G

Yarbay
03 Ağustos 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
14 üye
Görüntülenme (?)
938 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
G
3 yıl
The Book of Boba Fett (2021) Disney +
< Resime gitmek için tıklayın >


Dizi The Mandalorian ile aynı zaman diliminde geçecek ve boba fett'in maceralarını konu alacak. Ayrıca dizi The Mandalorian ile eş zamanlı olarak yayımlanması planlanıyor. Temuera Morrison ve Ming-na Wen'in baş rolünde yer alacağı dizinin yapımcılığını, tıpkı The Mandalorian'da olduğu gibi Jon Favreau ve Dave Filoni üstlenecek. Bunlara ek olarak yapımcı koltuğunda ünlü yönetmen Robert Rodriguez de yer alacak.




Videoyu izlemek için tıklayınız
https://twitter.com/disneyplus/status/1341013962616229890
G
5 yıl
WandaVision | 2019 | Disney+ (Başladı)
< Resime gitmek için tıklayın >

WandaVision dizisinde ise yine filmlerden tanıdığımız Elizabeth Olsen ve Paul Bettany'nin baş rolünde olacağı açıklandı. Ayrıca hikayenin büyük ihtimalle aynı isimli çizgi roman serisine dayanacağı söyleniyor.

Videoyu izlemek için tıklayınız





G
5 yıl
Falcon \u0026 Winter Soldier | 2021 | Disney+
< Resime gitmek için tıklayın >

Dizide yine filmlerden tanıdığımız Anthony Mackie ve Sebastian Stan başrolde yer alacak. Şuan için yayımlanacak ilk Marvel dizisi olacağını düşündüğümüz Falcon & Winter Soldier hakkında daha fazla bir detay açıklanmadı.

detaylar geldikçe güncellenecek!

kaynakhttp://www.technolabs.net/wandavision-ve-falcon--winter-soldierin-dizisi-resmen-geliyor

G
6 yıl
Stargirl |2019|
< Resime gitmek için tıklayın >

DC’nin yeni açılacak dijital platformu DC Universe, Stargirl için 13 bölümlük dizi onayı verdi.

Stargirl, lise 2. sınıf öğrencisi Courtney Whitmore isimli bir genç kızı merkezine alacak. Geçmişteki kötüleri durdurmak için bir araya gelen bir grup genç kahramanı izleme fırsatı yakalayacağımız dizi Justice Society of America‘dan ilham alacak.

Geoff Johns, dizinin senaristi ve yapımcılarından biri olacak. Ona yapımcı koltuğunda Greg Berlanti ve Sarah Schechter eşlik edecek.

Stargirl karakterine TV’de daha önce Legends of Tomorrow dizisinde Sarah Grey ve Smallville dizisinde Britt Irvin hayat vermişti birkaç bölümde.

Kaynak 22Dakikahttps://22dakika.org/dc-universe-stargirl-icin-13-bolumluk-dizi-onayi-verdi/
G
6 yıl
Stargirl (2019)
DC süperkahramanlarından biri olan Stargirl'in dizisi geliyor.
G
6 yıl
Black Desert Online (PS4 Ana Konu)
< Resime gitmek için tıklayın >

Oyunun yapımcısı: Pearl Abyss

Yayımcı: GameOn-Japan

Çıkış Tarihi
: 2018 Son Çeyrek

röportaj da belirtildiğine göre yılın sonlarına doğru ps4 içinde geliyor, PC de arada bir bakıyorum ps4 de gelirse gerçek anlamda patlama yapacağını düşünüyorum oyunun.


Videoyu izlemek için tıklayınız
G
6 yıl
Samsung Galaxy A8 (2018) Ana Konu
< Resime gitmek için tıklayın >


Samsung Galaxy A8 2018 Teknik Özellikler

Ekran: 5.6-inç FHD+ Super AMOLED,1080x2220
Kamera: Ön: Çift Kamera 16MP FF (F1.9) + 8MP (F1.9) Arka: 16MP PDAF (F1.7)
Boyut: 149.2 x 70.6 x 8.4 mm, 172g
AP: Octa Core (2.2GHz Dual + 1.6GHz Hexa)
Bellek: 4GB RAM, 64GB
Pil: 3,000mAh
Hızlı Şarj / USB Tip-C
OS: Android 7.1.1
Ağ: LTE Cat. 11
Ödeme: NFC, MST

Bağlantı: Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac (2.4/5GHz), VHT80, 256QAM, Bluetooth® v 5.0 (LE, 2Mbps'e kadar), ANT+, USB Tip-C, NFC,

