Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
9656
Cevap
201407
Tıklama
10
Öne Çıkarma
Cevap: ★★★ Samsung Galaxy Note7 Ana Konu ★★★ (5. sayfa)
L
8 yıl
Binbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: insider3

quote:

Orijinalden alıntı: ladinkayin

Aynı fotoğraflara bakıyoruz bulanıklık kırık çizgiler filan demişsiniz de ben onları görmüyorum. Fotoğraftan çok anlamıyorsunuz sanırım o yüzden bu subjektif yorumlarınız.

Görsel ve işitsel hafızaya sahip ve de Bilge Adam'dan grafik tasarım sertifikası almış biri olarak çizgiler ve görsellik hakkında ortalama bir kişiden daha yüksek oranda değerlendirme kapasitesine ve yetisine sahibim. Aynı zamanda 3 seneden beri amatör fotoğrafçılık da yapıyorum.

quote:


Aynı fotoğraflara bakıyoruz bulanıklık kırık çizgiler filan demişsiniz de ben onları görmüyorum. Fotoğraftan çok anlamıyorsunuz sanırım o yüzden bu subjektif yorumlarınız.


demişsiniz ya.. Bu düşünceniz sizin de belirttiğiniz üzere sanrıdan ibaret.

Önyargılı davranarak patavatsızlık yaptığınızda bu şekilde geri tepebileceği gerçeğinin suratınıza tokat gibi çarptığı bu didaktik olgu yanında,

şunu düşünün eğer becerebilirseniz,

Olmayan bir şeyi kimse göremez.Değil mi? :)
Ama olan bir şeyi bazıları görürken bazıları göremeyebilir.

Bir şey bir kişi tarafından dahi görünüyor diğer 99 kişi tarafından görünmüyorsa, o 99 kişi o 1 kişinin baktığı yerden bakmadıkça, o 1 kişinin gördüğü şeyi göremeyecektir.

Umarım açıklayıcı olabilmişimdir.. Kolay gelsin..

:-))) Genç arkadaşım bu işler ağdalı cümleler kurmaya çalışmakla olmuyor önce onu belirteyim.
Forumlarda birilerine tokat atmaya kalkışmadan önce biraz pişmek lazım sonrasında belki buna ihtiyacın da kalmayacaktır.
Bir yerden sertifika almışsın görsel hafızan varmış ve ortalama bir kişiden daha yüksek görsellikle ilgili değerlendirme yapabilirmişsin. Pek güzel !
Bunları yazman iyi oldu zira yeteri kadar fotoğraf bilgin olmadığını kendin söylemiş oldun yani değerlendirmem patavatsızlık değil tam isabetmiş.
Muhtemelen senin yaşın kadar fotoğrafçılıkla uğraşmışımdır, TR nin en popüler fotoğraf sitesinde moderatörlük yaptım. Fotoğraf ve fotoğrafçılığa dair derlediğim ders notlarını sitede olduğum sürece herkesin kullanımına sundum.
Fotoğraflarım dergi kapaklarına ve takvimlere basıldı. Müsaade et fotoğraf terminolojisinde yeri olmayan kelimelerle yanlış değerlendirmen için ben de yorumumu yazabileyim :-)


Bu mesaja 1 cevap geldi.
G
8 yıl
Binbaşı

Telefonu satın alana kadar başlığa mesaj yazmayacağımı söylemiştim. Bir istina yapıyorum.

Konuya yazmasam da takip ediyorum. İki kişi blok listemde, artık tahammül edemediğimden okumamayı tercih ediyorum. Birisi insider3, diğeri smart1978.

Kişilikleri ile ilgili söz ödemem, tanımıyorum, belki son derece iyi insanlardır. Fakat çok konuşup "faydalı" hiç bir şey söylememeyi başardıklarını söyleyebilecek kadar yazım ve forum kültürlerini tanıma fırsatım oldu. Ha derseniz ki sen otorite misin? Elbette değilim bana da tahammül edemeyen insanlar olabilir. Fakat ben hitnet, turknet, bbs döneminden (90'lardan) beri forum kullanan ve birçok forumda yöneticilik yapmış birisi olarak, normalde aykırı görüşlere de son derece tahammüllü birisiyimdir. Bu iki yazara tahammül edemiyorum...

