Merhaba arkadaşlar uzun süredir aklımda tütüne geçmek gibi bir düşünce var fakat hep erteliyordum sarma korkusu bilgisizlikten vsvsvs. Şuan kafama koydum bu konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim. Öğrenmek istediğim bilgileri sıralayacak olursak.Marlboro Touch Blue içiyorum uzun süredir bunun eşdeğeri benzer hafiflik ağırlık dengesindeki tütün hangisidir.Kağıt konusunda her kafadan bir ses çıkmış gibi duruyor bu konuda yardımcı daha açıklayıcı yardımcı olacak birileri var mıdır.Son olarak internette satışı yasak fakat satış yapan bir site var ve fiyatları ortalama gibi ordan almak mı yoksa gidip fiziksel bir satış yerinden almak mı daha mantıklıdır.
Drum marka tütün öneririm biraz pahalı ama değecektir . Kağıt konusunda da ince olsun kâfi çok takmamak lazım
arap kagidi + paket bandrollu tutun kullaniyorum bazen.paket tutun (sarma tutunu olarak gecer) alacaksan makaron kullanmaman, sarma kagidi kullanman gerekir. osb kagitlarini denedim ama begenmedim, bogaz yakiyor nedense.arap kagidini tercih ediyorum ben, tadinda degisiklik yapmiyor. filtre kullanip kullanmaman sana kalmis bu arada. tutun yoklugu cekiyorsan arap kagidini sarmak icin alet kullanabilirsin, sariyor guzel sekilde ama ince sariyor(en azindan benim alet ince sariyor). bos anlarinda arap kagidini elle sarmayi deneyebilirsin, tutun miktarini da kendin ayarlarsin hem.not : arap kagidi gercekten cok ince bir kagit, 1 tane aldim sanip 2 tane almada bu arada nerdeyse tum tutun icme tarzlarini denedim, tutunun tadini en iyi pipo da aliyorsunuz. puro aromatik oluyor. sigara ise agiz aliskanligi sagliyor sadece. ortam olmadiginda nargile icen agir yikiktir elektronik sigarayi pek tavsiye etmem sahsen, dumani bol ve aromatik oluyor sadece.
Şimdi sağlıklısınız için bakalım.40 tan sonra özellikle tüm sigaralar miğdede yanma yapıyor.içtiğiniz zaman miğdeniz yanıyor ilaç olarak renie gaviscon kullanıyorsunuz tabi bunlar anlık şeyler.Birde bulantı vs saymıyorum. :) Ortam olmadıkça içmemeye gayret ediyorum. Herşeyin fazlası zarar, içicekseniz tadında için ve kaliteli sigara için.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > Bu mesaja 1 cevap geldi. Cevapları Gizle