Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 4 misafir
35079
Cevap
2254808
Tıklama
152
Öne Çıkarma
Cevap: Samsung Galaxy S20 Fan Edition [ANA KONU] (Her Şey İlk Sayfada!) (30. sayfa)
D
7 ay
Yarbay

Bu tam anlamı ile bedavaymış, aylık iadesi olmasa bile 22,50 dolar 3 yıl sabit ödeme ile bedavaya geliyor. Bizim ülkemizde bunu uygulayan şirket enflasyon yüzünden iflas eder.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @sallami
D
7 ay
Yarbay

Arkadaşın da dediği gibi 11 sonrası sizi memnun etmiştir. Ben de memnun olanlardanım ama benim kullanım senaryom zaten batarya tüketecek tarzda değil. Piyasaya bakıyorum SD865 muadili işlemciye sahip orta seviyenin bir tık altındaki günümüz cihazları 15 16K olmuş. Amiral sınıfı işlemci yok içlerinde, tasarımdan kaybediyorlar, kamera kalitesi kötü vs vs. Bütçenize göre en doğru tercihi yapmışsınız.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Abdullah.blt4345
O
6 ay
Yarbay

Yani bana hepsi geldi yada ben denedim. Note 20 ultra işte fold 3-4 flip 4 ondan sonra s21 fe s22 s21 ultra s22 ultra vs. vs. ama açıkçası ben s20fe'in üstüne koyacaksam o cihaz bence ultra serisi olması gerekiyor. Tabi ki s23 de kullandım denedim güzel telefon atom karınca ama yani arada devasa fark var mı ? derseniz bence yok, ha var tabi kli ekran parlak daha ufak kompakt cihaz ama ya elimdeki de güzel kötü değil ki ? hani o kadar fark vereceksem server kayıtlı s23 ultra alırım bari derim ki oh be ekrana bak ne biçim işte işlemci o biçim kamerası işte periskop kamerası falan fistan + spen çok daha dolu dolu bir telefon, ha ona değer elbette. Ama s21 fe yada s23 fe falan ben şahsen geçmeye değeceğini sanmıyorum. Ha kimi adam var şimdi tasarım için alır ona birşey diyemem alsın kendi zevkidir.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @valentino_vip
C
5 ay
Binbaşı

Ben de aynı ikilemde kalmıştım mağazada S23 FE yi inceledim tipini falan hiç beğenmedim takoz gibi çok kalın bizim s20 fe bu konuda çok üstün bir cihaz tasarımı çok kibar ve ikonuk, s23feye bakiyosun a54 mu 34 mu 32 mi ne olduğu belli değil, arka kameraları tipatip ayni yan yana koydum denedim, bir tek 23 fenin ön kamerası bir tık daha iyiydi ve s23 fe exynoslu bundan dolayı direkt uzaklaştım..



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @draqpit42
H
5 ay
Yarbay

Biraz renkli paylaşım yapalım dedik :)
S20fe snap 865 256gb
turbo ui v9 a13 sürüm
prime 6 ocak 2024 kernel yüklü.
Işıklı klavye ve bir adet kablosuz mause ve kablousuz kulaklık bağlı.
Hem şarj ediyor hem performans düşmeden oyunları oynuyorum
Şu fortnite klavye mause tanımadı, birde onu tanısa ne güzel olacak :)
Neyse görüşürüz.

Leptobum bozuldu, yeni leptop alana kadar, 20 inç vga monitöre bağlayıp bütün ihtiyaçlarımı karşılıyor. Sorularınız varsa alayım :)