Konunun moderasyonunun xPhoeniXx isimli arkadaşımıza devredilmesi hususunda ben de yönetime mesaj ilettim. Kendisinin liyakatında tereddütüm yok.

Konu sakinlerinin de görüş bildirmesini tavsiye ederim. Sağ üst köşede "forum destek"...


Bu mesaja 1 cevap geldi.
I
8 yıl
Yarbay

An itibari ile babamın vefat yıl dönümü nedeni ile Trabzon'dayım ve maalesef bahsettiğiniz Nihat Usta ve bir diğeri de Cemil Usta olmak üzere, ne zaman ki kurumsallaştılar ve kazan büyüyüp
iş fabrikasyona döndü, eski tad kalmadı bence de.

Çocukluğumda ki Pirali Usta'nın nefis tadı da hiç birinde olmadı olamadı.

Konu dışı oldu biraz ama sürç-i lisan ettiysem affola.

Saygılarımla...





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IRoN -- 26 Ağustos 2016; 22:50:04 >


Bu mesajda bahsedilenler: @boramat
C
8 yıl
Er

Telefonu geçen pazar aldım, pazartesi kulladım ve salı sabahı şarja taktığımda telefon kendi kendine kapandı. Açtım tekrar kapandı. Servise götürdüm ve anladığım kadarı ile servise gelen note7 sayısı bir hayli fazla. Bu gün itibari ile hala bir çözüm bulunamadı, samsungtan cevap bekliyorlarmış. Cihaz 1 haftadır serviste yatıyor, iade alınmıyor, parasının telefonu değil, tavsiye etmiyorum.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
R
8 yıl
Binbaşı

Bu olay en çok da cihazın 2.el piyasasını öldürecek. Nasıl güvenip ikinci el cihazı alacak insanlar?


Bu mesaja 2 cevap geldi.
.
8 yıl
Yarbay

Arkadaşlar merhaba,

Birkaç gündür giremiyordum konuya. Nedeni ise maalesef bendeki Note 7'nin de arızalanmış olması ve moral olarak tam bir çöküntü yaşamam.

Servise verdim ve telefonumun yenisi verilecek. Ancak kullanmayı düşünmüyorum. O nedenle konudaki paylaşımlarım eskisi kadar etkin olmayacak şimdiden özür dilerim sizlerden.

Ayrıca Note 7 telefonunda sorun yaşayan bütün değerli dostlarıma geçmiş olsun dileklerimi iletmek isterim.

Hepinize iyi forumlar dilerim.

Saygılarımla...



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 3 cevap geldi.
L
8 yıl
Yüzbaşı

Sene 2017 olacak. Hala sorunlu teknolojik cihazlar uretiyor milyar dolarlik firmalar. Kusura bakmayin kizmadan gecemiyorum, binlerce liralik urunun hakki bu olmamaliydi.

Tam donanimli bir cihaz cikarmiyorlar. Dayanikli, estetik, performansli, pili uzun sure giden urun yok. Her ozellik bir urune dagitilmis ki pazarlama ise yarasin. Her aksam hatta bazen ogleden hemen sonra sarja takmak gerekiyor. Bu urunler mi bizi kullaniyor biz mi onlari ben anlamadim.

Hayatim boyunca kullandigim butun akilli telefonlar elimde yanardag gibi isiniyor arkadas, yok mu bunun bir caresi? Yere dusuyor paramparca, pili bitiyor, gguncelleme geliyor rezalet, 2-3 bin liralik
telin yaninda donanim gonderiyorlar dandik. Ekran icin ayri cam, kasa icin ayri koruyucu. Ben hicbir sey anlamadim bu isten. Gercekten bize giren kazik cok buyuk ama kimse farkinda degil.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 2 cevap geldi.
M
8 yıl
Binbaşı

3600 tl ye anca bu kadar
Bakın 5000 tl vermiş olsaydınız batarya sorunu olmazdı
Gerçi verirsinizde...



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

M
8 yıl
Binbaşı

< Resime gitmek için tıklayın >



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

P
8 yıl
Yarbay

Bu çöpe para verenlere geçmiş olsun yakında ceplerinde bom diye patlaması yakındır.



< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 3 cevap geldi.
C
8 yıl
Yüzbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: hakangündüz

Değişen cihazımdn çok memnunum taş gibi bir kere teklemedi valla. Şark olurken pil 40 dereceyi bile geçmiyor... Şimdi servisi aradım samsung zaten sizin cihazı değiştirdi değişen cihazlar 2.parti demekteler ama insanın ici kuşkulanıyor işte

Yalannnn... Servis yalan söylemiş size. Satışlar bile durdu, tüm telefonları geri çağırıyorlar. Adamlar dün üretim bandını durdurdu. Yani bu sorun daha çözülmediği için Samsung note 7 üretimi yapmıyor. Kısaca tüm cihazlar geri toplanıyor. İster dün alınmış, ister 15 gün önce fark etmez...



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

D
8 yıl
Yarbay

Öncelikle herkese geçmiş olsun.. Samsung uzakdoğulu bir firma olarak kendi üzerine düşeni hızlıca karar verip kimsenin mağdur olmaması adına bence çok büyük bir adım attı.. Eminimki samsung firması uzakdoğulu bir firma olmasaydı alman fransız yada amerika menşeili bir firma olsaydı herkes avucunu yalardı.. Adamlar durumu kabul edip bütün dünyada cihazlarını geri çağırdılar.. Tamir etmek yerine yeni cihaz verecekler.. cihazınızın sorunlu olup olmadığına bakmadan yapacaklar bunu.. Apple 5s ler ilk çıktığında ekran probleminde ne yaptı cihazları çağırdımı çağırmadı siz gittiniz size yenilenmiş ürün verdiler.. burda fiyatına takılanlar var.. cihaz 1000 tl olsa ne farkeder.. önemli olan müşteriyi mağdur etmemek..

ama her zamanki gibi görüyoruz kki fan boy ergenler yine yazmaya başlamış atıp tutmaya başlamışlar.. Burda oluşan olayın başka bir örneği mevcut değil. vag grubu dünyada linç edildi ama Trde hiçbir yaptırım gerçekleşmedi markaya bok atmak yerine biraz gerçekleri görmeye başlayın.

Samsung Note 7 dandik telefon diyenler.. Şunu unutmayınki Samsung markası buzdolabı üretir, çamaşr makinası üretir, televizyon üretir, aklınıza gelen herşeyin yanında telefon üretir bide bunların dışında galaxy note serisi telefon üretir.. bakın saydıklarımının yuzde 99u genel ürün iken sadece galaxy note üretir yazıyorum..

Note serisi Samsungun en özel ürünüdür.. edge serisi falan hikayedir.. Hersey note serisi için geliştirilip diğer cihazlar için optimize edilir.. Note serisine gösterilen özen diğer modellere gösterilmez.. ayrıca kullanıcı tarafından bakıldığından Note serisi 1,2,3,4,5 modellerinden birini kullanan kişi bir daha başka bir cihaz kullanmaz.. bu japon otomobili, vag grubu otomobil kullanmak gibidir.. istemezsiniz ihtiyaç duymazsınız..

Kısaca fan boylukdan uzak durup gerçeklerle yüzleşin.. Hiç bir markanın yapmadığı yapamadığı bir operasyon gerçekleştirilmekte.. sizin tek yaptığınız sayfa ve bilgisizlik kirliliği yaratmak..

herkese tekrardan geçmiş olsun 2 gündür başka telefon kullanıyorum işkence gibi geliyor..


Bu mesaja 1 cevap geldi.
E
8 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: spawn_hayalet

Bugün arkadaşımın telefonu sarj da yandi. Samsung nasil test yapiyor anlamıyorum. Herkese geçmiş olsun

Atma Ziyaaaaa



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

N
8 yıl
Binbaşı

her telefonda belirli bir serideki/partideki üretimde kronik sorunlar olabiliyor. yalnız samsung 3600 liraya sattığı telefondan 1800 lira prestij ve marka değeri bedelini peşinen aldığı ve iPhone gibi kendi işletim sistemli büyük bir marka ile rekabet halinde oldukları için marka değerini korumak adına telefonları topluyor. misal bizim zenfone 2 lerdede gidip ana konuya baktığınızda ekran titremesi gibi bir sıkıntı yaşayan kesim var, kullanıcı/sorun yaşayan kişi indeksinde çok düşük bir oran ama bu sorunu yaşayan kişiler yüzünden asus tutupta bütün telefonları toplamadı piyasadan.

ama asus diyor ki ; ben insanlardan fazladan reklam prestij parası almıyorum, zaten 1200 liraya 4gb ramli ilik gibi akan telefon yapmışım, sorun yaşayan olursa göndersin hemen para iadesi yapalım(burada ciddiyim, serivisin para iadesi oranı çok yüksek).

