K

Yarbay
23 Temmuz 2014
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
6 üye
Görüntülenme (?)
352 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
K
8 ay
5x Armory Pass Tamamlandı.. (Pass Hakkında İzlenimler/Notlar/Hızlı XP kasmak..)
Merhabalar arkadaşlar,
Öncelikle bu konuyu eski günlerde çok aktif olan yalnız son 2-3 senedir hareketsiz kalan CS forumunun eski tadını yakalamak için açıyorum, şayet eskiden turnuva-operasyon-update zamanları konular çok canlı olurdu, hey gidi günler :)


< Resime gitmek için tıklayın >


------------NOTLAR / Bilmeniz Gerekenler------------

-Öncelikle Armory Pass bir operasyon değil, jeton vermiyor, görev vermiyor, arkadaşlarınızla co-op oynanacak bir mod yok, sadece normal şekilde oyun oynuyorsunuz ve xp kasıyorsunuz.
Aynı anda 5 pass'e kadar aktif edebiliyorsunuz toplam maliyeti 79.95$'e geliyor, 1 pass 15.99$.
-5 Pass'i aynı anda yükseltebildiğiniz için bütçeniz yettiğini kadarını aynı anda almanızı tavsiye ederim çünkü çok pratik kasılıyor. Çıkarır mı derseniz ilk birkaç haftada şansınıza da bağlı olarak droplarınızın pass fiyatını kurtaracağını düşünüyorum.
-5 Pass'i de tamamlarsanız silip tekrardan alabilirsiniz. Sınırsız bir hak sunuyorlar, para verip tamamladıkça almaya devam edebilirsiniz.
-Pass içerisinde 2 adet charm koleksiyonu (açması 3 puan, charm+3 adet charm sökücü veriyor), 3 adet silah koleksiyonu (4 puan anahtarsız açılıyor), 1 adet yeni silah kasası (2 puan, açılması için anahtar gerekiyor), 2 adet sticker koleksiyonu (1 puan) bulunuyor. 1 pass boyunca 40 puana ulaşıyorsunuz, 5 adet alırsanız 200 puana ulaşıp mağazadan puanları harcayabiliyorsunuz.
-25 puan karşılığı "Limited Edition" şeklinde bir deagle bulunuyor, tamamen şansınıza bağlı olarak herkese farklı pattern olacak şekilde deagle çıkıyor, çoklu pass alanların denemesini tavsiye ederim, bana standart FT çıktı, ne kadar ne zarar diyebilirim. (Resmini aşağıya ekleyeceğim.)
-Koleksiyon silahlarının ve Limited Edition Deagle'ın pass sonrası droplarının olmayacağını göz önüne alırsak, ileriye yönelik alım ya da stok yapacak arkadaşların piyasanın gidişatını iyi takip etmesini tavsiye ederim.
-Yeni skinlerin tasarımı ışıklandırma ve efektleri göz önüne alındığında eski skinlere göre oldukça iyi görünüyor, bu da fiyatlarına etki edebilir.
-5 adet Pass tamamlamam sonucu en iyi drobum Glock Axia(FT) oldu şu an pazar fiyatları oluşmadığı için takas banı sürecini bekleyeceğiz, çıkaracağını düşünüyorum diğer yan droplar ile. (Resmini aşağıya ekleyeceğim.)

------------XP ve Hızlı XP Kasma Matematiği------------

*Gelelim en hızlı puanın nasıl kasılacağına, şöyle basit bir matematik ile anlatayim;

*1 Pass leveli 1000 XP, oyun modlarına göre alacağınız puanlar hep aynı haftalık puan düşmesine vs. uğramıyor, haftalık xp takviyesi ile ne kadar xp geliyorsa pass puanına o yansıyor.
750 Puan yapacağınız bir DM'de (DM xp katsayısı 0.8'dir) 600 xp kazanıyorsunuz, 2 maçta yani 20 dk'de 1200 xp geliyor. Tabi siz daha yüksek ya da daha düşük puan yapabilirsiniz ona göre hesaplamanızı yaparsınız.

*Premier ve Rekabetçi modunda 1 win (13 el) 1560 xp veriyor, tam olarak 1.5 level atlatmanız demek. (20-25 dakika civarında win ile bitereceğiniz maçlar en hızlı xp kasma yöntemi, maç süresini göz önüne alın, 30-35 dakika sürecek maçlarda DM daha avantajlı hale geliyor.)
*Silah Yarışı/Basit Eğlence/Yoldaş modlarını tavsiye etmiyorum, süre ve verdiği xp göz önüne alındığında DM ve Rekabetçi'ye göre çok geride kalıyor.

*Zaman olarak kıyasladığınızda DM daha garanti ve hızlı bir şekilde xp kazanmanızı sağlıyor yalnız sürekli oyunda DM insanı yoruyor, 3-4 el DM arkasından rekabetçi girmeniz daha hızlanmanızı sağlayacaktır.
*Premier girmenizi tavsiye etmem başabaş giden mücadeleler sizin için zaman kaybı olacaktır, amacımız en kısa yolda win almak dolayısıyla xp kazanmak, bu nedenle özellikle düşük rütbede olduğunuz maplerde rekabetçi girip seri winler ile hızlıca xp kazanabilirsiniz, bunu da DM ile takviye ederek Pass'i 40.seviyeye ulaştırıp tamamlayabilirsiniz.

**40 Level olmak için; 27 Rekabetçi/Premier wini(13 el) ya da 67 maç DM girmeniz gerekiyor.(DM'de her el 750 puan yaptığınızı varsayarak). Kısacası Rekabetçi/DM karışık oynayarak kendinize göre bir yol haritası çizebilirsiniz.

------------Pass Hakkındaki Düşüncem------------

*CS2'nin hali hazırda birçok sorunu varken (hile, subtick, buglar, yetersiz oyun modu vs vs.) hiçbir sorunu çözmeyip içerik olması amacıyla yapılmış bir pass. Uzun süredir operasyon beklentisi olan oyuncu kitlesini tatmin ettiğini düşünmüyorum -hiç tatmin olmadım-, çünkü ne eski operasyonun tadı var ne de pass'in içeriğinde zor bir görev sistemi var, sadece oyuna girip dümdüz oynamanız yeterli oluyor ve kısa sürede tamamlayabiliyorsunuz, sınırsız alma hakkı da para tuzağı gibi görülebilir :) Görünen o ki eski operasyon-görev-jeton sistemi yerine belli aralıklarla battlepass mantığı diyebileceğimiz bu şekilde pass getirmeyi düşünüyorlar, belki ileriki pass yeni ajanlar vs. gelebilir, oyun modları ile çeşitlendirildiğinde daha keyifli içerikler çıkarılabilir, sonuç olarak yetersiz ve beklentiyi karşılamayan bir pass bana göre. Yine de her zamanki gibi kayıtsız şartsız CS oyuncusu olduğumuz için yeni içerik değişim havası verdi, güzel oldu.

Şimdilik bu kadar, soracaklarınız, düşünceleriniz vs varsa konu altından konuşabiliriz.



< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >
K
11 ay
SATILIK ★ Karambit | Pas Kaplı (BS)
Fiyat : 20.500 TL
İletişim için buradan ya da özel mesaj ile ulaşabilirsiniz.
< Resime gitmek için tıklayın >
K
11 ay
Mouse Skates Arıyorum (Razer Deathadder Chroma 2013 ya da Tek parça)
Arkadaşlar Skates sitelerinde yok, Aliexpress vs teslimat uzun, tek parça Skates olursa kendimde kesip uydururum ya da elinde razer deathadder 2013'e uyumlu olan varsa konuşabiliriz. Yardımlarınızı bekliyorum.
K
11 ay
Sıvı Soğutucu Tavsiyesi (7600 İşlemci - GT301 Kasa)
Merhaba arkadaşlar,
7600 İşlemci ve ASUS GT301 kasaya uyumlu olacak şekilde ileriye de yönelik tavsiyeleriniz nelerdir (İşlemci upgrade yapacağım) ?
Soğutucu ön panele yerleşecek 360'a kadar destek var, üst panelde yer dar olduğu için yerleştirmek istemiyorum.
Arctic Liquid Freezer III 280 ya da ASUS LC240 düşünüyorum bütçe üst sınır 6-7 k çokta çıkmak istemiyorum, sizinde önerilerinizi alabilirim, teşekkürler.
K
geçen yıl
Satılık Komple Envanter [Huntsman Marble Fade, Bloodsport, Printstream vs.]
Silimebilir
K
2 yıl
.
Sistem alındı.
K
5 yıl
SATILIK AK47 Asiimov FT / 175 TL
Float değeri 0.18'dir. MW görünüme çok yakındır.
< Resime gitmek için tıklayın >

Fiyat : 175 TL (Lütfen pazarlık/takas vs. teklif etmeyin.)
Referanslarımı inceleyebilirsiniz. Buradan ya da özel mesaj yolu ile ulaşabilirsiniz.
K
5 yıl
[Edit THH KAZANILDI] DİKKAT MUTLAKA OKU! Hepsiburada Sahte Kulaklık Gönderiyor
Edit 08.08.20 : Arkadaşlar THH sonunda sonuçlandı. Karar lehime çıktı ve para iadesine karar verildi. Karar belgesi ile birlikte kulaklıkları hb'ye yolladım. Kısacası 5-6 ay sonra karara anca bağlandı. Dikkat edin, ben yandım siz yanmayın

Edit 05.02.20: Müşteri hizmetlerinin oyalama politikası devam ettiğinden THH'ye başvuru yaptım. Gelişme olursa tekrardan güncelleyeceğim. Destekleriniz için teşekkürler.

Edit 04.02.20 : Müşteri hizmetleri yaklaşık 3-4 gündür oyalıyor. Servis raporu istiyorlarmış,servise de kutunun içinden çıkan garanti belgesinden ulaşabilirmişim. Kutunun içindeki sahte garanti belgesinde değil servisin adresi,Türkçe karakter bile yok,eğer bu olay bugün çözüme kavuşmazsa yarın THH'ye başvuru yapacağım. Konuya verdiğiniz destek için çok teşekkür ederim.
Sizlerden ricamı tekrarlıyorum, eğer kulaklık vs. gibi ürün alıyorsanız Hepsiburada üzerinden alırken 2 değil 5 kere düşünün,ben yandım siz yanmayın.Aldığım kulaklık nispeten ucuz sayılabilecek bir ürün,böyle bir sıkıntıyı bir de bose,airpods,beats vs. gibi kulaklıklarda yaşadığınızı düşünün.. Gelişme olursa editleyeceğim.

Merhaba arkadaşlar;
Öncelikle konuyu üste çıkarırsak daha çok arkadaşın bilinçlenmesi sağlarız,teşekkürler.
Bundan 1 hafta önce Hepsiburada üzerinden, satıcısı Hepsiburada olan 2 adet Xiaomi Redmi Airdots Tws Bluetooth 5.0 Kulaklık satın aldım.
Malum bu kulaklığın piyasada sahtesi çok gezdiği için Hepsiburada'ya güvenip buradan aldım. Sahte göndereceklerine pek imkan vermedim.
Gelen kulaklıkları inceledim ve 2 ürününde sahte olduğunu hemen anladım. Bir süre orijinalini kullandığım için direk ayırt edebildim.
Daha sonrasında iade etmek için ürünü hepsiburadaya yolladım ve orijinal ile değişim istediğimi,ürünün sahte olduğunu,kulaklığın üstünde seri no bile olmadığını,eğer değişim mümkün değilse para iadesi istediğimi belirttim.
Bana dönüşleri, "Kulaklık denenmiş,iade reddedildi.". Müşteri hizmetlerinden kayıt açtırdım bir daha incelenmesini ve ürünün sahte olduğu için iade etmek istediğimi belirttim,sonuç olumsuz ve dün geri geldi kulaklıklar. Müşteri hizmetlerinden bir sonuç alamayacağımı biliyorum. Bana servise götürün sahtedir raporu alın vs. diyor ama kutunun içindeki garanti belgesi de sahte ..
Büyük ihtimal bana THH yolu gözüktü.
Bu arada eğer ki bir ürünün sahtesi piyasada çok geziyorsa Hepsiburada'dan almanızı tavsiye etmem. Tutturabildiğine sahte yolladıkları da oluyor. Dikkat edin, ben yandım siz yanmayın. Birkaç iade işlemimde bana hızlı şekilde yardımcı olmuşlardı ama bu sefer açıkça ilgilenmediler ve ürünün sahte olduğunu bir nevi kabul ettiler, ürün sahte evet ama kullanılmış ondan almıyoruz demeye getirdiler, kullanılmış dediği de 1 saat denedim. Orijinal olup kullansam iade etmeye kalksam almamalarına laf edemem ama,sahte ürün yollayıp iade almamaları yapılacak iş değil.

ÖZET: Hepsiburada'dan kulaklık aldım sahte geldi,sahte olduğunu bildikleri halde iademi kabul etmediler. Hepsiburada'dan kulaklık alırken 2 kere değil 5 kere düşünün. Diğer alternatif alışveriş sitelerine yönelin.

< Resime gitmek için tıklayın > < Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >
K
6 yıl
NetMaster Modemden Kurtulma-Kaliteli ve Hızlı WiFi(C60 Archer Alındı-Kurulum Rehberi)
Merhaba arkadaşlar,
6 senedir kablonet kullanıyorum çok memnunum 1-2 ufak sıkıntı haricinde bir sorunum olmadı ama bu modemin wi-fi kalitesi artık çekilmez bir hal aldı.
Evde xiaomi router kullandığım halde modemin wi-fi sinyali çok düşük ve yetersiz. Bağlantı hızım 100 mbps, ethernet ile 98-99 alıyorum ama kablosuzda hem çekmiyor hem hız çok düşük.
Bu nedenle modemi bridge gibi kullanıp,yeni ve iyi bir modem alıp interneti ona aktarıp wi-fi olarak ona bağlanmak istiyorum.
Bildiğim kadarıyla yapmam gereken netmaster modemin kablosuzunu kapatıp,bridge modunu açıp,ethernet kanlosu ile yeni modeme bağlamak ve interneti yeni modemden kullanmak.
Fakat işlem böyle mi gidiyor pek emin değilim,forum araştırmamda da net bir sonuç elde edemedim çok farklı şeyler yazanlar var.
Bu konuda tecrübeli olan,aynı işlemi yapıp aktif olarak kullanan birileri varsa beni adım adım yönlendirebilir mi?
Yardımlarınızı bekliyorum teşekkür ederim.
Edit 05.12.2019:
Wi-Fi kalitesi iyi fakat oyun oynarken çok lag oluyordu,sanırım bizim NetMaster hem ethernet hem routerı kaldırmıyor. Sistemi iptal ettim,Archer C60'ı iadeye gönderiyorum. Maceramız burada bitti. Kurduğum sistem wi-fi olarak işe yarasa da oyunda lag ping vs. gibi sorunlar yaratabilir,alacaklar dikkat etsin.
Edit 03.12.2019:
Tekrardan merhaba arkadaşlar,
Wi-Fi çilem bugün son buldu.Keşke daha önce routera geçseydim dedim. Şimdi adım adım geçiş aşamasını ve kurulumu anlatacağım. Bende bu süreçte forumdan çok konu okudum,bir çok sıkıntı yaşayan arkadaş olduğunu biliyorum. Umarım yardımcı olur.
Öncelikle TP-Link C60 Archer model Router aldım. Uzun süredir takip ediyordum,Black Friday indiriminde 197 TL'ye düşünce aldım Hepsiburada'dan. Şu an tekrardan 270-300 TL bandına geri dönmüş fiyatı,pek düşmüyor bu fiyattan zaten. Almayı düşünürseniz indirimleri takip edin.

Kurulum:

-Öncelikle benim kullandığım modem NetMaster CBW-383ZN. Kurulumu bu modem üzerinden anlatacağım ama diğer modemlerde de aşamaların farklı olacağını düşünmüyorum. Aldığınız routerda WAN portu olmasına dikkat edin,eğer WAN portu yoksa wi-fi kullanamazsınız,bu da bir işinize yaramaz.
-Kurulum yapmadan önce telefonunuza Tether uygulamasını indirin.Tether TP-Link'in kendi programı,buradan rahatça gerekli ayarlamaları yapıyorsunuz. Tether'a girdikten sonra router'ınızın adaptör bağlantısını yapın ve çalıştırın,program otomatik olarak görecek ve cihaz için bir şifre oluşturmanızı isteyecek,şifrenizi oluşturun,bu şifreyi modem ayarları yaparkende isteyecek,unutmayacağınız bir şifre olmasına dikkat edin. Daha sonra modemi görecek, bu arada bir TP-Link hesabı oluşturun,daha sonra uygulamayı kullanmak için üyelik istiyor. Üyelik ücretsiz merak etmeyin.
Şimdi kuruluma geçelim:
1) 192.168.0.1'den NetMaster modeminizin arayüzüne girin.Değiştirmediyseniz kullanıcı adı ve şifresi admin-admin şeklindedir,şifreyi değiştirdiyseniz ve hatırlamıyorsanız modeminizin reset tuşuna 4-5 sn basılı tutun,fabrika ayarına dönecektir, admin-admin ile girebilirsiniz.
2)Arayüze girince kablosuz kısmına girip kablosuz bağlantıyı devre dışı bırakın.
3)Temel>Güvenlik kısmından modemi bridge moduna alın. Bridge moda geçince modem kendini otomatik olarak yeniden başlatacak.(Bridge moda geçtikten sonra modemin arayüzüne girmek için 192.168.100.1 adresini kullanın,diğer adres çalışmayacak.)
4)Ethernet kablosunu,Netmaster modeminizin herhangi bir ethernet portuna takın,diğer ucunu da aldığınız router'ın WAN portuna takın.
5)(Ben modem ayarlamaları için ethernet ile pcye bağlandım,öyle anlatmaya devam edeceğim.Kablosuz denemem başarısız oldu.) Routerınızın ethernet portlarından birine taktığınız ethernet kablosunun diğer ucunu da pc ethernet girişine bağlayın.
6)Şimdi TP-Link Archer C60 için gerekli ayarlamaları yapıp işlemi tamamlıyoruz. 192.168.0.1'e girince artık ArcherC60'ın arayüzüne girecek,bu çalışmazsa TP-Link'in diğer arayüzünü deneyin,internette rahatlıkla bulabilirsiniz,tam adresini bilmiyorum maalesef,ben 192.168.0.1'den sorunsuz girdim.
7)Arayüze girince Tether uygulamasından router için belirlediğimiz şifreyi isteyecek,şifreyi girince otomatik olarak arayüze giriş yapacağız. Kablolu bağlantı kısmında sıkıntı yok,zaten sorun olsa arayüze giremezdiniz,kablosuz kısmına geliyoruz. Kablosuz kısmında bağlantı şeklini vs. soracak,Otomatik Algıla diyoruz,genellikle "Dinamik IP" seçecektir. Daha sonra MAC adresi içinde "Kullandığım MAC adresini Router'a kopyala" diyoruz. (Arayüz İngilizce ise "Copy MAC" çıkacaktır.) MAC adresini otomatik demeyin,çünkü aynı MAC adresini kullanmayınca diğer modeme internet iletilmiyor,Uydunette böyle bir olay var,aynı MAC'i router'a otomatik olarak kopyalıyoruz,sadece tek tıkla arayüz her şeyi kendisi hallediyor.
8)Pc ile router arasındaki ethernet kablosunu çıkarın,hem modeme hem router'a res atın. (Netmaster modem ile routerın WAN portu arasındaki kabloyu çıkarmayın,o kablo kalacak,bunu göze alarak router'ı konumlandıracağınız noktaya yetecek uzunlukta bir ethernet kablosu alın.)
9)Artık sorunsuz olarak Wi-Fi kullanabilirsiniz. Tether uygulamasına girip, Router'ın adını şifresini vs. ayarlayabilirsiniz. İnternete hangi cihazların bağlı olduğunu,ne kadar internet kullandıklarını vs. her şeyi çok basit biçimde takip edebilirsiniz. Hem 2.4 GHz hem 5 GHz bandında 2 adet kablosuz bağlantı kuruyor,uygulamadan 2si için aynı ya da farklı isim ve şifreler belirleyebilirsiniz. Ben genelde 5 GHz kullanıyorum,bağlantı hızı oldukça iyi. Geçmiş olsun,artık NetMaster'ın kablosuz çilesinden kurtuldunuz!

Ben NetMaster modem ile pc arasında kablolu kullanıyorum, kablosuz bağlantı için router'ı kullanıyorum. Herhangi bir sıkıntı,hız düşmesi vs. yaşamadım. Kablolu kısımda Netmaster'a,kablosuzda C60 Archer'a bağlıyım. Böyle yapmayı düşünen arkadaşlar bu şekil yapabilir herhangi bir sıkıntı olmuyor.
Gelelim C60 için ilk izlenimime:
Cihazda 5 adet anten bulunuyor,bunların 3'ü 2.4GHz bandında 2'si 5GHz bandında yayın yapıyor. Bunların haricinde ayrıca misafir ağıda oluşturabilirsiniz.
Cihazın çekim gücü çok iyi,3+1 evin salonuna yerleştirdim,en uç odadan yaklaşık 2-3 çizgi çekmesine rağmen 90Mbps hız alıyorum. SpeedTest ile hem modem yanında hem en uzaktan yaptığım testlerde hız 80-92 arası değişiyor,gerçekten iyi değerler.(5GHz bandından bağlanıyorum,2.4'te hız biraz daha düşük çıkabilir.) NetMaster'ın kendi modeminde bu değer 30 civarıydı, 30Mbps'den 90'a çıktım diyebilirim. Değer mi? Kesinlikle değer,bugüne kadar bu çileyi boşuna çekmişiz dedim.

İlk izlenimim ve kurulumu hallediş hikayem bu şekilde arkadaşlar. Sormak istediğiniz bir şey olursa buradan ya da özel mesaj yoluyla sorabilirsiniz,bildiğim kadarıyla yardımcı olurum. Wi-Fi'den yana çok sıkıntı çektiğim için,bu sorunu çözünce sizle paylaşmak istedim,umarım işinize yarar.

5GHz bandından,en uç odadan hız testi: (İnternet hızım 100mbps,ethernet ile 98 civarı alıyorum)
< Resime gitmek için tıklayın >
K
6 yıl
Fifa 20 PC Yeni Başlayan İçin Kol Önerisi
Merhaba arkadaşlar,
Fifa 20 ile fifaya dönüş yapacağım uzun süredir fifa oynamıyorum,0'dan başlayacak olarak sayabilirsiniz. PC için gamepad arıyorum,
-Logitech F310(tek eksisi kablolu olması,hala w10 ve fifa için en çok önerilen kollardan fiyatı uygun)
-Logitech F710(pcde fifa 20'de sorun çıkardığı ve w10 ile kablosuz olarak çok iyi çalışmadığına yönelik çok şikayet var)
-Xbox One Kablosuz(bağlantısı bluetooth,pc için usb bluetooth alıcısı almam gerekiyor ekstradan kablosuz kullanmam için,fiyatı yüksek birde alıcı masrafı var)

Araştırmam sonucu sıkıntısız,kaliteli,otomatik algınabilecek en iyi gamepadler olarak bunları listeledim.

Sizin öneriniz var mıdır? Ya da bunlardan hangisini tavsiye edersiniz?
Ultimate Team oynayacağım ağırlıklı olarak, rank/division vs. gibi dertlerim yok oyuna alışayım zevkine oynayayım,illa division yapmak istersem fifa21'de başlarız

Mesajları bekliyorum,teşekkürler.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.