N

Yarbay
19 Temmuz 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme (?)
105 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
N
4 yıl
Tütünler Hk;
Merhaba arkadaşlar uzun süredir aklımda tütüne geçmek gibi bir düşünce var fakat hep erteliyordum sarma korkusu bilgisizlikten vsvsvs. Şuan kafama koydum bu konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim. Öğrenmek istediğim bilgileri sıralayacak olursak.Marlboro Touch Blue içiyorum uzun süredir bunun eşdeğeri benzer hafiflik ağırlık dengesindeki tütün hangisidir.Kağıt konusunda her kafadan bir ses çıkmış gibi duruyor bu konuda yardımcı daha açıklayıcı yardımcı olacak birileri var mıdır.Son olarak internette satışı yasak fakat satış yapan bir site var ve fiyatları ortalama gibi ordan almak mı yoksa gidip fiziksel bir satış yerinden almak mı daha mantıklıdır.
N
4 yıl
Yeni başlayana yardım
Merhaba arkadaşlar daha önce benzer oyunlar olarak gördüğüm uzun süre knight online kısa bir süre torchlight ve wow oynamış biri olarak path of exile'a başlamak istiyorum yeniden oyuna başlayıp eski oynayanlar, öğretmek isteyenler veya beraber öğrenmek isteyen arkadaşlar var ise özel mesajdan veya konuda altına yorum atıp yardımcı olursa çok sevinirim.
N
4 yıl
Satılık Hediye
975 lik kostüm 20
1350 rp lik kostüm 30 tl
1850 rp lik kostüm 40 tl
3150 lik kostüm 70 tl

Fiyatlar bu şekildedir turnuvadan kazanılan rp olduğu için hediye olarak belirli bir kısmını satmak istiyorum almak isteyenler özel mesaj ile iletişime geçebilir.
N
4 yıl
RP Alınır
TR serverinde minimum 6450RP alınık öm'den ulaşabilirsiniz.
N
4 yıl
LOL TR Alınık RP
TR serverinda 6450 ve üzeri RP kodlarını ucuzdan satan var ise özel mesaj yada konunun altına mesaj atarak ulaşabilir.
N
5 yıl
Hiç wow oynamadım başlamalı mıyım?
Hiç wow oynamadım mmorpg olarak uzun bir süre knight ortalamanın altı bir metin2 faciası ve kısa kısa dönemlerle değişik mmorpg oyunlar oynadım. Sizce 0'dan biri tek başına başlayıp öğrenebilir mi? Başlanmalı mı?
N
5 yıl
Seri Prestij Puanı Kasma
TR'de aram oynayıp seri seri ff verip prestij puanı kasıcak veya kasan arkadaşlar var mıdır ?
N
5 yıl
Duo arıyorum
Hem TR'de hem westte 2 hesabın var westte inaktiflikten sezonu plat 1 bitirdim tr'de diamond 2 bitirdim adc main buna göre bir duo arıyorum support / jungle tercihimdir .

http://euw.op.gg/summoner/userName=allisona
http://tr.op.gg/summoner/userName=argènt


oyun içi veya buradan yazarsanız iletisime geçebiliriz .
N
6 yıl
Euw Duo
Euw'de plat 1 adc'yim jungle mid yada support duo arıyorum nick : AllisonA
N
6 yıl
Turnuva için takım arıyorum adc
nick allisoNNN diamond 4'üm turnuva için takım arıyorum
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.