Merhaba arkadaşlar, Digiturk e turksat üzerinden üye olan arkadaşlar NTV ve diğer kanalların maç yayınları sırasında herhangi bir şifreleme problemi ile karşılaşıyorlarmı ? Bende redline uydu alıcısı var ve digiturk kartı tanıyo.Şimdi ben digiturk üyeliğini ipyal edip turksattan izlemeye başlasam problem olurmu ve tavsiye edermisiniz ?
Ayrıca digiturk un herhangi bir paketine üye olmadan turksattan sadece spormaxa ücret ödeyerek izleyebilrmiyim ?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
digiturk e turksat üzerinden ailecekli paket olarak aboneyseniz.. ntv ve diğer biss şifre giren kanalları izleyemezsiniz. digiturk bunların şifresiyle çözmek için uğraşmıyor.. kısacası turksat üzerindeki aboneleri adamdan saymıyorlar.. ha istiyorsan bu kanalları izlemek gelirsin normal digiturk abonesi olursun diyorlar.. pamuk eller cebe diyorlar yani
Özellikle maç yayınları için dijital platformu tercih edenlere mantıklı değil o zaman turksat üzerinden abonelik. El mahkum aboneliğe devam edeceğiz o zaman. :(
Digiturk e turksat üzerinden üye olan arkadaşlar NTV ve diğer kanalların maç yayınları sırasında herhangi bir şifreleme problemi ile karşılaşıyorlarmı ?
Bende redline uydu alıcısı var ve digiturk kartı tanıyo.Şimdi ben digiturk üyeliğini ipyal edip turksattan izlemeye başlasam problem olurmu ve tavsiye edermisiniz ?
Ayrıca digiturk un herhangi bir paketine üye olmadan turksattan sadece spormaxa ücret ödeyerek izleyebilrmiyim ?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.