Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 2 misafir, 1 mobil kullanıcı
4061
Cevap
465376
Tıklama
64
Öne Çıkarma
Cevap: Sanus Memory Foam Tabanlıklar Hakkında (83. sayfa)
E
6 yıl
Er
Konu Sahibi

quote:

Orijinalden alıntı: armonyy

Hocam yorumlar çok uzun durumum yoktu okuyamadım , yazlık ayakkabıların içine taban koymak istiyorum bu superga vans Converse gibi ayakkabıların içine . Ayaklarımiz günde 14 saat ayakkabı içinde . Bize en iyi uygun olabilecek tabanlar hangisidir acaba. 3 adet 45 ,1 adet 42 , 2 adet de 38 numaraya uygun Almatı düşünüyorum. Komple ayaklarımızı rahat ettirelim.
uzun ayakta kalanlar ıcın spor ayakkabıda kullanıcaksanız 100 model onerırız anak convers veya vans demişsiniz onlara m300 model olucaktır malesef , acelenız yoksa biraz daha bekleyin yazlık tabanlıklar delınıyor artık serı calısmalar basladı ... ama önden 1 adet tabanlık alıp kalıteyı deneyebılırsınız sonrasında toplu sıparıs gecmek cok daha dogru olucaktır :)



E
6 yıl
Er
Konu Sahibi

quote:

Orijinalden alıntı: B.AYAR

Bu forumda yönetici yok mu, konu amacını çoktan aştı. Her halta cezayı basan yöneticiler niye gereğini yapmıyor?
konu ayakkabı konusu linkler mevcut ancak siyaset o kadar cok kurumlara ve kuruluşlara işlendi ki malesef insanlar her ortamda konusur oldu ,parayı cebine atan kesimde bizim üzerimizden siyasetciler oldu , aynı sokaklarda oturmasakta aynı ülkedeyiz ve farklı sokaklarda yaşıyoruz bizi ayrıştıranlara ceza verılse cok daha dogru olur...



E
6 yıl
Er
Konu Sahibi

quote:

Orijinalden alıntı: hekimoglu19

Hiçbir türlü bize yarayan bir durum yok. Biz 45-46 giyiyoruz demekki siyaset üstüyüz😄
Ayakkabı yok ancak özelden mesaj atın M900 45-48 arası kalıptan numune var elımde 1 adet cıkıs fıyatı uygun olucak sekılde size gonderelım :)


Edit : N11 de denk geldim 45-47 numara arasında satışı var ayakkabıda bılgınıze kalıte vs bilgimiz yok sadece bilginiz olsun aklınıza yatarsa bakabılırsınızhttps://urun.n11.com/gunluk-spor-ayakkabi/ayakkabix-bagsiz-hafif-lastikli-erkek-spor-ayakkabi-P341370449





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esnekadim -- 11 Mayıs 2019; 14:34:51 >

E
6 yıl
Er
Konu Sahibi

quote:

Orijinalden alıntı: webumut

Sanus 3301 elime ulaştı üründen memnun kaldım. Emeği geçen herkese teşekkür ederim.

Elite memory ürünü için bir kampanya olacak mi
Memnun kalmanıza sevindik :) elite modeli şu an kampanyada N11 de yarın gece itibariyle kampanya biticek :)



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

E
6 yıl
Er
Konu Sahibi

quote:

Orijinalden alıntı: ozgur

Tabanlıklarda bi kampanya var mı şuan?
Malesef şu an için kampanya yok alım yapmak isterseniz pm atmanız yeterli yardımcı oluruz :)



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

E
6 yıl
Er
Konu Sahibi

quote:

Orijinalden alıntı: exponent

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
....!



