Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 5 misafir
10526
Cevap
674464
Tıklama
53
Öne Çıkarma
Cevap: SAMSUNG GALAXY M51 [ANA KONU] (23. sayfa)
C
3 yıl
Onbaşı

Hiç full yapıp kullanmadım, adaptif parlaklık da kullanmıyorum kamera kullanmasın diye. Sadece parmak izi kullanıyorum, arkaplan uygulama yenilemelerini kapattım, gerekli olmayan bildirim almaları kapattım, hava durumu mail gibi uygulamaları oto yenilemelerini kapattım, oyun da oynamıyorum zırt pırt foto video çekmiyorum. Orta düzey güç kullanıyorum daha ne yapmalıyım anlamadım


Bu mesaja 2 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @MoÇü
M
3 yıl
Yarbay

Bende 2 3 gün kullanım 12 13 saat ekran süresi alanlardanım.%100-%20 arası kullanıyorum.

Çok fazla oyun oynamam çok nadir wild rift de 1 2 maç atarım haftada bir.Sosyal medya ağırlıklı kullanıyorum,optimize mod da ve ekran parlaklığı genellikle evde olduğum için %20 seviyesinde.Arka planda sosyal medya harici bütün uygulamalar derin uykuda,sosyal medya uygulamaları normal uyku modunda.Ayriyeten greenify kullanıyorum ve sosyal medya ve bildirim almak istemediğim tüm uygulamalar uyku modunda.Karanlık mod 18.00-09.00 arası açık gündüz kapalı ve AOD da kapalı.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

0
3 yıl
Yarbay

1.500 lira fazla vermenin sonu yok. En son iPhone 12 Pro'dan gider çıkarsınız. Çünkü her fiyat arttırdığınız zaman hep bir tık daha iyi model olacak karşınızda.



M
3 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Chesterfield

Keşke şu bizi taşlayanların telefonlarını aldıkları fiyattan iade alsalar yav.

Telefonu kullanmayıp sabah akşam kötülemek için pusanlar mı dersin,pembeleşme sorununu bağır çağıra söylememize rağmen samsung fanı diye ima edenler mi dersin,gün boyu evde olduğum için %20 parlaklıkla kullandığım için eleştirenler mi dersin,1500 lira farkla farklı telefon öneren mi dersin,kendisi hakaret edip sonra ben konuşunca mahkemeye vermekle tehtid edenler mi dersin daha böyle 50 tane yazarım.

Bi salın arkadaş şu forumu.Fanboy falan değilim geçmiş mesajlarımı okuyun sabahtan akşama kadar samsunga giydiriyorum ama sizin bu yaptığınız terbiyesizlik.Git 12 bin lira fazla ver s21 ultra al kardeş sen ben öğrenci adamım 2 kere değişim yaptım 2 kere de bu telefonu aldım yine olsa yine alırım.
@Mr.Chesterfield

Aha dostum bu forumdaki en iyi örnek sensin. İlk telefonu aldığın zaman sen de aşa yukarı aynı şeyden sıkıntıdaydın ama telefonu iade edip tekrar yenisini alınca ekran süren filan gayet iyi süre de artmıştı yanlış hatırlamıyorsam. Anlat da anlasın bataryalarında problem olduğunu. :) Ne demek 9 10 saat ekran süresi. O kadar düşük parlaklıkta 8 10 saat alan adam koşarak gitsin iade etsin telefonu çok samimi söylüyorum batarya da üretim problemi filan vardır.

@***Leopard***

Valla ben de telefondan gayet memnunum hocam iyi ki almışım diyorum hatta uyguna getirdik n11 indiriminde. :) Yukarıdaki s10 yorumu gerçekten komik, haklı bulup artılayanlar filan var onlar daha bi komik. :)) Yoksa hani telefonun sorunları belli yazdık çizdik bol bol işte. Yanlışlarını da yazdık iyi yönlerini de yazdık ama her türlü fanboy çıkıyoruz. Bilemedim.. :)


Bu arada Android 11'İ biraz kurcaladım videolardan filan çift tıkla kapama filan geliyor. Normal de çift tıkla açma vardı ama kapama yoktu bu iyi oldu bu.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Mr.Chesterfield , @***Leopard***
M
3 yıl
Yarbay

Bir de android 11 yukleyenler tam şarjdan sonra rica etsem bı batarya performansını da atabilir mi ?



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

U
3 yıl
Binbaşı

çift hat yok..




Bu mesajda bahsedilenler: @Frank Lapidus
H
3 yıl
Yüzbaşı

Samsungun m51 için acilen yeni bi kamera reklamı yapması gerekiyor. Böyle pembiş pembiş kamerasıyla. İddia ediyorum çoğu kişi alacaktır

bu arada ilerde pembe kamerayı mı sorun ediyosunuz diyecek arkadaşlara binaen evet sorun ediyorum. ben bu telefonu alırken samsung hiç bir yerde bahsetmedi, bahsettirmedi bunlardan. Ha güncelleme ha yazılım düzelecek diyen tayfa da dağıldığına göre; Telefonu yeni alacak arkadaşlar ön kamera KIRMIZI RENGİNİ PEMBE OLARAK YORUMLUYOR bilginiz olsun.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi holograpys -- 10 Mart 2021; 15:52:4 >

