Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3139
Cevap
231652
Tıklama
5
Öne Çıkarma
Cevap: SAMSUNG GALAXY S23FE [ANA KONU] (161. sayfa)
T
2 ay (3361 mesaj)
Yarbay

Xiaomi ve Redmi konusunda haklısınız. Yazılımsal problemi çok. Fakat bizim s23 fe'de sorunsuz değil. batarya konusunda kötü, halen boşta %7-12 işlemci kullanımı var. Wifi kapatıp mobil veri açınca halen ara sıra mobil veri açılmamış gibi davranıyor. İlk aldığımdan beri bu problemler düzeltilmedi. Mobil veride 5-6 saat ekran süresi bile alamadığımız oluyor. 5G açınca telefon çabucak ısınıyor. Isınma kaynaklı ara sıra takılmalar oluyor. Oneplus 15 ise 10-12 saat ekran süresi verebiliyor. Gördüğüm karşılaştırmalarda Iphone kadar akıcı çalışıyor . Ekranda Dc dimming var ve gözün daha az yorulmasını sağlıyor. Samsung'un ise bu durum umurunda değil. Telefonu kullanacak olan sizsiniz karar sizin elbette.



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @achfighter
A
2 ay (5205 mesaj)
Yarbay

Bende boştayken fazla pil tüketmiyor. Misal gece 8 saat boyunca %5 pil tüketiyor. Ancak ekran açıkken deli gibi pil tüketiyor. Ben mobil veride 4.5 saat ekran süresini geçemiyorum.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @The white warrior
M
2 ay (30304 mesaj)
Yarbay

Hanım kullanıyor, akşama kadar mobil veri. Çalışıyor, çok bakamıyor telefona. 24 Saatlik zaman diliminde 3-4 saat arası ekran süresi alınıyor nacak. Wi-fi ile 5 saatler görülebiliyor.

Onun dışında başka bir problemi yok, akıcı, ekranı güzel. Bende İnfinix hot50 pro + var, hanımın telefonu biraz kullanıp kendi cihazıma geçince kağnı gibi geliyor benim cihaz.




Bu mesajda bahsedilenler: @achfighter
C
2 ay (11976 mesaj)
Yarbay

Haziran' ın son günü Haziran güvenlik güncellemesi geldi cihaza. 282 MB büyüklüğünde. < Resime gitmek için tıklayın >



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

K
2 ay (1901 mesaj)
Yüzbaşı

Sürekli wifi kopuyor sinir oldum



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

C
3 hafta (11976 mesaj)
Yarbay

Temmuz ayı güvenlik güncellemesi geldi an itibariyle... < Resime gitmek için tıklayın >



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

İ
2 hafta (105 mesaj)
Çavuş

Arkadaşlar son 1 aydır telefonun şarjı aşırı hızlı gitmeye başladı, 4 saat ekran süresi almışım. Aynı sorunu yaşayan var mı?

Normalde günde 1 kez şarj ettiğim zaman zaten ucu ucuna yetiyordu da, şimdilerde cpu kullanımını sınırlamama rağmen iyice hızlı gitmeye başladı.
Cihaz bakımından bu ayarı seçmek daha mı hızlı götürmeye başladı pili anlamadım.
< Resime gitmek için tıklayın >





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkkezforumkullanangenc -- 3 Ağustos 2026; 4:37:54 >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
2 hafta (1912 mesaj)
Yüzbaşı

Benim 2. tel bu bataryasıda bulunmuyor kolay kolay bunun dejide vb. yoktu. demax diye bir yerden geçen gün sipariş edip kendim değiştirdim. bakalım ne olacak, eski bataryayıda atmadım saçma sapan bir yerden aldım 3-5 aya eskisini aratabilir batarya. Ama s23 tam bir mühendislik faciası.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmetcank -- 3 Ağustos 2026; 9:9:59 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @ilkkezforumkullanangenc
T
2 hafta (3361 mesaj)
Yarbay

Bataryayı garanti bitmeden servise değiştirttim, fark edilir bir değişim olmadı. Telefonun işlemcisi verimsiz ve yazılımı optimize değil.




Bu mesajda bahsedilenler: @mehmetcank
X
2 hafta (9529 mesaj)
Yarbay

Dostlar merhaba günaydın. Daha önce thermal guardians uygulamasına gire bilirken şimdi giremiyorum. Ama ayarlar da uygulama listesin de mevcut uygulama silinme felan yok. Sebebi nedir?



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

C
2 hafta (11976 mesaj)
Yarbay

S23FE ile ilgili bir haber...
S23FE malûm One UI 9 ve Android 17 ile birlikte güncelleme ömrünü dolduracak (1 yıl daha 3 ayda 1 güvenlik güncellemesi gelecek o ayrı) lakin telefon tanıtılmadan önce aslında Android 18' e kadar günceleme alacağı söylense de sonrasında Android 17 son güncellemesi olacak şekilde piyasaya sürüldüğü söyleniyor 👇

https://x.com/i/status/2085332758771982630



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.