Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
9
Cevap
2548
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Tivibu ev, TurkcellTV ev Hakkında bilgisi olan
D
11 yıl (528 mesaj)
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Mevcut digiturk aboneliğim Ocak ayında sonlanacak. Muhtemelen de uzatmayacağım. Bu sebeple yeni abonelikleri araştırmaya başladım.
Şuanda aklıma en uygun olanı Tivibu ve TurkcellTV ama merak ettiğim şeyler var. Web sayfalarında da aradığım bilgileri bulamıyorum bu yüzden bunları kullananlar varsa yardımcı olurlarsa sevinirim.

Özellikle Tivibu'nun şampiyonlar ligi maçlarını yayınlayacak olması ona daha yakın durmamı sağlıyor fakat;

Turkcell Superonline(fiber) abonesiyim internette telefon hattıda superonline'de ve bu aboneliği kesinlikle devam ettireceğim.
Şimdi merak ettiğim 1. konu.

Superonline abonesiyken Tivibu Üyeliği nasıl oluyor?
Yine yeni internet bağlantısı mı getiriyorlar? Yani yeni modem v.s ile internet bağlıyorlar, sonra da bu internet hattına bağlı tivibu üyeliği mi oluyor?

Birde bu Tivibu'nın net olarak fiyatı nedir? Web sitesinde ttnet abonelerine özel başlayan fiyatlarla diyor ama ben ttnet müşterisi değilim:) Sıfırdan üye olunca fiyatlar ne oluyor?

Bunun dışında Tivibu hakkında bilmem gerekenler nedir? Aslında tivibu istememin bir diğer sebebide, mevcut internet bağlantımı(superonline) engellememesi, sorun yaşatmaması.

Birde TurkcellTV istiyorum ama bunda daha çekincelerim var.
50 Mbps / 100 gb akk'ye sahibim.

Şimdi ilk sorum TurkcellTV'ye bağlanırsam bu üyelik üzerinden mi bağlanacağım? (ben böyle olmasını istemiyorum, yani internet ve turkcelltv ayrı olmasını istiyorum mükünmü?)

Yine bu üyelik üzerinden bağlanacak ise; Kota'ya (ve internet hızına) etkisi oluyor mu? Yoksa TurkcellTV Kotayı etkilemiyor mu? Yani 7/24 Tv açık olduğunu kabul edersek kotaya etkisi 0 mı olacak? Daha doğrusu onun kotası farklı mı olacak? Kota dediğim AKK. Yani 7/24 TV açık olursa, akk zaten 3 günde dolar bu nasıl olacak?


Birde Turkcell TV, Tivibu'ya göre çok pahalı: gördüğüm kadarıyla Tivibu'nun full paketi, turkcelltv'nin giriş paketi fiyatında. Yani benim için (özellikle internete etkisi olmadığından dolayı) Tiivbu'ya geçmek daha mantıklı ancak yukarıda söylediğim gibi telefon ve internet olmadan tivibu'ya nasıl üye olunuyor? (Reklamlarında sabithatsız, internetsiz diye reklam yapıyorlar)

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



T
11 yıl (14453 mesaj)
Yarbay

Turkcelltv



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

D
11 yıl (528 mesaj)
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Sorulara Yardımcı olacak yok mu?


Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
11 yıl (883 mesaj)
Yüzbaşı

Ne Tivibu ne Turkcell TV AKK'yi etkilemez, aynı hattan verilir ama farklı yayınlar olarak geliyor, detayını bilmiyorum ama böyle.
Onun dışında evde Superonline var diye Tivibu bağlayamayız dedikleri bir kaç kişiyi biliyorum ancak normalde internetsiz de Tivibu bağlanıyor; yılbaşına kadar fiyat 39 TL idi yanılmıyorsam. (Full Paket için.)
Tivibu internet hızını etkiliyor ama Turkcell TV'yi bilmiyorum açıkçası. TTNet ek bir hız tanımlıyor kullanıcı etkilenmesin diye, Turkcell'de böyledir sanırım.



S
11 yıl (1853 mesaj)
Binbaşı

Fiber yoksa turkcell tv alamazsın.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
D
11 yıl (528 mesaj)
Yüzbaşı
Konu Sahibi

zaten fiber kullandığımı belirttim.

Neyse pek bilgisi olan yok sanırım bu konularda, en iyisi gidip sormak.


Bu mesaja 2 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Shamshiel
C
11 yıl (6602 mesaj)
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: dincerecevit

zaten fiber kullandığımı belirttim.

Neyse pek bilgisi olan yok sanırım bu konularda, en iyisi gidip sormak.

Turkcell TV+ alabilmek için şu anda en avantajlı tarife 3 lü süper paket tarifesi,

Tarifenin sesli versiyonu 25 mbps / 75 gb akk internet + Turkcell TV+ ev hepsi 59 TL



J
11 yıl (823 mesaj)
Yüzbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: dincerecevit

zaten fiber kullandığımı belirttim.

Neyse pek bilgisi olan yok sanırım bu konularda, en iyisi gidip sormak.

Hocam ne yaptınız baya geçmiş konunun üstünden ama sanırım problemi çözüp sonuca ulaşmışşınızdır.
Bende şu an araştırma safhasındayım 2-3 aya sözleşme bitecek artık fahiş fiyatlı digiturk ten kurtulmak istiyorum.

İPTV ler ister istemez az biraz sıkıntılı ama ekonomi için değer. Mesela kanalların 2-3 saniye geç açılması gibi.

Bende superonline adls kullanıcısıyım fibere geçmeyi düşünüyorum son olarak ev telefonu da süper'de


Bu mesaja 1 cevap geldi.
D
10 yıl (528 mesaj)
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Digiturk'ü iptal ettirdim.(Daha doğrusu iptal etmiyorlar bir türlü, en sonunda ağustos'a kadar dondurdum, ozamana kadar bir fiyat çıkartmayacaklar)
Şu an'da normal uydu kullanıyorum. Tivibu'nun şu next pandora cihazını aldım ve sadece 5 tivibu kanalı var onda da. Şuanda düşündüğüm iyiki digiturk iptal etmemişte, dondurmuşlar diyorum. Muhtemelen tekrar digiturk'e dönüş yapacağım. Son konuştuğumda baya iyi bir teklifle gelmişlerdi. Galatasaray'ın maçları, film ve spor paketi ve giriş paketi 29.00 lira demişlerdi. Eğer hala o bana özel olarak söyledikleri(ne kadar doğrudur bilmem) teklifleri geçerli ise, tekrar digiturk'e dönmeyi düşünüyorum.


@edit: Turkcell TV'ye geçmediğim için de pişmanım. Onuda şuan düşünüyorum:)





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dincerecevit -- 24 Mayıs 2015; 5:15:07 >


Bu mesajda bahsedilenler: @JusT_SmiLe
G
10 yıl (17230 mesaj)
Yarbay

Türkcl tv alsaydın 10 tl ödüyorum toplam 60 tl internet ile oldukça memnunum tüm sinema kanalları dahil hepside açık.



< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.