Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
1325
Tıklama
0
Öne Çıkarma
transporter kış lastiği
D
10 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

merhabalar,

Bu yeni yasa ile bu araca kış lastiği almak zorunlu mu acaba?
araç kişi üstüne ticari bir yük ve yolcu taşıma olayı yok...araç 2004 model daha 53bin km.kışın taş çatlasa 1-2 kere il dışına çıkar.lastik almaya gerek varmıdır...Şimdi çıkarım yolda çevirirler kış lastiği yok diye bir takım lastik parasını cezaya vermeyelim.



D
10 yıl
Yarbay

"kışın taş çatlasa 1-2 kere il dışına çıkar. lastik almaya gerek var mıdır..."

işte zurnanın zırt dediği yer; kışın aracı kullanıyor musun havaların ne zaman ne olacağını biliyor musun tedbir amaçlı olarak kış lastiği takman herkesin yararına.
ben iyi araba kullanırım kaza yapmam kasko sigortasına gerek yok deyip araba pert olduğunda ben şimdi ne yapacağım diye ağlayanları da gördük bu da onun gibi bir şey. lanet olsun deyip masrafa girecek takacaksın lastikleri...



W
10 yıl
Yarbay

Ruhsatta ticari olarak geçiyorsa yasaya göre taktırmak zorundasınız. Ceza 500 küsür lira . Zaten lastik fiyatları ile kıyaslayınca hem güvenlik hemde ceza açısından mantıklı olan değiştirmek.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
D
10 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

peki lastik önerisinde bulunabilir misiniz? 205/65/16 ebatlarında,en ucuzunu alsam da iş görürmü.yada iş görecek bir model önerirmisiniz?


Bu mesaja 1 cevap geldi.
D
10 yıl
Yarbay

lastikcim.com da en ucuzu petlas snowmaster w651 217 lira



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.