D

Yüzbaşı
13 Ekim 2009
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
64 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
D
5 yıl
Yazarkasa-Pos Hk Destek
Arkadaşlar merhaba;

yeni bir cafe/restoıran tarzı bir yer açıyorum. Bir yazarkasa pos almam gerekiyor.


*Hangisini önerirsiniz?
*Yazarkasa Pos'u dışarıdan alıp bankayla anlaşmak mı daha mantıklı?
*Direk bankadan almak mı daha mantıklı?
*Tavsiye edebileceğiniz banka hangisi?
*Tavsiye edebileceğiniz yazarkasa/pos hangisi?
*Öde.al kullanan var mı? Öde.al almak mantıklı mı?

Destek olursanız sevinirim.



Arçelik'den Beko 300TR alıp; ziraat bankası ile anlaşmayı düşünüyorum ama bilgisi olan arkadaşlar tavsiye eder mi?
D
5 yıl
Mutfak robotu tavyesi
Max 1000₺’ye kadar önerebileceğiniz mutfak robotu var mı?

Hamur yapma özelliği olması tercih sebebimiz. Kullanan tavye edebileceğimiz ürünler var mk acaba?
D
6 yıl
Ankastre Fırın,Ocak Davlumbaz tavsiyesi.
Yeni mutfak yaptırmamız sebebiyle; mutfak için ankastre fırın ocak ve dablumbazda almamız gerekiyor. Ve bu konuda ne yazıkki pek bilgimiz yok: Forumdaki konulara baktım ancak birçoğu da eski konular ve birçoğununda bütçeleri benle aynı değil: Bu sebeple yeni bir konu açıp destek rica ediyorum.

Öncelikle 3'ü için toplam bütçe max.3000 Civarı. Ne yazıkki daha fazla ayıramıyorum. Ki bu fiyatında ne kadar altında bulabilirsek o kadar iyi. Çünkü buzdalabı v.s de eski olduğu için birkaç ay sonra onuda yenilememiz gerekiyor.

illa set halinde almama gerek yok, parça parça da alabilirim.

Davlumbaz'ın çok iyi birşey olmasına gerek yok. Sırf davlumbaz olması için olsa yeter:) Bütçenin büyük çoğunluğunu önce ocak sonrada Fırın için kullanmak istiyorum. Hamurişi v.s yapılıyor ancak daha ağırlıklı oalrka fırında yemek yapıyoruz. (tavuk, güveç v.s)

Mutfak dolaplarına uygun olması açısından da siyah renk tercihim.

Destek olabilirseniz sevinirim.


@edit: Birde bakıyorum mesala ocaklara bakıyorum: Profilo, Siemens Arçelik, Beko, Vestel'e falan. kendi ürünleri arasında dahi 700 TL'lik ocak ile 1500 TL'lik ocak arasında teknik özellikleri açısından bir dark göremiyorum. İllaki vardır bi fark ama ne kendi ürün tanıtım sayfalarında ne de eperyden karşılaştırdığımda ürünler birebir aynı çıkıyor.
D
7 yıl
BT\u0027li Konuşma yapılabilen Oto Teyp Önerisi
Arkadaşlar; 98 Megan 1'de kullanmak için;
BT olan ve mikrofon kalitesi güzel olan sorunsuz kullanabileceğim bir oto teyp arıyorum.
Fiyat /performans ürünü diyebileceğiniz tavsiyeniz var mı?
D
7 yıl
...
................
D
10 yıl
Sistem Tavsiyesi hk.
http://hizliresim.com/WEPraq

Bu sistemi toplamayı düşünüyorum.
Sizce bir uyumsuzluk olur mu? yada bunlar yerine önerebileceğiniz şeyler varsa yardımcı olur musunuz?
< Resime gitmek için tıklayın >
D
10 yıl
3500 TL\u0027ye kadar pc toplama
....
D
10 yıl
İşe Giriş için Sağlık Raporu OSGB
Arkadaşlar; işe giriş için sağlık raporuu alacağım Ankara'da nereden alabilirim...


Sağlık Raporu (İşe giriş muayene raporu)
Yetkili kurumlardan alınmalıdır. Rapor aşağıdaki tetkikleri içermelidir.
Karaciğer fonksiyon testleri (Alt - Ast)
Böbrek Fonksiyon Testleri (üre- kreatinin)
Tamkan
Sft


Şu yukarıdaki şeyleri istiyorlar, Sağlık ocakları(aile sağlığı merkezleri) vermiyormuş.
Özel Hastaneleri kabul etmiyorlarmış.