< Resime gitmek için tıklayın >


Bu mesaja 1 cevap geldi.
N
3 ay
Yarbay

Bu sabah telefonumu Antalya samsung servise bıraktım usb şarj girişi bazen temasızlık yapıyor ve pilim az gitmeye başladı diye. 1-2 saat içinde yapıldığına dair arandım. Cihazın şarj soketi, pili, ekranı ve filigram mı ne değişmiş. Üstelik garanti tarihi yarın doluyor. Ben nisan zannederek fatura verdim bayana ama şarj kablosunun faturasını vermişim yanlışlıkla ve onun tarihi nisan ayıymış. Sonra diğer faturaya bakınca şanslıymışınız garanti dolmadan geldiniz dedi. Şu an smart switch'e aldığım yedekler geri yükleniyor. Cühaz yenilendi anlayacağınız. Bakalım şarjda bir değişiklik hissedilecek mi? Ama cihazı alırken çok ince inceleyip çizik, açıklık şu bu bakıyorlar. Benim görmediğim kılcal çizik, açıklık, ekran yanması gibi şeyleri görüp yazdılar ki dihaz çiziksizdi bana göre. Belki kendilerini garantiye alıyorlar bu şekilde, bilemiyorum. Fakat netice itibariyle cihaz yeniden farksız oldu. Bu arada ip68 olayını sordum ve o özellik devam ediyor dendi. Yani onu sağlayan yanlarda bir özel band kullanılıyor ve yine uygulanmış.
< Resime gitmek için tıklayın >



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Y
3 ay
Yarbay

Bu telefon, Samsung'un son yıllardaki orta segment kullanıcılarına en büyük kıyağıdır.
Ek=Snapdragon versiyonu için söylüyorum.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yaratıc1KLAVYE -- 28 Şubat 2024; 19:54:12 >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Emirryusuf
B
2 ay
Çavuş

Telefonumu Ankara Başarı Teknik Servise yaptırdım, tecrübemi paylaşmak istiyorum. Telefonumun bataryasının hızlı boşaldığını ve ekranın kenarında çizgi olduğunu söyledim. İlk karşılama da dahil son derece kibar ve yardımsever davrandılar. Bataryayı teste soktu ve %94 performans çıktı. 2 yıllık bir telefon için muazzam bir olduğunu söyledi. Gerçekten de dikkatli kullanırım telefonumu. Ona rağmen garantisinin dolmak üzere olduğunu ve batarya değiştirilirse çok memnun olacağımı söyledim. Ellerinde yedek parça olmadığı için 2 gün sonra teslim aldım. Telefonumun bataryası, ekranı ve çerçevesi değişmişti. Üstüne bir de şarj kablosu hediye ettiler.
Özet olarak ben yapılan işten, verilen hizmetten ve işletmeden çok memnun kaldım. Ankarada olup götürmek isteyenlere duyurulur. Selamlar



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
Ö
2 ay
Yarbay

Apple 7 yıl güncelleme sözü veriyor ya.
95 bin tl verip iphone 15 promax alıp 7 yıl kullanan birini gösterin telefonun parasını ödeyeceğim ona.

Bugün Samsung veya Huawei gibi firmalar da tek bir kitleye hitap edip sadece kafa model çıkarsalar onlar da 7 yıl güncelleme verir.
Dert değil. Zor da değil.
Ama her modelden 4 tane kafaya oyna, orta segment paralar için 4-5 tane de oraya ürün çıkar, alt segmen için ucuz ürünlerde de 4-5 model çıkar.

Mercedes fabrikası tek bir motor bölümünden tüm araçlarına motor üretmiyor.
2.0 dizel motor için bir fabrikası var, 3.2 V6 için başka bir fabrikası var.
1.5 dizel motorları Renault'dan almasının sebebi de bu. Sırf bu motor için bir fabrika kurmak istememesi.
Zaten üreten var, ondan alayım diyor.

Samsung veya Huawei gibi firmalar da her çıkardıkları model serisi için bir birim kurup insan çalıştırıyorlar.
S serisi cihazlar ile ilgili bölüm ve çalışanlar farklı, M serisi için farklı.
Dolayısıyla bu kadar cihaza bu kadar yıl destek vermenin mantığı yok.
Zaten orta ve alt segment ürünleri kimse 7 yıl kullanmıyor.
Kafa modelleri bile kullanmıyorlar ki.

iphone 14 ü olan arkadaş 15 çıktı diye satıp 15 promax aldı. Ne işine yaradı 7 yıllık güncelleme özelliği?




