Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir, 1 mobil kullanıcı
2
Cevap
1060
Tıklama
0
Öne Çıkarma
şerit led yanıp sönüyor arada bir tekliyor
J
3 yıl (53 mesaj)
Çavuş
Konu Sahibi

merhaba arkadaşlar 5 metre rgb şerit led aldım. bu internette satılan kumandalı olan modellerden. yanında gelen adaptör de 12v olarak gözüküyor ancak en yüksek parlaklık seviyesinde böyle salisede bir kapanıp açılıyor, hatta çoğunlukla fade modda bir süre sonra teklemeye başlıyor. bu da yetmezmiş gibi adaptör çooook ısınıyor.

sizce sorun nedir? ne yapmak gerekir?

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



K
3 yıl (6388 mesaj)
Yarbay

Devresini vb bilmiyorum, resmetseniz cihazı tanımayanlara da fikir verme yolunu açarsınız.

CÜmleleriniz kısa devre ihtimalini gösteriyor. Adaptörün aşırı ısınması. Çok kısa kapanma da aşırı akım çekerken adaptörün korumaya geçip kapanması olabilir. Korumaya alınca hemen geri açılmaz ama belki sınırda birşeyler oluyordur. Aşırı akım sınırında iken, sınırı aştığı bir an sonuca yansıyor olabilir.



G
3 yıl (65 mesaj)
Çavuş

Adaptör kalitesizse de bu sorunu yapma ihtimali var. Bazı adaptörler üzerinde yazan akım değerine yakın akımları bile veremeyebiliyor. O yüzden incelemek gerek eğer herhangi bir arıza tespit edilmezse adaptör değiştirilir.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.