Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir, 1 mobil kullanıcı
3
Cevap
876
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Sistem Tavsiyesi
W
12 yıl (562 mesaj)
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Merhaba arkadaşlar.
Yaklaşık 6 senedir aynı pc yi kullanıyorum ömrü doluyor gibi.Yeni PC toplama zamanı geldi gibi.Kendim biraz araştırma yaptım özellikle ekran kartları çok karışık geldi çok çeşit var seçemedim.Sadece anakartla işlemciyi seçebildim.Tabi fikirlerinize ihtiyacım var sadece 3-4 günlük araştırma sonucu seçtiklerim bunlar.
Anakart:
http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=6059
İşlemci:
http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=5865
Neyse bütçem maksimum 2500 TL fiyatta RAM dahil olmayacak RAM sıkıntım yok.Bilgisayarı oyun amaçlı toplayacağım özellikle FPS türü oyunlar için.
Ayrıca bir sorum var:Benim bu pcmin ses kartını alacağım yeni pc ye taksam herhangi bir sorun yaşar mıyım?Kalite kaybı olur mu?Sade bir kulaklığım var onun için önemli olmaz gibi geldi bana.
Vereceğiniz cevaplar için şimdiden teşekkür ederim.

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



S
12 yıl (5322 mesaj)
Yarbay

B
12 yıl (995 mesaj)
Yüzbaşı

AMD R9 280x Vapor-x al 3gb 384 bit.
HDD 1-2 TB Western Digital Blue ya da Seagate Barracuda.
Cooler Master Haf 912+ 750 W

Seçtiğin işlemci ve ekran kartı iyi.

@sword2552


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @sword2552
W
12 yıl (562 mesaj)
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Dediklerinizden oluşan karma bir sistem almaya karar verdim arkadaşlar tekrar teşekkürler tavsiyeler için.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.