Bu mesajda bahsedilenler: @Polestar191
S
4 yıl
Yüzbaşı

Ben kendi deneyimimi söylüyorum parmak izi çok vasat eşimde a71 var bundan çok seri şekilde taniyor ve aciyor s2 fe de kaç kere parmak izini silip geri yükledim ekrani açacaksın tanımıyor birde 30 saniye bekletiyor inşallah yazılımla düzelir. Kutu içinden kulak çıkmıyor malesef.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @PreDLoNa
E
4 yıl
Yarbay

S10+ şuanda alınabilecek tek cihaz. Bu fiyata böyle bir cihaz. Hımmm tadından yenmez. (S10+ kullanıyorum)



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @lowelas
K
4 yıl
Yüzbaşı

Ekran sorununu herkes yüzde yüz aynı yaşamıyor bazıl telefonlarda neredeyse hiç yok bu yüzden farkedilmiyor. yabancı sitelerde bile haberi çıktı ha bire yazılım güncellemesi veriyor samsung ama hala yüzde yüz çözülebilmiş değil. belki sizin alacağınız cihazda hissedilmez bile şans işi.




Bu mesajda bahsedilenler: @[OYUN]
S
4 yıl
Yüzbaşı

@yldrm000 @booming @Cem095

Kusura bakmayın. Yurtdışındayım.internete sağlıklı giremiyorum. Benim aldığım telefonda ekran sorunu yoktu. Sadece ısınma sorunu vardı. Kurulumu yaptıktan sonra 280 küsür mblık güncelleme geldi. Onu yükledikten sonra ısınma bir miktar azaldı ama tamamen geçmedi. Bu arada ısınma oyun falan değil kamera menüsünde gezinirken dahi oluyordu. Ondan sonra bir FPS test programı ile birkaç dakika denedim.çerçevelere kadar yayılan bariz bir ısınma oldu. telefonu aldığım yere iade ettim.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
K
4 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: justiceguy

Apır sapırmış. İthamlara bak. Görgüsüzlüğünüzün dışında terbiyesizlik de var sizde. Yukarıdaki mesajımda benim gibi düşünen insanların, mesajımı beğendiği gibi gene benim gibi sizin hakkınızda böyle düşünen arkadaşları beğeniye beklerim.

Cihazlar ile ilgli ne söylediğiniz ne yaptığınız belli değil. Tutumunuz kaba. (beyefendi gibi mesaj yazıyorum vs aslında yazmazdım da neyse falan) Kaç yaşındasınız merak ediyorum açıkçası. Olgun davranışlar değil bunlar.
Arkadaş ne kinci adammışın kan davasına çevirdin olayı. Düşmanımın düşmanı benim dostumdur der gibi kim adama birşey söylese siperde fırsat bekleyen düşman askeri gibi hemen ortaya çıkıp laf sokuyorsun. Adamın direk sana kurduğu cümle yok sen adama saldırmaya devam ediyorsun. Aş artık bunu da millet forumdaki paylaşımlara odaklansın.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
4 yıl
Yarbay

Şimdi arkadaşlar S20FE - S20 Ultra ve S20 Plus hazır üçüde elimdeyken şu kıyaslamaları yapayim.

Eşime aldığım FE de ekran problemi yok bu arada.. Bugün FE alan bir arkadaşımda görüştüm. Bahsedilen ekran sorununu gördüm, anladım. Can sıkıcı gerçekten. Söylediği kadarıyla eskiden çok daha kötüymüş. Mevcut hali ile rahatlıkla kullanılır herkes anlayamaz o sorunu ama dikkat eden farkeden herkesin sinirini bozar.

S20 FE de ekran enteresan ama hepsinden daha parlak adaptif modda. Ne zamanki hepsini full parlaklığa alıyorsunuz S20 plus ve ultra farkını koyuyor.

