Evet beyler Şans Kapıda programından bahsediyorum. Bu programda alenen kumar oynatılıyor ve yetkililer seyirci kalıyor. İnsanlar eşyalarını risk altına koyuyor, aile düzeni bozuluyor, eşler kumar karşılığı ülkenin gözü önünde kavgalar ediyor. Bana çok saçma geliyor, reyting uğruna insanları birbirine düşürecek yayınlar yapılıyor ve biblodaki memelere bile sansür uygulatan sapık RTÜK yetkilileri de seyirci kalıyor. Sizce yanlış mı düşünüyorum?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.