Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
172
Tıklama
1
Öne Çıkarma
Samsung Galaxy Z Fold 6 Slim, Z Fold 6'dan daha pahalı olabilir
A
2 ay
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Samsung Galaxy Z Fold 6 Slim, Z Fold 6'dan daha pahalı olabilir
Teknoloji devlerinden Samsung, katlanabilir cihazlar serisine bir yenisini daha eklemeyi planlıyor. Şimdilik Ultra ya da Slim isimlerinden hangisini alacağı kesin olmasa da cihazın Galaxy Z Fold 6 Slim adlandırmasına sahip olması kuvvetle muhtemel. Zira tipster Ice Universe'in yaptığı paylaşımlar, modelin bazı detaylarına ışık tutmakta.



Samsung, yeni katlanabilir cihazına Galaxy Z Fold 6 Ultra değil Galaxy Z Fold 6 Slim ismini verecek



Tipster Ice Universe'in Weibo'da yaptığı paylaşıma göre Samsung, yeni katlanabilir cihazına Galaxy Z Fold 6 Slim ismini verecek. Paylaşıma göre Galaxy Z Fold 6 Slim, Z Fold 6'ya kıyasla yükseltilmiş özelliklerden yoksun, ancak bunun yerine taşınabilirliğe odaklanan daha ince bir versiyon olabilir.



Ayrıca Bkz.Pixel 9 serisinin kıyaslama sonuçları, Tensor G4'ün detaylarını ortaya çıkardı



Ice Universe, ayrıca Galaxy Z Fold 6 Slim'in S Pen ile uyumlu çalışmayacağını belirtti. Görünüşe göre Samsung, kalem girişi için gereken sayısallaştırıcıyı kaldırarak cihazı daha ince bir hâle getiriyor. Bu da bu modelde S Pen olmadığı anlamına gelmekte. Son olarak herhangi bir yükseltme veya S Pen desteği olmasa bile Fold 6 Slim'in, standart Fold 6'dan daha yüksek fiyatlandırılacağını öne sürüldü.




Kaynak:https://www.gizmochina.com/2024/06/09/galaxy-z-fold-6-slim-will-be-expensive-than-regular-fold-even-without-s-pen/

 Haberi Portalda Gör

F
2 ay
Teğmen

Samsung katlanabilir telefonlara 6-7 bin mah pil koymadığı sürece yüzüne bakmam çünkü 50 tane ekranı olan bir cihaza şuan için koyulan piller komik seviyede.



D
2 ay
Yarbay

Şu anda yoğun kullanımda fold 5 1 günü tam olarak çıkarıyor. Normal kullanımda 1.5 - 2 günü rahatlıkla çıkaracaktır.




DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.