Kasa olarak elinize aldığınız an S20+ ve Ultra nin premium cihaz olduğunu anlıyorsunuz. FE burda daha alt bir segment izlenimi veriyor ama bu kötü olarak algılanmasın. Bana göre malzeme kalitesi yeterli sadece diğerleri ile kıyaslıyorum..

S20+ ve Ultra nin kavisli ekranları ve bu ekranların yapısından dolayı ekrana daha yakın hissediyorsunuz, daha hoş geliyor. S20 FE biraz daha çukurda kalıyor ama bu tabi tasarımla da alakalı.

Ön kamera da ben kayda değer fark göremedim. Arka kamerada Ultra en iyisi, plus ve fe eşlenik denilebilir. Bu tabi bende oluşturduğu izlenim.

S20 FE fırsat kovalanırsa cok iyi bir f/p cihazı olduğunu düşünüyorum. Burda belirleyici şey alınan fiyat. Örnek olarak 6.999 tl hediyeli bile olsa 256 fe ye vermem. 6.499 da vermem. 7.200 bandına s20 plus var. Ben örnek olarak 256 fe yi 5800 tlye aldım, yanında gelen kulaklik ve bilekliği sattım. 200 tl de puan aldım. Telefon bana 4.800 tlye geldi. Diğer aldığımız 128 fe için Note 9 u 4.400 e aldılar, üzerine kulaklik verdiler. O da mantıklı geldi.

5 bin bandına mal edilebilirse bu cihaz amiral gemisi özellikleri ile çok iyi tercih bana kalırsa. Ekran problemi vs kenarda tutarak konuşuyorum. Bu cihazı almaya karar verirseniz mutlaka internetten alın, olası bir sorunda iade hakkınız olur. Internetten yapılan telefon alışverişlerinde her firma iade kabul etmez, amazon gibi firmaları tercih etmeniz mantıklı olur. Cihazin ön ve arka jelatinini tam cihaz içinize sinmeden çıkarmayın. Firmalar iade kabul etse bile bunu sart koşuyor.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
Y
3 yıl
Binbaşı

4.500 mah bataryalı telefondan 5 saat ekran süresi alıp memnun olmak garip. daha büyük ekranlı ve aynı bataryaya sahip s10 lite ile alınan ekran surelerinden haberiniz var mi? yaklaşık iki katı.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 2 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Cem095
R
3 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: Cem095

120Hz amoled ekrana sahip bir cihaz için gayet iyi 6 saate yakın bir süre. Üstelik de 4.5G'dir Bluetooth'dur vs. her şey açık.

Alıntıları Göster
144 hz ekrana, 5g'ye sahip mi 10t pro cihazım yoğun kullanımda 8 saat görüyor. bence normal değil.


Bu mesaja 2 cevap geldi.
_
3 yıl
Yarbay

Vazgeçtim hocam bir arkadaşım almış 1 ay önce günde 2 defa şarj ediyorum diyor ekran süresi 3-4 saat alıyormuş en fazla. O kadar para verip şarj aleti ile gezmek istemiyorum, daha doğrusu eşime alacaktım.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @JackGhosen
Y
3 yıl
Binbaşı

önü değilde arka sayfalari okusaydin almazdin hocam muhtemelen :) hayırlı olsun.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yakoggdh -- 22 Aralık 2020; 15:11:58 >


Bu mesajda bahsedilenler: @mahoretti
O
3 yıl
Teğmen

Bende uzun zamandır mağazalarda OnePlus 7t pro ile karşılaştırdığımda S20fe nin ekran kalitesini ve dokunmatik tepki hızını çok beğendim. Samsung'un kamerasını konuşmaya gerek yok bence.
bu telefon s20 den bile daha iyi fotoğraf çekiyor. İnternette karşılaştırmaları izleyebilirsiniz.
Son olarak OneUI arayüzün Apple IOS'dan sonra en başarılı olduğunu söyleyebilirim.
Cihaza biraz fazla haksızlık ediliyor düşüncesindeyim.




Bu mesajda bahsedilenler: @virtue28