şimdi bu iş tercih meselesi, büyük ekran ve raminden dolayı babam note serisi çıktığından beridir başka telefon kullanmamıştı,geçen ay ziyaretine gittiğimde elimdeki cihazı inceledi çok beğendi, kendi kullandığı birkaç programı denedi ve zenfone 2 almaya karar verdi. bu hafta yine görüştük, dedim nasıl memnunmusun, bu zamana kadar öbürlerine verdiğim paraya yazık dedi, sadece kalemle kullanmaya alışmış onuda kızılaydan aldım cebimde taşıyorum dedi.

bu iş keyif bütçe işidir, ben imkanım olmasına rağmen samsunga iphonea para gömmekten yana değilim asla ama iphone 6 plus ve s7 edgeyi beğenmiyorum dersem Allah çarpar. ben sadece hesabını kitabını bilen ne istediğini bilen telefonu kulanım amacının farkında olan, marka takıntısı olmayan birisiyim. şimdi samsung s7 edge yada iphone 6s te zenfone 2 gibi 1200 lira olsa gider onları alırım, ama kardeşim 3600 lira bence gerçekten çok para. 2 gün önce millet 600 liraya lenovo k5 note aldı, 3600 liraya o telefondan 6 tane asustan 3 tane alınabiliyor. ha bütün bunlar dediğim gibi bana dert değil, parasını veren alır telefonu ister her türlü özelliğini kullanılır ister koyar masanın üstüne görüntü için kullanır, ister koyar vitrine süs için kullanır.

artık şu forumda edebiyle adabıyla fikrini beyan etmekten aciz, milletin parasının hesabının derdine düşen, en ufak fırsatta markayı kötüleyen, kendi kullandığı telefon sorunlar yumağı olsada sırf kazıklanma hissini azaltmak için fanboya dönüşen çoluk çocuktan gına geldi. samsung note 7 alıp sorun yaşayan bütün arkadaşlara geçmiş olsun, umarım telefon sorunundan kurtulur ve istediğiniz gibi kullanırsınız. yazık günah dünya para ver, hem uğraş hemde o sırada telefonsuz kal vs... kolay değil cidden.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi newrophat -- 4 Eylül 2016; 13:59:30 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

T
8 yıl
Yarbay

< Resime gitmek için tıklayın >





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheDC -- 7 Eylül 2016; 12:31:41 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

E
8 yıl
Yarbay

Iphone 7 bence Note 7'nin kıyısına bile yanaşamadı.


Bu mesaja 3 cevap geldi.
H
8 yıl
Yüzbaşı

Evet arkadaşlar, telefon çok ısınıp eriyor.
Evet arkadaşlar, telefon patlıyor.
Evet arkadaşlar, Samsung dünya genelinde değişim için telefonları topluyor.
Evet arkadaşlar, siz zekisiniz, bizi düşünüp günde on kere iPhone şöyle böyle diyerek telefon patlıyor geri verin diyerek bizi duygulandırıyorsunuz.

Ama yeter yahu!
Konuya ne zaman girsem tolofon potloyor mohoho. Goro voron. Bok orodo borodo potlomoş. Gibisinden boş boş şeyler yazıp durmayın yahu.
Temcit pilavına çevirdiniz işi.
Anladık!
Haberleri biz de sizler gibi okuyoruz!
Biz de toplandığını, patladığını, eridiğini, değişim iade seçenekleri olduğunu biliyoruz.
Konuyu resmen işe yaramayan sayfaların tekrarı ile doldurdunuz!
Emin olun ki anladık!
Vallahi billahi anladık!
Gidin iPhone mu alıyorsunuz, bir daha Samsung'un yanından mı geçmiyorsunuz ne yapıyorsanız yapın yahu.
10 sayfa sonra geliyoruz konu yine sizin mesajlarla dolu.
Bir gün kapı çalınca forumdan biri karşıma çıkıp ağbiii, note 7 patlıyor biliyoğnn mu diyecek paranoyasına gireceğim neredeyse.
Telefonu öven sırf fanboy diye alaya alınıyor neredeyse.
Telefon kötü değil. Telefon mükemmel.
Kötü olan, hatalı bir seri var ve değişim yapılacak.
Gereksiz yere sanki salakmışız gibi aynı mesajları yazıp durmanın konuya hiçbir faydası yok.
Yeter ama arkadaşlar.
Vallahi yeter yahu.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
E
8 yıl
Yarbay

Nedir o insanları bilinçli yapan?
Kalite nedir?