H
3 yıl
Yüzbaşı

G
3 yıl
Çavuş

telefonun batarya kalibre sorunu var sanırım, yattığımda %100 bataryaydı kalktığımda %97 yada 98 olması lazımdı, pc den bir şey atmak için kabloyla bağladığımda cihaz tamamen şarj oldu gibi ibare çıkıp %100 dolu oran verdi taktığım an.. %50 şarj ile ekran parlaklığı orta, arada fenerini kullandığım halde 10 saat + ekran gördüm. 19 saatin üzerine çıkamamıştım ama bu sefer 20+ saat görecek gibi.. 12 mart ekran 20 dk açık olduğu için eklemedim.. bahsettiğim telefonu pc ye bağlama muhabbeti 10 mart 8-12 arasında görülüyor
< Resime gitmek için tıklayın >





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gkhan92 -- 12 Mart 2021; 0:41:46 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
0
3 yıl
Yarbay

Otomatik parlaklık bence kapalı olsun. Çünkü ön kamerayı sensör olarak kullanıp ışığı ayarlıyor. Buda sürekli ön kameranın açık olması demek. Şarjı etkiliyor.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

0
3 yıl
Yarbay

Samsung telefonlarda sadece Türk Telekom hatlarda VoLTE simgesi olarak HD+ simgesi çıkar.



Y
3 yıl
Yüzbaşı

bende takıntı var ötle hint çin vs şeyler kurunca telefonun orjinalliği bozuluyor gibi geliyor.ama yakında gelir ozaman bizede



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @trkltn
R
3 yıl
Binbaşı

Test aşamasında yazacaklarına "Sıra size gelmedi aslanlar" yazsalar daha gerçekçi olurlardı :D



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @LGatakan
0
3 yıl
Yarbay

Android 11'in en iyi tarafı telefonun boştayken şarj harcaması sıfıra yakın olmuş. Aynı iPhone gibi oldu cihaz. Ekran kapalıyken şarj harcamıyor.


Bu mesaja 2 cevap geldi.
R
3 yıl
Binbaşı

Haklısın hocam. Hiçbir Samsung'da TR romunu kullanmadım. Bizi 4.dünya ülkesi gibi görmelerinden yoruldum ben de.



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @eabeloved
Y
3 yıl
Yüzbaşı

< Resime gitmek için tıklayın >
64Mp



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
3 yıl
Er

Dostum eğer buğday tenliysen veya biraz da olsa kırmızıya ya da pembeye çalan bir ten rengin varsa M51'in ön kamerası büyük ihtimalle seni kırmızı gösterecek. Ön kamera senin için önemliyse, parmak izi okuyucusunun ekranda olması senin için bir artıysa ve batarya avantajını pek önemsemiyorsan direkt A71 alabilirsin. Ben bataryası için m51 aldım fakat ön kamerasından dolayı pişmanım. Ve biri şu an yazdığım gibi bir yorum yazmış olsaydı ve ben de okumuş olsaydım bu cihazı almazdım.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sonmonster7 -- 25 Mart 2021; 0:5:38 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
*
3 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: MagNiFiCenCe

Merhaba, konuyu uzun zamanda beri takip ediyorum, sürekli okuduğum bi durum var. Arama kaydetme olayı, Türkiye romunda olmadığı Hindistan romunda yapılabildiği yazılıyor. Ben bu işlem için 3. parti bir uygulama kullanıyorum ve şuana kadar bi sorunla karşılaşmadım. Rom değiştirmek yerine bu şekilde bir çözüm neden kullanmıyorsunuz. Bilmediğim bişey varsa benide aydınlatırmısınız? Teşekkürler
Sirf gorusme esnasinda ses kaydetme icin rom degistirmiyorlar.

TR Android 11 guncellemesini beklemek istemeyenler romu kurdu. Gorusme kaydi icin degil.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

P
3 yıl
Binbaşı

Ben de kağıt üstünde gördüğüm kadarıyla konuşuyorum hocam ayrıca incelemelerini izledim telefonun okdukça iyi geri dönüşleri var.

Redmi Note 10 Pro'nun 1200nit parlakkığa kadar çıkabildiği yazıyor.

IP53 sertifikası var

Ayrıca OIS A52 de sadece ana kamerada video çekerken devreye giriyor. Diğer kameralarda ve fotoğraf çekerken EIS devrede.

Redmi şu özelliklerle kesinlikle alt segment değil A52'de orta üst sınıf olduğunu iddia ediyor ama sizin alt sınıf olarak gördüğünüz telefon kağıt üstünde bile artıları oldukça fazla zaten alt değil iki telefonda orta segment telefonlar A olmuş M olmuş farketmez sektörde fiyat ve özellik olarak nerede konumlandığına bakılıyor.

Herkes markaları kendi deneyimlerine göre algılıyor tabi ki yazılımsal olarak mutlaka buglar çıkıyor ama en azından önemli olan bunun donanımsal olarak kullanıcı deneyimine yansımaması gerektiğini düşünüyorum. Ayrıca kamera pembeleşmesi olayının yazılım ile düzeleceğinede artık çok fazla inanmıyorum. Android versiyonu değişti komple yeni versiyon yazılıma geçildi ama hala sorun ile ilgili ne bir düzeltme ne de bir açıklama var.

Bir müddet Samsung'dan uzak duracağım en azından orta segment cihazlarından.



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @MaterialScience