Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir, 1 mobil kullanıcı
5
Cevap
1475
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Joker AKK Sorunsalı
E
9 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

Merhaba,

Öncelikle benzer bir konu başlığına ulaşamadığım için başlık açıyorum. Tekrar olmuşsa kusura bakmayın.

Evde birkaç tane ip-kamera kullanıyorum ve uzaktan erişim ile izlediğimde hali ile upload kotasını dolduruyorum. İstisnasız 5 aydır 50 GB upload AKK dolunca, Joker AKK satın almak istiyorum. Web uzerinden, Aplikasyon uzerinden, sms ile ya da müşteri temsilcisi ile hiç basarılı olamıyorum. Teknik bir arızadan dolayı işlem gerçekleşemiyor.

Müşteri temsilcisine arıza kayıtları bırakılıyor tekrar tekrar aranıyorum nihayet 5-6 günlük bir maraton neticesinde Joker AKK hattıma tanımlanabiliyor.

Boyle bir sorunu baska yasayan var mı, varsa çözümü nasıldır? Gerçekten sinir bozucu olmaya başladı son 5 aydır ayda 3-4 gece Superonline musteri temsilcileri ile uzun telefon konusmaları yapıyorum sonuc alamıyorum.

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



M
9 yıl
Yarbay

ip kameraların çözünürlüğü çok mu yüksek?



E
9 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

Bebek kameralari oldugu icin yuksek tutuyorum bir kacini. 100-120 gb civarinda upload oluyor her ay haliyle AkK yi geciyorum.



Benim derdim istedigim zaman Joker Akk satin alamamak. Bugun 3. Gun bitti halen hattima joker akk tanimlanabilmis degil.



C
9 yıl
Yüzbaşı

Joker AKK sistemi doğru işlemiyor. İnternet üzerinde 100gb AKK kaldı gözüküyor, ancak hızım düşürüldü, müşteri hizmetlerini aradığımda kullanmışsınız diyor, ee sms gelmedi, internette hala 100 gb kullanım hakkınız var yazıyor bunu ne yapacaz diyorum. Ama kullanmışsınız kem küm. Ben diyorum son 20 gb ı ay sonuna kadar hızım düşmesin diye bırakacaktım diyorum hala papağan gibi ama kullanmışsınız kem küm. Acayip bir firma superonline.



H
9 yıl
Binbaşı

Ben de bir kac defa joker kota almak istedim hicbirinde basarili olamadim. Web sitelerinde bir problem var.



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

T
9 yıl
Yüzbaşı

az once ihtiyac hasil oldu alayim dedim maalesef alamadim bekleyen siparisiniz var diye mesaj cikti bekleyen bir siparisim falan yok oysa ki



< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.