Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
8
Cevap
454
Tıklama
1
Öne Çıkarma
savaş çıkma ihtimali
D
3 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

çok uzakta değildir ülke olarak iliklerimize kadar soyulduktan artık soyulacak birşeyimiz kalmadığından sırada savaş çıkarıp elimizdeki herşeyi alıp suriye gibi boşaltmak istediklerini düşünüyorum herşeyin ötesinde ne yapabiliriz mesele bu. kendi açımdan muhtemelen seferberlik çıkarılır erkek nufusu silah altına alınıp toptan imha edilir zaten artık ordu demek toplu imha anlamına geliyor silahlar aşırı güçlü savaş alanında askerlerin karşı karşıya gelmesi imkansız askerlikten bir şekilde yırtıp ailesini korumaya çalışanlar da açlık ve susuzluk gibi tehlikelerle başbaşa kalabilirler diye düşünüyorum





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drms2 -- 5 Mayıs 2021; 12:45:44 >

D
3 yıl
Yüzbaşı

Allah korusun



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

G
3 yıl
Binbaşı

bu bölgede o kadar kolay değil yani tek başına birinin demesi ile ya da birilerinin desteklemesi ile savaş çıkamaz avrupanın anasının yellenmesi demek anlamına gelir zor



ß
3 yıl
Binbaşı

savaş falan çıkmaz



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

G
3 yıl
Yüzbaşı

Çatışmaya mı hasretiz
Fazla film seyretme



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

L
3 yıl
Yüzbaşı

Bu dediğin bundan beş yüz-altı yüz yıl önce kolaylıkla yapılan şeylerdi.Yani bir ülkede yoksulluk arttığında dönemin hükümdarları halk isyan etmesin,asker isyan etmesin diye herkesi toplar savaşa giderdi.Amacıda savaşı kazanıp ele geçirdiği yerleri yağmalayarak ekonomiyi düzeltmek olurdu.

Ancak 21.yüzyılda öyle kafana estiği şekilde savaş çıkaramazsınız.Amerika,Rusya ve Çin gibi büyük Dünya güçleri bile artık doğrudan savaşlar çıkaramıyor.Türkiye nasıl çıkarsın?



N
3 yıl
Yüzbaşı

burada çıkacak savaş tum avrupayı yakar ne idüğü belirsiz suriyelilerden 5-10 milyon akın oldu adamların feleği şaştı Türkiye gibi biryerden çıkacak savaş ve akın mega bir dünya savaşı çıkarır. sonuç olarakta insan olarak kaybımız olsada sınırlarımız genişler o kesin. bunu tüm etrafımızdaki devletler biliyor. Türkiyenin tek avantası nüfüsü ve ordu personeli.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nexus can -- 5 Mayıs 2021; 16:45:36 >

K
3 yıl
Yarbay

ben oyle savaşlık bir ortan göremiyorum, ülkedeki hansın helagın refahı ühü ühü diyen bir kısım dışında okadar toplumda gerilme yok tamam pahalılık dolar okeyde, 60 70 deki ki ultra fakirlik yokluk döneminde çıkmamaışta şimdi çıkacak :) ayrıca kendini kurtaran devlete kapağı atan kültürlü olan gayet iyi şartlarda yaşıyıor bu ülkede halen emekçi kısmında sorun var evet.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 5 Mayıs 2021; 16:54:29 >

0
3 yıl
Teğmen

Aynen aynen her sene savaş çıkıyor 20 yıldır...



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.