Sensörler: İvmeölçer, Basınçölçer, Parmak izi sensörü, Dönüş sensörü, Jeomanyetik sensör, Hall sensörü, Yakınlık sensörü, RGB Işık sensörü

Ses: MP3, M4A, 3GA, AAC, OGG, OGA, WAV, WMA, AMR, AWB, FLAC, MID, MIDI, XMF, MXMF, IMY, RTTTL, RTX, OTA

Video: MP4, M4V, 3GP, 3G2, WMV, ASF, AVI, FLV, MKV, WEBM

Samsung Galaxy A8 2018 İncelemesi ile karşınızdayız. Bu sene ülkemizde de lansmanı gerçekleştirilen Güney Kore merkezli Samsung firmasının yeni cihazı Galaxy A8 2018, özellikle Samsung Galaxy ve Note serileri yanında oldukça güzel bir alternatif olarak ön plana çıkıyor. Özellikle Samsung, S serisi yanında büyük önem verdiği A serisine hemen hemen her sene yeni cihaz çıkararak kullanıcıların beğenisine sunuyor. Biz de ofisimize gelen Samsung Galaxy A8 telefonunu detaylı olarak inceledik.

Samsung Galaxy A8 2018 telefonu nasıl?
Bu sene Infinity (sonsuz ekran) ve 5.6 inç ekranı ile karşımıza çıkan cihaz, SUPER AMOLED, 1080x2220 özelliklerinde bir ekrana sahip. 4 GB Ram hafızaya sahip olan Samsung A8 cihazının 64 GB depolama boyutu mevcut. Şirketin ilk defa tasarladığı cihazdaki bir diğer özellik ise 16 MP ve 8 MP olmak üzere 2 adet ön kameraya sahip olması. Cihazın arka kamerası da 16 MP özelliğine sahip. Ayrıca her ne kadar parmak izi sensörü olsa da yüz tanıma sistemi de bulunan Samsung A8, sizin yüzünüzü tanıyarak kilidi kendiliğinden açabiliyor. Octa Core 2.2 Ghz Dual + 1.6 Ghz Hexa işlemci ile desteklenen cihazın bataryası ise 3000 mAH gücünde.





Telefon alınası duruyor gibi. xiaomi mi6 ile A8 2018 modeli arasında kaldım şuan. Kullanacak veya alacak kişilerin yorumlarını bekliyorum.
G
6 yıl
silinsin
silinsin
G
6 yıl
Figment Bağımsız Yapım İncelemesi
Arkadaşlar bağımsız yapım Figment'in video incelemesini yaptım. Oyunun yapımcısı ben ilk oyunların youtube de görüp bana ücretsiz kendi oyun kodlarını yollayınca incelemek istedim bende.

Ayrıca fazladan 3 adet kod yollandı hediye etmem için burada bağımsız oyun seven arkadaşlardan 3 kişiye hediye etmek istiyorum.

Koyduğum video beğenmeniz veya abone olmanız önemli değil göz atmanız yeter hatta videoda ana karakterin adını söylüyorum onu buraya yazan 3 kişiye hediye etmek istiyorum 3 kişiden fazla olursa da çekiliş yapıp vereceğim umarım beğenirsiniz teşekkürler. Lütfen incelemeye de göz atın çünkü onu oyunu yapan ekibede atacağım o yüzden şimdiden teşekkürler.

yarın akşam yani 31.10.2017 saat 7 gibi buradan 3 kişiye vereceğim.

Videoyu izlemek için tıklayınız
G
7 yıl
Outlast Deluxe Edition Humble Bundle’de ücretsiz
[html]<div class='bscdengelen'><center><img src='https://store.donanimhaber.com/fc/d3/6a/fcd36a304eb4b6870a8e563e5585d34b.jpg' /></center><br/><div></div><div> </div><div> </div><div> </div><div>   Artık neredeyse her hafta 1 adet ücretsiz oyun vermeye başlayan humble bundle bu haftaki ücretsiz oyunu ise korku oyunu sevenlere hitap ediyor. <strong>Outlast Deluxe Edition</strong> ile karşımıza çıkan </div><div> </div><div>   Humble Bundle hem ana oyunu hem de paralı DLC’si ile ücretsiz oldu. <strong>Outlast Deluxe Edition sahip olmanız için yapmanız gereken tek şey Humble Bundle’ye üye olmak ve sepetinize ekleyip satın almak.</strong></div><div></div><br/>[Kunye=1804-4]</div>[/html]
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.