selamlar merak ettiğim bir konu varda. bir araç var diyelim 90 model. bu araç normalde dizel motor ve aynı modelde benzinlisi yok. bu araca başka bi aracın benzinli motoru takılabilir mi, yasalar buna ne diyor? takılırsa mallık mı olur?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
İşletmene gerek yok . ZAten motor numarasının okunmaması otomobiller için hafif kusur. Taktır motoru, devam et geç. Kimse sormaz, sorgulamaz. kaçınız ikinci el araç alırken motor şase nıumarasını ruhsatla karşılaştırıyorsunuz ?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
                        
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.