W

Yüzbaşı
07 Temmuz 2009
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
66 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
W
8 yıl
Samsung Bulaşık Makinesi Sorun Zinciri
Merhaba arkadaşlar,
Bu yazı sizden, daha doğrusu bunları tecrübe etmiş birilerinin yardımını istemek için açtım. Yazı biraz uzun olacak. Şimdiden teşekkürler.

23.06.2015 tarihinde Samsung marka bir bulaşık makinesi aldık(Modelini hatırlamıyorum, çok da önemli değil zaten). 2500 TL tuttu tam olarak. İlk günler her şey güzel ilerliyordu. 2. hafta makinenin içinde çatal kaşık koyma kısmı olan sepet tam kapanmamaya başladı. Bunun üzerine servisi aradık. Tamir ettiler. Bundan 1.5 ay önce çok farklı bir sorunla karşılaştık. Makine hiçbir türlü açılmıyordu. Fişini çektik vs. yok, açılmıyor. Aradık servisi, geldiler baktılar. Dokunmatik panelinde arıza olduğunu, kart değişimi olması gerektiğini söylediler. Kart yurtdışından gelecekmiş, gelmesi uzun sürebilirmiş, bu tamam. Böyle durumlarda rapor yazmadıklarını, onun yerine servis numarası verdiklerini söylediler, eyvallah bu da tamam. Ama bekle anam bekle. 1.5 ay bekledik. Tabi 1. aydan sonra kıllanmaya başladık. Artık değişim istiyoruz, bu makine 4 ayda 2 kez bozuldu, bunu her yerde söyledik. Aradık sorduk süreç devam ediyor. Samsung'u aradık servisle ilgileneceğiz dediler, aldığımız yere gittik durumu anlattık. Servis raporu olmadığı gerekçesiyle işlem yapamayacaklarını söylediler. Tüketici Hakem Heyeti'yle görüşmemizi tavsiye ettiler. Tam da o gün servis geldi. Dedik böyle böyle değişim veya iade istiyoruz, tamir istemiyoruz. Bize 24 iş günü sürelerinin olduğunu, bu süre içinde tamir gerçekleşmezse değişim veya iade yapılabileceğini söylediler. 19 gün olmuş. Sonra adam tamir işlemine başladı. Derken bir süre sonra "Bu tamir edilemez, değişim lazım." dedi. Kart, makinenin kapağına silikon ile tutturulmuş. Bu yüzden onu çıkartmak mümkün değilmiş. Bizim moralimiz biraz yerine geldi tabi. Bu olay 3 gün önce oldu bu arada. Bugün Samsung'dan aradılar, değişim veya iade işleminin mümkün olmadığını, kanunen böyle bir hakkımızın bulunmadığını söylediler. Makinenin tamir edileceğini söylediler, ama her zamanki gibi net bir tarih vermediler.

Sorum şu: Yukarıdaki gibi bir durumla karşı karşıyayım. 1.5 aydır makine kullanmıyoruz, annem gelsede artık kullanmayacağım diyor. Mağduriyetimiz var. Yani bir değişim bu kadar zor olmamalı diye düşünüyorum. 2500 TL verdiğim bir bulaşık makinesinin böyle sorunlar çıkmasını, üstüne Samsungtan böyle ilgisizlik beklemiyordum. Tecrübeli arkadaşlar, bu durumda ne yapılması gerekir? Tüketici Hakem Heyeti kesin çözüm diyorsanız sürece başlayacağım, bu süreç hakkında bilgilendirme yapacak varsa başlayacağım.
Tekrardan teşekkürler.
W
9 yıl
Ticketları Artık Blitzcrank Bot Cevaplıyor
Ticketlara atılacak cevapları hızlandırmak için(cevap süresi 5-10 dakikaya kadar inecekmiş) bir bot kullanılacakmış. Botun ismi Blitzcrank Bot, resmi de Blitzcrank olacak.Eğer gerçek bir insanla görüşmek istiyorsak ticketa cevap geldiğinde tekrar birşey yazmak yeterli olacakmış.

TR sunucusu açıldığından beri zaten kullanılan bir sistemin diğer sunucularda da kullanılması ve artık resmiyet kazanması hakkında neler düşünüyorsunuz? Sizce bu sistem işe yarar mı?

Kaynak:http://boards.na.leagueoflegends.com/en/c/help-support/OAuEF0KZ-introducing-blitzcrank-bot
W
10 yıl
2 Asimptot Sorum Var
1.si :http://sketchtoy.com/61531996
2.si :http://sketchtoy.com/61531876

1.si daha kolay gibi ama nasıl çözüldüğünü unuttum böyle soruların.Teşekkürler şimdiden.
W
10 yıl
Asimptot Soruları
1.Soru bu:http://sketchtoy.com/61531876
2.Soru bu:http://sketchtoy.com/61531996

2.soru daha kolay gibi gözüküyor.Yardımcı olacaklara şimdiden teşekkürler.
W
10 yıl
Sistem Tavsiyesi
Merhaba arkadaşlar.
Yaklaşık 6 senedir aynı pc yi kullanıyorum ömrü doluyor gibi.Yeni PC toplama zamanı geldi gibi.Kendim biraz araştırma yaptım özellikle ekran kartları çok karışık geldi çok çeşit var seçemedim.Sadece anakartla işlemciyi seçebildim.Tabi fikirlerinize ihtiyacım var sadece 3-4 günlük araştırma sonucu seçtiklerim bunlar.
Anakart:
http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=6059
İşlemci:
http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=5865
Neyse bütçem maksimum 2500 TL fiyatta RAM dahil olmayacak RAM sıkıntım yok.Bilgisayarı oyun amaçlı toplayacağım özellikle FPS türü oyunlar için.
Ayrıca bir sorum var:Benim bu pcmin ses kartını alacağım yeni pc ye taksam herhangi bir sorun yaşar mıyım?Kalite kaybı olur mu?Sade bir kulaklığım var onun için önemli olmaz gibi geldi bana.
Vereceğiniz cevaplar için şimdiden teşekkür ederim.
W
11 yıl
Eternum Nocturne
Arkadaşlar almayı düşündüğüm skin... Sizce nasıldır + ve - leri nelerdir kötüyse yeni çıkanlardan veya çıkacak olanlardan hangi skinleri önerirsiniz ?
W
12 yıl
15 RP ve Support
Merhaba arkadaşlar.
Yeni çıkan Kha'zix bundle alıcaktım ve 1449 rp olduğunu fark ettim Bunu supporta ilettigim ve bana resim cizmem gerektiğini söyledi. Bende resim kabiliyeti yoktur ama yinede bişeyler çizmeye çalıştım olmadı ben de internetten bi tane kennen bulup arkaplana birşeyler yaparak yolladım. Sizce kabul ederler mi özellikle daha önceden denemis olan varsa ne yaptınız ve nasıl yaptınız
Edit: Rp verdiler yaptığım tek sey google görsellerden kennen bulup arkaplandaki imzayı paint ile kapatmak oldu Diğer arkadaşlara da faydası olur umarım.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.