat müşteri hizmetlerine aktarıyorlar fakat bağlanamıyorum hiç bir şekilde.

binamızın içinde kutu vs. yok fakat dış kapıya kadar yerdeki küçük beyaz kareye kadar fiber geldi
*
12 ay
13.nesil işlemcili laptop arayışı
fiyatlara bakıyorum 12-13(nesil) pek fark yok gibi ama 13 sanki tam yaygınlaşmamış. olmuşken 13. nesil olsun istiyorum işlemci çok yüksek performans versin (masaüstü kullanımı) iş amacı yok kesinlikle. oyunda oynuyorum fakat çok daha az oynarım csgo valorant arada gta 5. ve yeni çıkacak bir kaç oyun belki haftada belki 10 15 saat max oynarım ama laptopu 24 saat kapatmam sürekli chrome müzik youtube vs. hiç durmaz

bu bağlamda elektrikte çok tüketmeyen bişey istiyorum ama U serisi işlemcilerinde zayıflığına düşmek istemiyorum bu işlemcilerdeki Efficient-cores nasıl iyimi ? kafamdaki tablo 1tb ssd 16 ram 13.nesil işlemci ve 3060 aslında zira 3050 vramdan dolayı sıkıntı yaratabiliyormuş uzun ömürlü cihaz arayışındayım markaya extra ödeme yapabilirim tavsiye alabilirmiyim uzun süreden sonra ilk defa laptop alacağım :)


https://www.hepsiburada.com/hp-victus-15-fa1006nt-7n9r4ea-13-nesil-intel-i7-13700h-16gb-ram-512gb-ssd-6gb-rtx3050-15-6-inc-fhd-144hz-tasinabilir-bilgisayar-7n9r4ea-p-HBCV00003Z1WLG?magaza=MTB%C4%B0L%C4%B0S%C4%B0M&utm_source=pc&utm_medium=akakce&utm_campaign=c&utm_content=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.49.9

13. nesil cpular 13700 sadece hp cıkıyor sanırım öbür markaların pek yok ?

https://www.akakce.com/laptop-notebook,1,2.html/1195874
*
geçen yıl
arızalı sıfır anakart hk. yardım MSİ Service Point
https://www.msi.com/Motherboard/MAG-A520M-VECTOR-WIFI/Overview

şu model ürünü aldık sıfır pc topladık anakartımız 15 gündür serviste biz basit bir bios güncellemesi olacağını düşünüyorduk bugün aradım sordum neden bu kadar sürdü diye "anakartta bir durum var onarılması gerekiyor" diye cevap verildi fakat şöyleki biz ürünü bir online siteden satın aldık ve aldığımızın ertesi günü servise yolladık anakartta sorun olduğunu tespit etmiştik evdeki benim bilgisayarımın parçalarıyla deneyerek görmüştük şimdi şaşırdım bugün itiraz ettim tamir kabul edemem 1900e geldi bu sıfır anakart aldım dedim doa raporu vs. bişey yapın dedim tamam not alıyorum diye cevap verildi

açıkcası ne yapmam lazım nasıl bir yol izlemeliyim daha önce benzer sorun yaşayan oldumu ? ben arayıp sormasam kimse bilgi bile vermiyormuş
*
geçen yıl
VatanBilgisayar sepette %15 indirim
https://www.vatanbilgisayar.com/bilgisayar-bilesenleri/
ryzen 5600 2740TLye geliyor, çok detaylı bakmadım ürünlere ama ihtiyacınız olan ürünlere bir göz atın fena değil
*
geçen yıl
sistem topluyorum düşünceleriniz nedir ?
merhabalar kafamda topladım ve acelem kesinlikle yok hatta 13.nesili görmeyi beklebilirim fakat uygun fiyatlı şeyler çok sonra çıkacak olması beni biraz düşündürüyor ilk başta en üst seviye anakartlar işlemciler hatta rtx 4080 4090'dan behsediliyor fakat ben bu parçaların çok daha altını almak istiyorum. foruma konu açmadan edemiyorum normalde 12400f düşünüyordum fakat intelin fiyatlarının sürekli artması karşılığında amd'ninde fiyatlarının düşmesi amd daha iyi bir tercih gibi olacağını düşünmeye başladım.4 5 yıl boyunca hiç upgrade yapacağımı sanmıyorum imzamdaki sistemide 6 yıl kullandım. acelem yok biraz beklebilirim fakat şu şekilde düşündüm.


https://www.akakce.com/islemci/en-ucuz-amd-ryzen-5-5600-alti-cekirdek-3-50-ghz-kutulu-fiyati,2010103121.html
https://www.akakce.com/ekran-karti/en-ucuz-asus-dual-radeon-rx-6650-xt-oc-edition-dual-rx6650xt-o8g-128-bit-gddr6-8-gb-fiyati,1871450985.html
ram https://www.amazon.com.tr/dp/B09C5TW31M/?coliid=IU3P7GXWPN916&colid=1WTWO1NE484QV&psc=1&ref_=lv_ov_lig_dp_it uyum sorunum olmaz değil mi ?
kasa beğendiğim bir model alıp geçeceğim (mid atx olacak kibarlık açısından ama zorunlu değil) güç kaynağıda bronz sertifikalı 550w bişey yeterli olacağını umuyorum ?
1tb ssd m2. pcie 3 veya 4 bilemiyorum değermi

anakart konusunda biraz yavan kaldım herkes sanırım b550 öneriyor ne üstü ne altı gayet yeterli olduğu söyleniyor, wifi'li modeller 10$ oynarken ülkemizde 1k oynaması garibime gitti pci-e antenli bir wifi kartı takarım pcye. overclock ztn yapmıyorum
pcden beklentim masaüstü performansının windows ortamı chrome vs. iyi olsun yeterli aslında bu noktada tek çekirdek performansı oldukça önemli bir rol oynuyor fakat bu işlemcide üzmez sanırım değil mi ? oyunlar biraz 2.planda kalıyor ama son çıkan oyunlarıda oynamayacağım anlamına gelmiyor. ayrıca csgo sık sık giriyorum yine.
toplam max 17k full kasa için düşünüyorum + 3-4k'yada 144hz 1080p monitör lazım hatta şuan bulabilsem şuan almak isterim monitör fırsatı sürekli kovalıyorum
*
2 yıl
kopmayan proxy önerisi varmı ?
rabisu kullanıyorum ama günde 2 defa filan kopuyor bütün emeğim çöp oluyor basit bir oyunda açmam gerekiyor sadece tr lokasyon kopmayan proxy tavsiyesi varmı ?
*
2 yıl
Steam Skin \u0026 CSGO Eşya \u0026 CS-TF2Key \u0026 Dükkan Puanı Bıçak HERŞEY SATILIR
< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >

steam bakiyem ile marketten istediğiniz herhangi bir eşyayı skini satın alıp size %70 fiyatına teslim ediyorum. beğendiğiniz skinler, toplu envanter veya özel bıçak skinleriniz steam marketten çekilip size teslim edilir.
(örneğin steam marketteki 1000 liralık skini size 700 liraya teslim ederim.)
oyun veya dlc satışı yoktur, sadece trade edilebilir eşyalar.
takas edilebilir oyun içi öğelerde olabilir.

steam dükkan puanı vs. de satılık. bir çok şeyin satışını yapmaktayım csgo key tf2 key kapsüller steam dükkan puanı vs. iletişime geçelim.
*
2 yıl
yemeksepeti altlimitsiz 40/40 indirim [bitti]
kod "tiktok40" afiyet olsun. edit: bitti.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.