O

Yüzbaşı
11 Ağustos 2010
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
4 üye
Görüntülenme (?)
132 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
O
4 yıl
Plakalarımız Çalındı
Selamlar ,

Dün gece saat 3 sularında aracımızın plakaları çalındı (kamera görüntüleri var polise verdik ancak net değil birşey çıkacağını sanmıyorum) . Polise haber verdik ve plakaların çalıntı ihbarını yaptık.

Daha önce başına gelen var mıdır bilmiyorum ama pandemiden dolayı aracın muaynesi geçmişti . Bu sebeple yeni plaka için notere gittiğimizde aracın muaynesi olmadığı için plaka basım belgesi veremeyeceği ve aracı trafikten çekmesi gerektiğini söyleyip aracı trafikten çekti . Şimdi muayne için randevu aldık yeni plaka ve ruhsat ile ancak kafamda şöyle bir soru oluştu noterin aracı trafikten kanunen çekmesi gereklimiydi yoksa tekrar para almak için mi yaptı . İnternette bununla ilgili çok araştırdım ancak birşey bulamadım .


Çalınan plakayı buraya da yazayım belki denk gelen olur
34GJ4926
34 GJ 4926
O
4 yıl
Sıcak fırsatlar görüntülenmiyor
Sıcak fırsatlar forumuna girdiğimde sadece uyarı konusu gözüküyor diğer konular görüntülenmiyor


Cihaz: iPhone8,2 (12.2)
Sürüm: 1.8.2 (768)
O
4 yıl
MEBS OKL. VE EĞT.MRK.K.LIĞI/MAMAK- MART-2020
Martta Ankara Mamakta yapacak arkadaşlar burda toplanabiliriz . Whatsapp grubu
quote:

https://chat.whatsapp.com/EpEOYNAMNSw51oT57FkuzA
O
4 yıl
İspanya Malaga Araç Kiralama
Merhaba ,

İspanya Malaga'dan araç kiralayarak 4 günlük bir seyahat planlıyoruz . Ucuz olarak öne çıkan 2 firma mevcut Record GO ve Goldcar . Bu iki firma bakıldığında f/p olarak iyiler ancak yorumları pek iç açıcı değil . Bu firmaları kullanan ya da İspanya'da farklı bir firma kullanıp önerebilecek olan var mıdır ?
O
6 yıl
Akbank ATMsi Paramı Alıkoydu
14.09.2018 12:46 tarihinde 2702 Flatofis akbank atmsine 6000tl yatırmak için haznesine 20x200₺ 20x100₺ banknotları bıraktım .Atm parayı saymaya başladıktan 10 sn sonra paranız sıkışmıştır kaç tl yatırmak istiyordunuz diye sordu 6000tl tuşlayıp cep telefonumuda tuşlayarak atm başından ayrılmadan müşter hizmetlerini aradaım . Müşteri hizmetlerindeki yetkili atmnin inceleneceğini ve paranın hesabıma geçirileceğini belirtti tamam dedim kapattım . Para ne zaman yatıcak diye bekliyordum taaki bugün telefonuma gelen mesaja kadar , atm incelemesi tamamlanmış olup 4800 tl hesabınıza geçirilmiştir. Başımdan aşağı kaynar sılar döküldü . Tekrardan müşteri hizmetleri kayıt oluşturdu ancak pek ümitli değilim . Adamlar böyle böyle parasının peşine düşmeyenlerin paralarına el koysalar yeter zaten . Siz siz olun atmye para yatırırken dikkat edin .

Atm'ye okadar para bir anda koyulmaz diyecekler olacaktır, atm yeni tip hazneli olan modellerden buraya normal şartlarda 40 adet banknottan fazlasını koyabiliyorsunuz.

