Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir, 1 mobil kullanıcı
3
Cevap
598
Tıklama
0
Öne Çıkarma
1500TL'lik AMD sistem
V
10 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Arkadaşlar öylesine topladığım bir sistem görüşlerinizi bekliyorum. Sizce sistem nasıl olmuş? 1500 Tl'ye tercih edilebilir bir sistem midir?

Bu arada kasa - psu ve monitör hariçtir.Yani onları bilerek eklemedim.

< Resime gitmek için tıklayın >

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



K
10 yıl
Yarbay

gayet güzel ama bence anakartı -> gigabyte f2a68 olanı yap

HDD yerine ben olsam SSD takardım. onun dışında güzel olmuş 860k güzel işlemci ama r9 270x bilemicem. gtx serisi alınabilirdi



N
10 yıl
Yarbay

Yukaridaki arkadas bozuk bir a68hm aldigi icin millete daha kullanmadigi gigayi onerip duruyor en iyilerdendir a68hm e33 v2 gonul rahatligi ile kullanin sistem güzel



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
V
10 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Aslında öylesine topladığım bir sistemdi yani kendimi deniyorum bir nevi. Ama belki de alabilirim yani belli değil.

@MotoAksesuar
Anakart bence gayet yeterli bu fiyata neredeyse herkesin tercih ettiği bir anakarttır.SSD benim göz ardı edebileceğim bir bileşendir. Ayrıca 860 k demişsiniz yanlış görmüşsünüz sanırım. İşlemci 860k değil 840'tır. Son olarak sistem komple AMD'dir. Ve seçtiğim ekran kartı işlemcinin besleyebileceği son ekran kartıdır bunun üstüne çıkıldığında darboğaz olmakta. Yine de yorumunuz için teşekkür ederim.

@naak98
Yorumunuz için teşekkür ederim. Sistem dizmeyi başarabildiğimi bilmek çok iyi



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.