Arkadaşlar merhabalar bu gün gittim bir adet razer blackwidow chroma aldım.Eve geldim klavyeyi bilgisayara taktım beklediğim gibi çalışmadı.Daha sonra serialini falanı filanı Razer synapse 2.0 indirdim oraya girdim ve program doğruladı klavyeyi.Fakat synapse de herhangi bir ayar yapamıyorum program açılıyor nerden nasıl ayarlıycam yada farklı bi yazılım falanmı kurmam gerekiyor yardımcı olursanız çok sevinirim.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
ya çok saçma bir şekilde usb 3.0 larım çalışmıyormuş bende oraya takmıştım o yüzden olmamış sanırım farklı bir yere takınca bilgisayar direk kendi gördü zaten :D teşekkürler genede ilgilendiğiniz için.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.