A

Yarbay
19 Mayıs 2009
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
22 üye
Görüntülenme (?)
204 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
A
4 yıl
110.000 Liraya Kadar Araç Tavsiyesi
2014+ Model, benzinli veya dizel, düz ya da otomatik vites fark etmeksizin, mümkünse 100.000 km'yi geçmeyecek araç arıyorum. Peugeot 308 hoşuma gitti ancak bu paraya 1.2 82 Hp olanını alabiliyorum, performans konusunda şüphelerim var. Bu yüzden sizlerin de fikirlerini almak isterim.
A
6 yıl
NetteKurs Nasıldır?
Kardeşim için online ydt kursu bakıyordum ama görünüşe bakılırsa nettekurs dışında eski adıyla lys-5 online kursu veren site yok. Beğendiğimiz bir paket var, 400 liraya satılıyor ama verdiğimiz paraya değer mi bilemiyorum. İnternette pek yorum göremedim bu siteyle alakalı, belki burada bilen çıkar diye konu açıyorum.
A
6 yıl
Torrentte 24mbit Speedtest\u0027te 1mbit görüyorum
Son birkaç gündür bilgisayardan internet sitelerine girerken bir yavaşlık söz konusu. Youtube'da 720p videolar donuyor, speedtest yapıyorum 1mbit'i geçmiyor. Ama torrentten bir şey indirince 2.4 mb ile indiriyor. Yani torrentte 24mbit hız varken internette sörf yaparken inanılmaz bir yavaşlama söz konusu. Bunun sebebi ne olabilir? DNS falan değiştirdim ama değişen bir şey olmadı. Yardımlarınızı bekliyorum.

Edit: Az önce telefondan hız testi yaptım ve orada da 24mbit gördüm. Belli ki sorun pc kaynaklı.
Edit2: Bitdefender'ı silinci bilgisayar kendine geldi.
A
7 yıl
Elektrik Kesintisi Sonrası Bilgisayarım Açılmıyor
Elektrik kesintisinden sonra bilgisayarımın güç tuşuna bassam da bilgisayarım tepki vermiyor. Psu fişi de değiştirip denedim ama sonuç değişmedi. Anakartta gücün gelip gelmediğini gösteren yeşil led de yanmıyor artık. Anakarttaki ledin yanmamasından yola çıkarak sorunun psu kaynaklı olduğunu söyleyebilir miyiz yoksa anakart da bozulmuş olabilir mi? Psu'nun bozulduğundan emin olsam yenisini sipariş edeceğim ama sonra yeni parçayla da bilgisayar açılmaz diye korkuyorum.
A
7 yıl
Harici Diskim Kendi Kendine Kapanıp Açılıyor
Aslında uygun kelimeyi bulamadım. Kapanıp açılma söz konusu değil. Sadece diski usb'den çekmişim gibi bilgisayardan ses geliyor ve birkaç saniye sonra diskin kablosunu tekrar takmışım gibi diskin içindeki dosyalar beliriyor. Ama ben bu esnada kablonun oynamadığından eminim. Şimdi bu sıkıntı yüzünden harddiskten film bile izleyemiyorum. Çünkü ne zaman filmi açsam birkaç saniye sonra bu durum yaşanıyor. Harddiskin ışığı hiçbir zaman sönmüyor bu arada.
A
7 yıl
Annem İçin Küçük Ekranlı Akıllı Telefon Tavsiyesi
Ekranı küçük, ucuz bir akıllı telefona ihtiyacım var. 500-600 liraya var mıdır bir telefon tavsiyeniz?
A
7 yıl
İlk mesaj atana bugün kullanılmak zorunda olan iki cinemaximum kodu veriyorum
Konuya ilk mesaj atana özel mesaj ile yollayacağım. Bugün kullanmayacak olan almasın. IMAX hariç diğer filmlerde geçerli.
A
8 yıl
MSI GTX 1050TI 4GB OC mi ZOTAC GTX 1050TI 4GB mı?
Ekran kartı alma arifesindeyim. Aşağıda linkini verdiğim iki kart arasında kaldım. Bütçem 650 lira. Siz olsanız hangisini alırdınız? Ayrıca bu kartların tek fanlı olması bir sorun teşkil eder mi? Sistemi online oyundan ziyade Total War Attila gibi single oyunlarda kullanacağım. 1080p'de ne kadar fps alırsam kardır.

http://www.hepsiburada.com/msi-nvidia-geforce-gtx-1050-ti-4gb-oc-128bit-gddr5-dx12-pci-e-3-0-ekran-karti-gtx-1050-ti-4g-oc-pm-HB0000023AGI
http://www.hepsiburada.com/msi-nvidia-geforce-gtx-1050-ti-4gb-oc-128bit-gddr5-dx12-pci-e-3-0-ekran-karti-gtx-1050-ti-4g-oc-pm-HB0000023AGI

Kullanacağım sistem:

i5 4440
Asus H81M-Plus
2x4 Corsair LowProfile DDR3 1600MHz CL9
Corsair Cx600m
Sandisk 256GB Ultra Plus SATA 3.0 SSD
A
8 yıl
Bosch Buzdolabı Ünlem İşareti Yanıp Sönüyor
Dolabın derece ayarlama tuşları çalışmıyor, sadece dolabın üzerinde yer alan ünlem işaretinin altında kırmızı bir ışık yanıp sönüyor. Dün dolaptan ses geliyordu. Benim yapabileceğim bir şey var mı yoksa direk servisi mi arayayım?
A
8 yıl
Bosch sms53l12tr bulaşık makinesi tuş ve çocuk kilidi
Arkadaşlar bu modelde makinenin kapağının açılmamasını ve çalışırken tuş kilidini nasıl aktif edebiliriz acaba? Tuş kilidi var mı bu makinelerde?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.