I

Yüzbaşı
02 Haziran 2015
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
76 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
I
dün
Türk Telekom da öğretmenler için kamu tarifesi yok mudur?
Türk Telekom da öğretmenler için kamu tarifesi yok mudur? İnternet sitesinde bulamadım. Referans oluyor mu varsa?Eşim öğretmen. Ben de kullanabilir miyim acaba?
I
10 ay
Vestel 58u9500 resetleme?
Merhabalar,

vestel 58u9500 var. Birden bire bozuldu . Beyaz titreyen ekran var sadece. Bunun reset düğmesi vs var mı acaba?
menu de gözükmüyor. Bembeyaz ekran sadece.
I
geçen yıl
macbook pro 13 16/256GB ile unreal mı unity mi kullanmalı?
Selamlar,

macbook pro 13 16/256GB ile unreal engine çalışır mı? external ssd ye kurdum unreal ı. 1 TB Sandisk 1Mbps. unreal editörde herhangi bir template i bile açamadım. loading de takılı kaldı 15-20 dakika. Yavaş olacağını tahmin ediyordum ama hiç açılmaması ilginç değil mi? unity yada unreal ı meraktan kurcalıyorum. Yazılım tecrübem var ama oyun dünyasına ilk kez bulaşıyorum. Eğitimlere başlamadan önce 2 motordan birini seçmek istedim.
I
3 yıl
ADSL\u0027in kopma saatini modemden görme
Merhabalar,

1-2 haftadır adsl internetim çok kararsız. Telden çevir seside bayağı cızırtılı. Sürekli kopuyor. wireless kullanıyoruz. Kabloda denemedim. Türk telekomu aradım. Kopma görünmüyor sorun modemde dedi. Buna inanmalı mıyım:) Modemim TP-Link TD-W8960N. Alalı 2 sene kadar oldu. Daha önce de asus da aynı sorunlar oluyordu. Modemdeki menülerde aradım kopma istaistiği vs ayrıntılı göremedim.

Bağlandığımda showtime up görünüyor. adsl gücü LO ama.

Modem ne önerirsiniz? Hepsiburada da keenetic var 550 liraya. 5Ghz ve 11ac var. Birde zyxel gördüm VMG3625 aynı özelliklerde. Oda 489 mediamarkt da. Çocuğun sınıfı karantinada. Yarın online ders başlayacak. Modem yada hat tamda patlayacak zamanı buldu:)

< Resime gitmek için tıklayın >
I
4 yıl
gameboy advance sp şarj
Benim ufaklık 15 senelik gameboy u görünce çıldırdı bu nedir diye:) şarj cihazını bulamadık malesef. nintendo ds şarj ıyla aynımı? Kadıköy yazıcıoğlu civarı gameboy oyunları vs satıyorlar mı acaba? mario kartuşu almam lazım alet çalışırsa.
I
4 yıl
arçelik ionizer filtre temizliği
ionizer filteler temizlenir mi? 12044 active plasma plus var. Öndeki toz filtresi yıkanıp kurutuluyor bildiğim kadarıyla. servisten yeni filtre alınıyor mu acaba? Bakıma çağıyorumd um sürekli. Bu sene coronadan dolayı usta çağıramıyoruz:)
I
4 yıl
Arçelik 3885 KT kurutma makinası kurutmuyor
Merhabalar,

Makina uzun yıllar sonra bozuldu. Filtreler temiz. Çalışıyor ama kurutmuyor. Isı da gelmiyor hiç makinadan. ısı pompası bozuk sanırım. Benim halledebileceğim bir şey midir servis çağırmadan? Makinadan çok memnunduk. Yıllardır sürekli çalışıyor. 5 yılı geçti.
I
4 yıl
SUV için yaz ya da 4 mevsim lastik seçimi
Merhabalar,

Qashqai 'nin lastiklerini değiştirmek istiyorum. Üzerinde 215 60 17 96H Continental Eco Contact 5 var. 3 seneye yaklaştı, 29bin KM kullandım. Balon yapmış bir lastik. Kaldırımlara falan sürtünce hemen patlamayacak yanakları sağlam bir lastik arıyorum. Şehir içi olsa da çok fazla çukur tümsek oluyor. Bunlara dayanıklı ama konforlu bir lastik var mıdır? Şehir içinde ve otobanda kullanıyorum. Yazın şehirler arası uzun yola çıkarım. Kar yağdığında ve 7 derecenin altındaysa çok yavaş giderim ya da hiç çıkarmam arabayı. Bridgestone, pirelli lassayı çok inceleyemedim. Her hangi bir markanın fiyat performans lastiği olabilir. En iyisi en pahalısı değildir büyük bir ihtimalle. O yüzden tecrübeleriniz çok değerli.

Continental ecocontact 5, premium 6, crosscontact lx2
Goodyear effienct grip suv
Michelin cross climate+,
bridgestone
pirelli
lassa
...
I
4 yıl
Siemens iq500 çamaşır makinasına reset atılabilir mi?
Siemens iq500 çamaşır makinasına reset atılabilir mi? Bir türlü bitmiyor programlar. Su boşaltmada sorun yok. Alt kapaktan kontrol ettim. Filtre tıkalı değil.
I
4 yıl
9230 dan gelen garip mesaj. dolandırıldık mı acaba?
************0000 NOLU KREDI KARTINIZIN KULLANIM SURESI 01.2020 TARIHINDE DOLACAKTIR. MOBIL HATTINIZA AIT BANKA OTOMATIK ODEME TALIMATINIZI turktelekom.com.tr DEN VEYA EN YAKIN TURK TELEKOM MAGAZALARINDAN GUNCELLEYINIZ.500 B0

Böyle bir kartım yok. Avea ya kart nosu vermedim zaten. Bu nedir acaba?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.