C

Yarbay
14 Temmuz 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
11 üye
Görüntülenme (?)
476 (Bu ay: 7)
Gönderiler Hakkında
C
4 yıl
Clio Symbol Güvenlik Paket dCi
Ruhsat sahibiyim. Clio Symbol forumunda da araç bilgilerim var.
Aşagidaki linkten de görebilirsiniz.

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-bakimli-clio-symbol-dci-743384311/detay
C
4 yıl
Toros vs Civic Çarpma
Toros arkadan vurmuş. Aslında Civic,te çok hasar yok. Fakat ticari taksi olunca her yattıgı güne para alacak. Toroscunun vay haline .
Edit: kaza saatte 60 km/h süratle oldu. Fren hiç yok. Hondanın 50 metre ilerisinde kasis var. Yavaşlarken Toros arkadan vuruyor.
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
C
5 yıl
4x114.3 Bijon İnce Stepne
4x114.3 bijon aralığına sahip Kia, Hyundai, Mitsubishi, Suziki, Nissan Honda, Volvo, Proton marka araclarla uyumludur. Pm ile ulaşabilirsiniz.
C
5 yıl
Clio 2 Symbol sağ ön far
Depo marka Tayvan üretimi. Kırık, çatlak yok. Sadece biraz solma ve kılcal cizikler var. İyi durumda sorunsuz çaalışıyor.
< Resime gitmek için tıklayın >
C
6 yıl
2018 Zorunlu Trafik Sigortası
Az önce sigortacım aradı. 497 TL ye yeniledik. Anadolu Sigorta. Arac 2003 model. Sakarya Plaka. Geçen sene 460 TL ye yaptırmıştım. Forumda paylaşmak istedim.
C
15 yıl
İki aracında hasarını karşılayan sigorta
Arkadaşlar özellikle sigortacı forumdaşlar başlıktaki gibi kaza yapınca her iki aracında hasarını karşılayan bir sigorta varmı? Forumda bir arkadaş AVIVA sigortadan böyle bi uygulamayı 280liraya yaptırdığını yazmış.Ayrıca Sakarya için 2009 sigorta bedeli ne kadar ? Şimdiden teşekkürler
C
15 yıl
KAPUT FİLMİ
İmzamdaki araca sadece farlardan kaput ucuna kadar şeffaf yaptırmak istiyorum kaça mal olur teşekkürler
C
15 yıl
Motor yağı ?
Arkadaşlar işyerinden bir arkadaş çok nokta enjeksiyonlu aracında 15w40 yağ kullanıyor sanayiden bir tanıdığı eğer yağın rengi siyahlaşmamış ya da siyahlaşmaya yakın görünüyosa yağa biraz 20w50 ekle 3.000km daha götürür demiş.Şimdi işyerinde tartıması oldu mekanikçi arkadaşlarımın çoğu buna katılıyo.Bense madem öyle herkes bunu yapar dedim.Sizden ricam bu konudaki görüşlerinizi belirtmeniz.Saygılar
C
15 yıl
TURKUAZ PETROL ?
Arkadaşlar bugün yerel gazetede bi ilan gördüm kurşunsuz benzin TURKUAZ PETROLde 2.70 lira bu markayı kullanan varmı? Tavsiye edermisiniz?
C
15 yıl
Arabama yandan çarptılar! yardım lütfen
Arkadaşlar çift şeritli yolda ben soldan kapalı kasa bir kamyonet solluyordum.Kamyonetin önüne aniden yan yoldan bir araç çıkınca benim şeride aniden kırdı ve bu esnada tam olarak yanyanaydık.Benim ön çamurluk ve kapıda boya çizikleri oluştu.Kamyonet sürücüsü hatalı olduğunu kabul etti.Sigorta poliçesinin ruhsatının ve ehliyetinin fotokopilerini alıp tutanak tuttuk.Kaza nasıl olduysa aynısı tutanağa yazdık.Kamyonette hasar yok.Ben arabayı servise götürdüm.Servisteki hasar ve sigorta uzmanı karşı tarafın sigorta firmasıyla anlaşmalarının olmadığını kaskonuz varsa işlemlerin daha hızlı yürüyeceğini söyledi.Çünki 6 güne kadar yolu var dedi.Ayrıca arabamın 17 kasımda muayene olması lazım.Bende tamam olur dedim.Kasko karşı taraftan parayı daha çabuk tahsil edecekmiş.Bende arabayı daha kısa sürede teslim alacakmışım.Peki ya tahsil edemezse benim hasarsızlık indirimi bozulacakmı? Özellikle sigortacı ve uzman arkadaşlar ya da başına gelen arkadaşlar cevaplarsa sevinirim
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.