Aramızda Ekşide yazar olan arkadaşlar var ise , rica etsem konuyu oraya taşıyabilir mi ? Ekşi yi daha fazla inceliyorlar

< Resime gitmek için tıklayın >
O
6 yıl
4000-4500₺ Sistem tavsiyesi
Edit

Malum 2. nesil ryzen işlemciler geldi , artık sistemi toplamak isriyorum . 4000-4500 tl arasında sistem önerileriniz nedir? Ryzen 7 2700x veya 2700e yeterli gelir mi bu bütçe

Selamlar ,

4000₺ bütçe ile bir kasa toplamak istiyorum ancak Amd ve intel arasında kaldım . Bu bütçe ile f/p olarak en iyi hangisi olur . Elimde M2 sata ssd olduğu için anakartın m2 sata desteği olursa süper olur , ssd masrafındanda kurtulup başka bileşenlere aktarabiliriz diye düşünüyorum . Bu yöndeki taviyeniz nedir ? nasıl bir sistem toplamalıyım .

Teşekkürler.
O
7 yıl
Arduino Mega 3.Loopda donup kalıyor
Merhaba ,

Bitirme projem için arduino mega ve sim900 gsm shield kullanıyorum .Bu shield ile sms alma sms gönderme ve internete bağlanıp database'e veri gönderip veri alıyorum . Sorun şu ki arduinoyu başlattıktan sonra ilk iki loop düzgünce dönüyor ancak 3.loopda database'den veriyi okurken donup kalıyor .Kodda sorun olduğunu sanmıyorum olsa ilk iki loopda çalışmaz sorun çıkartır.Bir türlü anlam veremedim neden böyle yaptığına dair. Önerisi olan veya başına benzer bir olay gelen var mı ?

Teşekkürler.
O
8 yıl
Foruma tıklayınca açılmaması
Örneğin konu dışına tıklıyorum forum uygulama donup kalıyor sonra ana ekran tuşuna basıp yeniden uygulamayı açtığımda konu dışı forumuna girmiş oluyor . Bunu her zaman yapmıyor aradabir başıma gelen bir hata.


Cihaz: iPhone8,2 (10.1.1)
Sürüm: 2.0 (16695)
O
8 yıl
Tekşifre Sorunu
Merhabalar , daha öncesinde ttnet adsl aboneliğim mevcuttu bu aboneliğe bağlı bulunan bir tekşifre uyeliğimde vardı daha sonrasında ttnet üyeliğimi iptal ettirdim şimdi iste ttnete geri döndüm aynı tekşifre hesabımla giriş yaptığımda
quote:

"Bu hizmetten sadece Türk Telekom İnternet müşterileri faydalanabilmektedir. İşleminize devam etmek istiyorsanız lütfen ‘Üyelik Bilgilerim’den ADSL Kullanıcı Adı ve şifrenizi güncelleyin. ADSL Kullanıcı bilgileriniz ile ilgili destek almak için 444 1 444 Türk Telekom Müşteri Hizmetleri’ni arayabilirsiniz.
"diye uyarı alıyorum bilgilerimi güncellemek için TC kimlik bilgimi giriyorum bu seferde
quote:

Girdiğiniz T.C. Kimlik Numarası TekŞifre alımına uygun değildir. Bu TC Kimlik Numarasına ait zaten tanımlı bir TekŞifre’niz olabilir. şifrenizi unuttuysanız tıklayınız. Bu TC Kimlik Numarasına ait Türk Telekom evde internet müşteri kaydınız olmayabilir. Lütfen Türk Telekom evde internet müşteri kaydınız esnasında bildirilen TC Kimlik No ile işlemlerinizi gerçekleştiriniz. TC Kimlik numaranız doğru ancak TekŞifre almada sorun yaşıyorsanız lütfen tıklayınız.
diyor müşteri hizmetlerinden kaç kez kayıt oluşturdum bilmiyorum üyeliğimi sildiler yeniden oluşturdular başka eposta ile kayıt oldum gene olmadı daha önce böyle sorun yaşayıp çözüme ulaşan oldu mu ?
O
8 yıl
Wordpress Tag sorunu
Merhaba ,
Wordpress sitemin böle tagler ile alakası olmadığı halde google indekslerken tagler çıkıyor bunun nedeni ne olabilir aradım taradım ama bir çözüm bulamadım . Kullandığım tema musica free bir tema . < Resime gitmek için tıklayın >
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.