O bilinçli insanlar telefonun üstünde şirketin sembolü olmasa iphone 7 ile note 7 yi yanyana koysan neyi alırlar mesela?


Telefonun şarkı ve resimlerini usb yerine bilgisayara atmak mı bilinç hali ve pratiklik?

Yada sırf hoparlör için htc almak mı

Veyahut fotoğraf çekimi için g3 e atlamak mı bilinç hali?

Note serisi ne laf edip TELEFON DEĞİL TELEVİZYON deyip sonra 5.4 inç ve üstü telefon çıkaranlara kalite atfetmek mi bilinç?Ki biz katlanan bükülen ELMALAR da gördük.

Bilinç şudur,
Bu telefon not alıyor hem de kaliteli sanılanların yapamayacağı şekilde.

Bu telefonda inovasyon var hem de 3.5 jak girişiniiptal ederek değil Göz Tarayarak.Efendim duyamadım evet evet kablosuz şarj da var.Hem de 3 nesildir kablolu hızlı şarj da var


Ekran ı tuğla gibi kaidenin ortasına düz çakmamışlar, ekran kasa oranı %80 i geçkin ve kavisli.Üstelik arka ön simetrik cam.

Kalite nedir?Diğerlerindem ÜSTÜN bir şey yapmak.Bu telefonun her şeyi diğerlerinden üstün.

Bataryası hatalı ve düzeltilecek.Geri de alıyor yani çöpe atmak falan saçma sapan konuşmalar insanların beğenip aldığı telefona denecek şey değil.

4 nesil iphone kullandım.Kalite orda yok sırf şekil.

Ben tekrar çıkınca ilk alanlardan olacağım.Alınabilecek daha iyisi yok benim isteklerimi de tam karşılıyor.

Herkesin görüşü kendine ben kimseye şunu yada bunu al alma demedim.Sana da tavsiye ederim.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Bozkırın Tezenesi
B
8 yıl
Binbaşı

Eline Note 7 değmemiş ergenler konuyu basmış. Siz çöp kullanıyorsunuz diye triplere girmeyin. Note 7 telefonumla mutluyum. Kapatmıyorum, yenisi gelene kadar iade etmiyorum.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 2 cevap geldi.
T
8 yıl
Yarbay

ben hala iddalıyım sanayi sabotajı olduğuna...

çünkü basın ve medya amerika'nın elinde...

artık hergün amerika'da yok araba yandı?

yok ev yandı? yok çocuğun elinde patladı?

nerde çocuğun acil'deki videosu? çocuğun elinde patlasa videoları amerika kanallarında sabah akşam dönerdi?

aynı şekilde araba ve ev olayıda... ne kadar safsınız? sanki samsung batsa para kazanacaksınız... valla samsung'da apple'da htc'de batsın silinsin zerre kadar umrumda değil...

note7'ye takılan bataryanın sıkıntılı olmadığını düşünün ve iphone 7 ile arasında seçim yapın? (tasarım-donanım-yazılım)

tamemen apple'ın parmağı var cihaz çıksın biraz satsın ortada patlayan note 7'ler yok olacaktır...

note 7 'mi aldım 17 gün kullandım ve sorunsuz şekilde iade edip paramı eksiksiz bir şekilde aldım GEAR VR'de hediyemiz olsun dediler...

şu anda param elimde? iphone mu? hayır! htc 10'mu? lg v20'mi? tabiki hayır...

ortada gözle görünen bariz bir pc ayarında bir akıllı cihaz var... kıyas yapmak bile yanlış...

bana göre apple'ın iyi olduğu nokta oyunlar... konsol kalitesinde oyun oynatıyor... ama ? oyun bittmi ortada elin kolun bağlı takoz gibi bir telefon kalıyor...

benim anlamadığım şirkette hissesi olmayıpta şirketin gayri-meşru çocuğu gibi şirketleri savunanlar...

parasını verip alıyorum şirketle herhangi bir bağım olamaz banane? neyini savunacam samsung'un apple'ın vs vs...


Bu mesaja 1 cevap geldi.