Merhabalar. YD 12S Ultra almayı düşünüyorum. 12/256 paket. Çok fazla telefon değiştirmem. Elimde 2016 yılındaki TR garantili Xiaomi Mi 5 bulunuyor. İdeal bir kamera performansı yeterli. Uzun yıllar kullanacağım. Sanırım 16000 civarında alınabiliyor. Sizce alınır mı? Çok teşekkür ederim.
Diyarbakır'da telefoncuları dolaştım. 18k'dan başladılar. 1-2 yer dolaşınca 16k'ya kadar da getirebiliriz dediler. Zaten şuan 750 dolar civarı satılıyor yurt dışında(Irak/Zaho) 13 serisi çıktığı için fiyatı düştü haliyle. 2-3 ay önce 20k civarıymış fiyatlar.
ben xiaomi önermem ya. apple veya samsung alırdım ama 16 bin liraya buluyorsan ve orijinalse, kaçak da olsa, iyi duruyor. dikkat et sonra sıkıntı çıkmasın IMEI numarası falan..
Arada 5bin oynuyor neredeyse yav. Çok fazla gerçekten. Aslında en rahatı;bineceksin otobüse ırak,zaxo'ya gideceksin. Telefonu alıp geleceksin. Otobüs bileti en fazla 350 lira olsun. Minumum 6bin tl para cebinde kalır.
Çok fazla telefon değiştirmem. Elimde 2016 yılındaki TR garantili Xiaomi Mi 5 bulunuyor. İdeal bir kamera performansı yeterli. Uzun yıllar kullanacağım.
Sanırım 16000 civarında alınabiliyor. Sizce alınır mı?
Çok teşekkür ederim.