Arkadaşlar öncelikle merhabalar. Ben birkaç soru sormak istiyorum. Birikmiş 2.000TL param var ve oyun sitem var aylık +500 TL minimum gelirim var. 90-95 model doğan almayı düşünüyorum. Bankadan da bir miktar kredi çekeceğim. Sizce kredi verirler mi? Verdiler diyelim arabayı üzerime aldığım zaman ne kadar masraf çıkar bana yani şöyle temiz bir şahin veya doğan almam için ne kadarı gözden çıkarmalıyım?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
o paraya araba alabilirmisin biraz zor şuan içinde bulunduğumuz piyasa bi hayli yüksek araç bulsanda çok masraflı olur öğrenci halinle kalkamazsın altından diye düşünüyorum yakıtı vergisi özeliikle trafik sigortası çok tuzlu olur hani 3 binlik araç için 1 1.500 tl sigorta ödemek ne kadar doğru olur bilmiyorum bence biraz daha para biriktirin derim en azından 15 20 bin kadar ozaman düzgün bir araç bulabilirsiniz bende öğrenciyim evin arabası olmasına rağmen yakıt okadar pahalı geliyorduki kullanmıyordum detaylı bir maddiyat planlaman lazım
motor al niye araba alıyosun masrafıyla bakımıyla uğraşamazsın doğan lpgde bile 40 kuruş yakar. okula otobüsle gelen öğrenci doğanla gelen öğrenciden daha evladır.
Motor daha mantikli o paralara. Ancak araba sart diyosan lada samara oneririm. 5 bin civarina bulursun. Az yakar,temizini denk getirirsen uzmez. Araci kendi uzerine alirsan min 1500 tl sigorta cikar. Ailenden birinin uzerine yapman daha karli olur.
Iyi arastirirsan temiz lada isini gorur. Ufaktan da oynarsin arabanin uzerinde daha sirin bir hale gelir. Sahinden dogandan daha saglamdir ancak yine de hiz yapmanizi tavsiye etmem 80 yeter.
Bu genç öğrenci arkadaşlardaki araba sevdasını anlayabiliyorum Ama cebinde 2-3 binle ne alacan?? Zaten durumun malum Bugün alacağım 7-8 binlik arabadan ne hayır bekliyon Hurda çürümüş teneke O paraya motor al daha iyi
Verdiler diyelim arabayı üzerime aldığım zaman ne kadar masraf çıkar bana yani şöyle temiz bir şahin veya doğan almam için ne kadarı gözden çıkarmalıyım?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.