Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
916
Tıklama
0
Öne Çıkarma
İspanya Malaga Araç Kiralama
O
4 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Merhaba ,

İspanya Malaga'dan araç kiralayarak 4 günlük bir seyahat planlıyoruz . Ucuz olarak öne çıkan 2 firma mevcut Record GO ve Goldcar . Bu iki firma bakıldığında f/p olarak iyiler ancak yorumları pek iç açıcı değil . Bu firmaları kullanan ya da İspanya'da farklı bir firma kullanıp önerebilecek olan var mıdır ?



A
4 yıl
Er

mallorca'da hertz den kiralamistik, o zaman da gitmeden yorumlari okudugumda gold card onunde 100 mt kuyruk var vs yaziyordu , gittigimde ozellikle dikkat ettim o kadar da kalabalik degildi.Yorumlar bazen abarti olabiiyor yada benim indigim gun gercekten kalabalik degildi bilemiyorum.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
O
4 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Anladım hocam . Prki hertzden memlun kaldınız mı bir sorun sıkıntı çıkardılar mı size



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Albora8
X
4 yıl
Yarbay

2 sene önce Madrid havaalanında HERTZin alt kuruluşu Firefly dan kiralamıştık. 6 günde 1500 km yol yaptık. Madrid-barcelona-valencia-toledo-madrid
Zaten işlem HERTZ deskinde yürütülmüştü. Bir ceza yedik sonradan 40 € ödemesi geldi. Onun dışında sıkıntı olmadı.



A
4 yıl
Er

bir sorun yasamadik cok sukur , istedigimiz segmentte araba kalmamisti bir ust segmentdekini vermislerdi.
Benim kisisel tercihim hertz den bagimsiz olarak herhangi bir problemde kurumsal bir muhatap bulabilmek adina bilinir olanlari tercih ediyorum.Hertz,avis,budget etc.




Bu mesajda bahsedilenler: @ozkan994
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.