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

E
6 yıl
Er
Konu Sahibi

quote:

Orijinalden alıntı: yasin_92

merhaba arkadaşlar benim herhangi bi siyasi görüşüm yok hatta oy bile kullanmaya giden birisi değilim. ama satıcı arkadaşın yaptığı gerçekten çok yanlış bi tutum 2 alışverişim oldu satıcı dürüst birisi olarak görürdüm fakat bu yaptığını gördükten sonra bi daha alışveriş yapmayacağım bu hükümet lehine bi tutum sergileyip burda belirtseydi gene aynı olurdu söylemlerim. donanımhaber de hükümet karşıtı kesim ağırlıklı bunu biliyoruz. bu arkadaş şimdi hükümet lehine bi tutum sergilese aynı şekilde savunurmuydunuz? linç ederdiniz. satıcının yaptığı tamamen ticaret ahlakına ters bi durum. ticaretin dini dili ırkı siyasi görüşü yoktur
Merhabalar :) nickten hatırlıyorum sizi prim amaçlı yazmamistik keşke önceki yorumları okuyup azıcık neden böyle birşey yaptı diye dusunebilseydiniz, maddi çıkarla onca insanlara " herşey çok güzel olacak " bir yere kadar yazılır farkindaysaniz her kesimden ses var ,aynı tepkinizi sizden ricam diğer camialara da yapmanız ,kim ısim ver falan demeyin bı zahmet bakın koca koca firmalar neden "tarafsız" davranmamis da ses çıkarmışlar bunu durup bir daha düşünün...



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

M
6 yıl
Yarbay

E
6 yıl
Er
Konu Sahibi

Ürün hazır alındı ve resimlerde firmadan alındı biz resim cektirmedik hızlı bir şekilde satışa açılabilmesi açısından , ürünü daha öncesinde alan arkadaşlar mevcut DH de umarım burdadirlar da bir kaç kelime etme şansları olur :)



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @matmuhendisi
E
6 yıl
Er
Konu Sahibi

quote:

Orijinalden alıntı: MÜŞAVİR

Öncelikle işlerinizde başarılar ve bol kazançlar dilerim. Aşağıdaki ürün de numara durumu nasıldır? Yani numaralar tam mıdır? 41 giyen için 41 mi sipariş verilmeli? Bir de koku yapıyor mu acaba? Decathlondan aldığım spor ayakkabılar (tipi güzel ama) felaket koku yapıyor.
https://urun.n11.com/gunluk/sanus-8044-sneaker-memory-foam-erkek-spor-ayakkabi-P283412542
Merhabalar bu model dar kalıptır genelde müşterilerimizden aldıgımız geri dönüşler bu yönde bundan dolayı 1 numara büyük almanızı tavsiye ederiz ,ürün almak için acele etmeyin h.sonuna dogru tüm modellerde fiyatlarda kampanya yapıcaz indirimli haliyle almanızı öneririz ,diger soru koku olayına gelıcek olursak , ürün nefes alan bir üründür ancak iç malzeme süngerden yapıldıgından %100 nefes almaz diger eşdegerindekı ayakkabılar gibi ,terleme olayı malesef kişisel kullanımla %100 alakalıdır ,ayakkabıyı en gec 3 günde 1 degiştirip dinlendirirseniz terleme koku olayı olmaz ancak hergün aynı ayakkabıyı gıymenız durumunda malesef terleme ve koku tüm ayakkabılarda oldugu gıbı bu ayakkabıda da olucaktır ..başka sorularınız var ise sorabılırsınız :)


Bu mesaja 1 cevap geldi.
E
6 yıl
Er
Konu Sahibi

quote:

Orijinalden alıntı: DragonLive

Kampanyayü bekliyoruz :)
16/05/19 ile 31/05/19 tarihleri arasında olucak kendi sitemizde olmasını planlıyoruz en uygun sekılde olabılmesı adına ,platformlarda indirmek pek mümkün olmucak komısyonlardan dolayı ama özellıkle kuponlarım var dıyen arkadaslar olursada özellıkle yardımcı olucaz :)


Bu mesaja 1 cevap geldi.
E
6 yıl
Er
Konu Sahibi

quote:

Orijinalden alıntı: MÜŞAVİR

Kargo ücretli olduğunda elde edeceğimiz fayda kargo ücretinden büyükse elbette kargo ücretli olması mantıklı. Şu an rakamları bilmediğim için bir şey diyemem ama ilk cümlede bahsettiğim durum geçerli.
editledik kargo maliyelitini, tekrardan yorumlarsanız cok daha güzel olur bizim için :)


Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
6 yıl
Yarbay

Şu durumda tüketiciye yansıyacak ek ücret 4 ₺ oluyor. Kargo dahil olması daha mantıklı göründü şimdi. İade/değişim durumunda asgari 10-12 ₺ kargo ücretinden 4 ₺ karşılığında kurtulmuş oluyor tüketici.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @esnekadim
E
6 yıl
Er
Konu Sahibi

quote:

Orijinalden alıntı: MÜŞAVİR

Şu durumda tüketiciye yansıyacak ek ücret 4 ₺ oluyor. Kargo dahil olması daha mantıklı göründü şimdi. İade/değişim durumunda asgari 10-12 ₺ kargo ücretinden 4 ₺ karşılığında kurtulmuş oluyor tüketici.
tabiki karşılıklı aslında + ve - mevcut :) burada tek zarar eden kesim sorunsuz ayagına atan ve toplu alım yapan kişilerin zararı ancak gelen taleplerde kargo ücretli olsun biz neden başkasının degişim bedelini ödüyoruz deniyor ki onlarda sonuna kadar haklı ,bizde işin içinden cıkamadık ve konuyu ortaya yatırıp istişareden cıkacak sonuc dogrultusunda kampanyada hareket edicez :)



E
6 yıl
Er
Konu Sahibi

quote:

Orijinalden alıntı: Prometheus-x

Var kargo ücretli olsun :)
şimdi ücretli kargo diye başlıgı degiştirirsek 1 saat içinde başka biride gelir az önceki yorumunuza benzer birşeyler yazar :)
Teşekkürler burada yazılanları not alıp dinliyoruz gercekten laf olsun diye insanlara anket veya istişareye çagırmıyoruz



E
6 yıl
Er
Konu Sahibi

quote:

Orijinalden alıntı: MÜŞAVİR

Açıkçası bu konunun görüşümüze açılması benim hoşuma gitti. Herkes fikrini yazsın (en azından konu takipçileri ve almayı düşünenler) ortak payda da ya da çoğunluğun fikrinde buluşalım. Bana kargo ücretli olması daha mantıklı geldi mesela.

Ayrıca alışverişlerimde siyasete hiç bakmam, mesela mahallemde hem aynı görüşü paylaştığımız hem de hemşehrim olan kuruyemişçiden değil, zıt siyasi görüşte olduğumuz ve nereli olduğunu bile bilmediğim kuruyemişçiden alışveriş yapıyorum. Çünkü malları diğer esnafa göre azıcık pahalı olsa bile kalitesi diğerinden çok daha iyi. Kimse babamın oğlu değil, f/p oranına göre işime neresi geliyorsa oradan alıyorum.

Aynı şey buradada olacak mesela, aldığım ayakkabıyı beğenirsem eşe dosta öneririm ve kendim de almaya devam ederim. Beğenmezsem ilk ve son alışverişim olur.
Bu kadar net :) karşı görüşlerden korkmuyoruz tam tersi bize bir şeyler katıyor ,öyle olmasa eşimle siyasi görüşümüz taban tabana zıt olmazdı :)



M
6 yıl
Yarbay

Üstat bu renk gri olarak mı geçiyor füme olarak mı?

< Resime gitmek için tıklayın >


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @esnekadim
E
6 yıl
Er
Konu Sahibi

quote:

Orijinalden alıntı: MÜŞAVİR

Üstat bu renk gri olarak mı geçiyor füme olarak mı?

< Resime gitmek için tıklayın >
füme olarak geçiyor