Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 3 misafir
1072
Cevap
63969
Tıklama
6
Öne Çıkarma
Cevap: Samsung Galaxy Tab A9&A9 Plus ANAKONU (41. sayfa)
İ
10 ay
Yüzbaşı

Amazon dan 8Gb A9 aldım. Diğer markalara baktım ama bu boyutta ipad mini hariç güzel bir cihaz bulamadım. Sadece netflix vb için kullanacağım. O yüzden s serisine bakmadım. Kaliteli kılıfı yok sanırım piyasada. Samsung mağazada bulamadım.



B
10 ay
Teğmen

Nasıl sizce alınır mı bunlarda sertifika var mı Netflix için, lenovo nasıl olur, onun içinde kılıf filanda varmış bütçe 3k, 3.5k



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

B
10 ay
Yarbay

Yine güncelleme geldi!

240 MB.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

G
10 ay
Binbaşı

hocam aldınız mı hangisine karar verdiniz




Bu mesajda bahsedilenler: @espial
X
10 ay
Er

Merhaba, A9+ 8/128 modelini almayı düşünüyordum ancak tabletin kronik sorunlarını öğrendiğimden beri karar veremiyorum. Benzer ürün Redmi Pad SE karşıma çıktı ama daha önce Xiaomi kullanmadığımdan dolayı içime sinmedi.

Son gelen güncellemelerden sonra arayüzdeki kasma donma ve dokunmatik probleminin çözüldüğünü doğrulayabilecek bir arkadaş var mı acaba? Teknolojiyle içli dışlı biri değilim fakat nette gördüğüm kadarıyla sorunun yazılımsal olduğu ortada. Ayrıca bazı arkadaşlar bu tür sorunları nasıl benimsemiş anlayamadım açıkçası. Yeni bir tabletin -giriş seviyesi/bütçe dostu/ucuz ürün olsa dahi- böyle sorunları olması hiç ama hiç normal değil. Üstelik global. Üstelik Samsung.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xCemw -- 11 Kasım 2024; 13:20:19 >
Bu mesaja 3 cevap geldi.
X
10 ay
Er

Teşekkür ederim, inceleyeceğim.




Bu mesajda bahsedilenler: @redvelvet
F
10 ay
Teğmen

< Resime gitmek için tıklayın >
4 ay önce 4270 tl ye aldığım tab a9 plus 4.64 tablet suan indirimde. Zam gelir diye aceleyle aldığım tablet 4 ay gecmesine ragmen ustelik indirime girmis



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

F
10 ay
Teğmen

Z
10 ay
Yarbay

tabletime kılıf akmak istiyorum. tavsiye alabilir miyim



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
R
10 ay
Binbaşı

son güncellemelerle birlikte gözle görülür bir iyileşme farkeden var mı ? varsa neler düzelmiş ? teşekkürler



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

İ
10 ay
Yarbay

Az daha verip 8gb ram olanı almak daha mantıklı.
Hem Dex modu daha stabil çalışıyor.

< Resime gitmek için tıklayın >
https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=kszjW0oDhs0

https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=lIcfG1NjiqI

https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=OfK8INrdw8g



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @firtina8145
A
10 ay
Yüzbaşı

Arkadaşlar merhaba. A9 8.7 modelinde jiroskop var mıdır ? Asphalt 8 oyununu çalıştırır mı ? Teşekkürler.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

K
10 ay
Teğmen

Merhabalar, A9+ sahibiyim, şarj süresi daha uzun gitmesi açısından düz android modu mu yoksa Dex modu mu daha iyi ?



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

B
10 ay
Er

4/64 modelini almayı düşünüyorum Twitter, YouTube, Netflix kullanacağım sadece tavsiye eder misiniz arkadaşlar? Bazı arkadaşlar arayüzde kasmalar donmalar oluyor yazmış kafam karıştı fiyat çok uygun şuan.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
R
9 ay
Teğmen

Ekim güncellemesi geldi: ~244 Mb



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

R
9 ay
Teğmen

Birisini düşünmeye davet etmeden önce eksik olan terbiyenizi tamamlayın.



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @xCemw
R
9 ay
Teğmen

Bunu kullanıyorum ben. Gayet güzel. Kapağı cihazı uykuya alabiliyor.

TrendYol Linki





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi roxy joyrider -- 10 Kasım 2024; 23:1:20 >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Zendo
G
9 ay
Binbaşı

Tek kelime cahilliğin nirvanasısın ve hala sataşıyorsun.
Yüzlerce marka binlerce çeşit ürün var herkes kendine uyan örünü bulur kullanır ne mutlu sana kendine uyan ürünü bulmuşsun tebrik ederim ama hala sataşıyorsun suçluyorsun aşağılıyırsun ve bunu sanırım farkında olmadan yapıyorsun çünkü kara cahilsin kendin gibi düşünemeyen insanları analayacak tecrübede kalitede değilsin, senin ayıbın.

Kendince ürünü hatalı bulup eşsiz araştırma kabilyetinle pramitin tepesinde el sallıyorsun. Şahsım olarak kimseye bu cihazı alın diye öneride bulunmadım ve kusursuz bir cihaz olduğunda ilan etmedim, benim kullanım senaryomda Samsung ekosğsteminde benim için bir numara ve hala f/p olarak aynı görüşteyim. Ben AP+ 8/128 ile sorun yaşamıyorum, bunun için sidik yarıştıracak değilim. Ama senin kafa ben sorun yaşamıyorsam, sence olan sorunları görmüyorsam sorunluyum ve sunulanı kabul eden seçici olmayan vasat biriyim. Gerçekten ne dediğini bilmeyen kara, kapkara cahil birisin ve sana bu son cevabım.




Bu mesajda bahsedilenler: @xCemw
B
9 ay
Er

Animasyonları kapadım, ekranı 60hz'e aldım tablet şuan katlanılabilir seviyeye geldi. Bu tableti iade etmeyeceğim ufak tefek internet işleri, Youtube, Netflix için idare eder güncellemeleri takip edeceğim ama birinci yılını daha yeni dolduran bir tablet için bu performans Samsung için rezalet. Güncellemeler ile düzeltilmesi lazım. 4\64 modelini kesinlikle önermiyorum.

Edit: Dex modu çalışmıyor :D





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bt33 -- 15 Kasım 2024; 13:58:41 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @bt33