Devlet hastanelerinden mi almam lazım? Gidip ben işe giriş raporu alacağım mı diyeceğim hastahane'de. hangi bölüme gitmeliyim?
Birde OSGB'ler varmış. 4-5 tanesini aradım. 1 tanesi doktorumuz yıllık izinde dedi. Diğerleride kurumlara hizmet veriyoruz dedi.

yardımınıza ihtiyacım var yani. Bu sağlık raporunu nerden alabilirim?
D
11 yıl
Tivibu ev, TurkcellTV ev Hakkında bilgisi olan
Mevcut digiturk aboneliğim Ocak ayında sonlanacak. Muhtemelen de uzatmayacağım. Bu sebeple yeni abonelikleri araştırmaya başladım.
Şuanda aklıma en uygun olanı Tivibu ve TurkcellTV ama merak ettiğim şeyler var. Web sayfalarında da aradığım bilgileri bulamıyorum bu yüzden bunları kullananlar varsa yardımcı olurlarsa sevinirim.

Özellikle Tivibu'nun şampiyonlar ligi maçlarını yayınlayacak olması ona daha yakın durmamı sağlıyor fakat;

Turkcell Superonline(fiber) abonesiyim internette telefon hattıda superonline'de ve bu aboneliği kesinlikle devam ettireceğim.
Şimdi merak ettiğim 1. konu.

Superonline abonesiyken Tivibu Üyeliği nasıl oluyor?
Yine yeni internet bağlantısı mı getiriyorlar? Yani yeni modem v.s ile internet bağlıyorlar, sonra da bu internet hattına bağlı tivibu üyeliği mi oluyor?

Birde bu Tivibu'nın net olarak fiyatı nedir? Web sitesinde ttnet abonelerine özel başlayan fiyatlarla diyor ama ben ttnet müşterisi değilim:) Sıfırdan üye olunca fiyatlar ne oluyor?

Bunun dışında Tivibu hakkında bilmem gerekenler nedir? Aslında tivibu istememin bir diğer sebebide, mevcut internet bağlantımı(superonline) engellememesi, sorun yaşatmaması.

Birde TurkcellTV istiyorum ama bunda daha çekincelerim var.
50 Mbps / 100 gb akk'ye sahibim.

Şimdi ilk sorum TurkcellTV'ye bağlanırsam bu üyelik üzerinden mi bağlanacağım? (ben böyle olmasını istemiyorum, yani internet ve turkcelltv ayrı olmasını istiyorum mükünmü?)

Yine bu üyelik üzerinden bağlanacak ise; Kota'ya (ve internet hızına) etkisi oluyor mu? Yoksa TurkcellTV Kotayı etkilemiyor mu? Yani 7/24 Tv açık olduğunu kabul edersek kotaya etkisi 0 mı olacak? Daha doğrusu onun kotası farklı mı olacak? Kota dediğim AKK. Yani 7/24 TV açık olursa, akk zaten 3 günde dolar bu nasıl olacak?


Birde Turkcell TV, Tivibu'ya göre çok pahalı: gördüğüm kadarıyla Tivibu'nun full paketi, turkcelltv'nin giriş paketi fiyatında. Yani benim için (özellikle internete etkisi olmadığından dolayı) Tiivbu'ya geçmek daha mantıklı ancak yukarıda söylediğim gibi telefon ve internet olmadan tivibu'ya nasıl üye olunuyor? (Reklamlarında sabithatsız, internetsiz diye reklam yapıyorlar)
D
11 yıl
Merkezi Sistemde hem digiturk, hem uydu
Merkezi sistemde eve tek bir anten geliyor.
Anten'de eve girince çoklayıcı ile 3'e ayrılıyor.
Bugüne kadar digiturk ve normal anten'i sorunsuz kullanabiliyordum.

Bugün normal anteni kaldırıp yerine yeni aldığım uydu alıcısını bağladım ama Digiturk ile(yani diğer alıcı ile) aynı anda çalışmıyor.


Bu konuda da yardıma ihtiyacım var.

Çatıdan gelen tek bir anteni, evin içindeki 2 ayrı uydu alıcısına sorunsuz nasıl bağlarım?
2 tv'de de aynı anda sorunsuz çalışmasını istiyorum.

Yukarıdan bir hat daha çekmeden bunu yapmak mümkün mü? Nasıl yapabilirim, bi yardımcı olursanız sevinirim.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.