Arkadaşlarım,abilerim herkese merhabalar iyi forumlar. Başlıktan da gördüğünüz üzere Hepsiburada'dan toplanacak sistem hakkında öneri ve görüş istiyorum. Başka sitelerden toplamayacağım nedeni ise;hepsiburada'dan İşbank ile anında alışveriş kredisi ile çekip aylık ödeme yapacağım,sizce fiyatlar ucuzlar mı? Şu an Kıbrıs'tayım buraya yollanmıyor zaten,Türkiye'ye gelip toplayıp geri döneceğim fakat uçağa nasıl girer bu cihaz sırf bu yüzden kasayı 2.el veya daha ucuz birşey arıyorum aslında,başına bir olay gelirse üzülmem en azından. Çok karasız kaldım,yorum ve önerilerinizi bekliyorum. Herkese iyi forumlar.
Bütçey 300 tl artırırsanız linkte attığımı alabilirsin. O.c ile ilgileneceksen ya da bir gün yaparsan Asus b350m k prime alabilirsin. Ama a320m serisi bi anakarta o kadar para verilmez.
Bütçey 300 tl artırırsanız linkte attığımı alabilirsin. O.c ile ilgileneceksen ya da bir gün yaparsan Asus b350m k prime alabilirsin. Ama a320m serisi bi anakarta o kadar para verilmez.
Öncelikle cevabınız için teşekkürler,link düşmemiş fakat Edit'te belirttiğim gibi Anakart yanlış seçtim B350M Gaming Pro olarak güncelledim,benim oynayacağım oyunlar csgo,pubg,gta serisi,ets 2 falan fakat ileriye dönük güncellemeleri ilk fırsatta yapabileceğimi sanmıyorum. Rica etsem bana MSI B350M Gaming Pro ve Asus B350M Prime arasındaki farklılıkları anlatabilir misiniz?
B350 seçimi yapmanız isabetli olmuş A320 çok sorun çıkaran bi anakart. Sadece bu model anakartlar için değil aynı model farklı marka anakartlarının farkları şu şekilde olur; -OC kapasitesi fazla olabilir. -Desteklediği ram değerleri daha fazla olabilir. -İçinde bulundurduğu slot sayısı farklı olabilir. -SLI(Çift ekran kartı) desteği vs. olabilir/olmayabilir. Bunu genel olarak yazdım tüm anakartlar için. Sizin belirttiğiniz modelleri özel olarak incelemedim ama hangisi ucuzsa onu alın,bütçeniz belli zaten.
Değerli cevap için teşekkür ederim,ben iki anakartı da inceledim fakat anlamadığım bir nokta var zaten senelerdir masaüstünden bilgisayar bilgim yok. İki anakartta 3000mhz desteklemiyor gibi gördüm 3200 destekleri var,ben 3000 almıştım acaba yanlış ram mi seçtim?
Eyvallah başkan sağolasın,bende bir kaç yerli yabancı foruma baktım da 2993 mhz’de çalışır diyen var şu modülse kesin 3000 çalışır diyen var çok anlamıyorum dediğim gibi bana kalsa 2400 koyacaktım,burada diğer konulardaki arkadaşlar yetmez demiş diye öyle yaptım. Çok teşekkürler cevap için, iyi akşamlar iyi forumlar
Bütçey 300 tl artırırsanız linkte attığımı alabilirsin. O.c ile ilgileneceksen ya da bir gün yaparsan Asus b350m k prime alabilirsin. Ama a320m serisi bi anakarta o kadar para verilmez.
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
Edit:Ana kartı yanlış seçmişim MSI B350M Gaming Pro olarak güncellendi sepet tutarı da 2900 TL olarak güncellendi.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eamun -- 10 Ocak 2018; 19:29:45 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >