Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir, 1 mobil kullanıcı
10
Cevap
954
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Chevy Aveo veya Cordoba (25-28 milyar)
S
9 yıl (167 mesaj)
Teğmen
Konu Sahibi

İyi gunler. 25-28 milyar bandinda sedan araç bakiyoruz. Yaklasik 8 aydir arastiriyorum piyasayi. Adam akilli bu 2 arac buldum fakat ikisi de b segmenti. Haliyle bazi eksileri cok. Araba pek fazla kullanilmayacak. Agirlikli olarak hafta sonlari kullanilacak. Baska tavsiyelerinize de acigiz.
Chevrolet Aveo diyoruz cunku: yas itibari ile yeni. Yipranmamis aracla oluyor genelde. Dusuk km de. Babamda chevy hastasi fakat euro n cap'te 1.5 yildiz almasi kafa karistirici biraz. Fazla da ozellik yok. Hiz sabitleyici vs de goremedim. Biraz zayif arac fakat yaş itibari ile one cikiyor.
Cordoba: babam arabayi kullanmis. Arka tarafi segment itibari ile dar. Motor sesi biraz fazla sesli (dizel) fakat ekonomik bir arac. Tip olarak da one cikiyor. Durusu karizmatik. Ayrica vw grubu uyesi. Suspansyonlari pek fazla onemli degil bizim icin. Ayrica fiyatina gore iyi guvenlik ve donanimlari var. Euro n cap'ten 3 yildiz almis bu da iyi degil fakat elimizdeki en iyisi.

Sizin onerileriniz nedir?

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

C
9 yıl (5115 mesaj)
Yarbay

Cordoba daha mantıklı Accent Era Kia Rio da bakın



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

D
9 yıl (8659 mesaj)
Yarbay

Cordoba daha sağlam parça olayı da cordoba



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

A
9 yıl (5179 mesaj)
Yarbay

3 sene ibiza kullandım, Kesinlikle cordobayı tavsiye ederim.

Çoğu c segmentinden iyi yol tutuş ve fren mesafesine sahiptir.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

S
9 yıl (6892 mesaj)
Yarbay

aveoya bindim. aman Allahım. arkada oturmuştum. koltuklar çok ufak ve konforsuz. kapıdaki kumaş desenlerine bakayım dedim birde ne göreyim adamlar kumaş görünümlü adi plastiği çakmışlar. cordoba daha sağlamdır eminim.



D
9 yıl (7781 mesaj)
Yarbay

2006 model Cordoba'mız 11 yılını doldurdu. Diğer araçlarla kıyaslayacak kadar bilgi sahibi değilim ama uzun yol veya şehir içi hiç üzmedi bizi şimdiye kadar. Yakıt tüketimi, yol tutuşu ve bagaj hacmi oldukça iyi.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

G
9 yıl (8330 mesaj)
Yarbay

25.000.000.000 tl ye kadar mi bakiyorsunuz? suna alisin artik kac sene oldu.



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
E
9 yıl (9451 mesaj)
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: 10ff

25.000.000.000 tl ye kadar mi bakiyorsunuz? suna alisin artik kac sene oldu.

milyar görmeyeli uzun zaman olmuştu.



R
9 yıl (629 mesaj)
Yüzbaşı

yağ pompa zinciri 2 kere ses yaptı o sebeple değiştirdik. 12 yaşında araba hiç yolda bırakmadı. Tarlaya gidip geliyoruz



A
9 yıl (5942 mesaj)
Moderatör

Eski bir Aveo sahibi olarak Cordoba alın derim



M
9 yıl (4145 mesaj)
Yarbay

Cordoba'yı 2009-2015 arasında 6 sene kullandım tık demedi. Kesinlikle Cordoba...



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.