Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1707
Cevap
247539
Tıklama
2
Öne Çıkarma
SAMSUNG GALAXY J7 PRO [ANA KONU]
E
7 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

SAMSUNG GALAXY J7 PRO (J730F) ANA KONUSUNA HOŞ GELDİNİZ





ÜLKEMİZDEKİ RENK SEÇENEKLERİ



Galaxy J7 Pro ülkemizde 3 farklı renk modeliyle (Siyah, Altın, ve Mavi) satışa sunulmakta.

< Resime gitmek için tıklayın >


CİHAZIN TEKNİK ÖZELLİKLERİ


1920 x 1080 piksel çözünürlüklü ve 401 ppi piksel yoğunluklu 5.5 inç Super Amoled ekran
Mali-T830 MP2 GPU’lu 1.6 GHz hızında 8 çekirdekli Exynos 7870 Octa işlemci
32 GB depolama alanı ile 3 GB RAM, microSD ile genişletilebilir bellek
Android 7.0 (Nougat) işletim sistemi
Always On Display
13 MP arka kamera, f/1.2 diyafram
13 MP ön kamera, f/1.9 diyafram
Boyutlar: 152.5 x 74.8 x 8 mm ve Ağırlık: 181 gram
Wi-Fi 802.11 b/g/n, Wi-Fi Direct, Wi-Fi Hotspot, BDS, GLONASS, Bluetooth 4.1
Jiroskop, Hall Sensörü, Pusula, Yakınlık Sensörü, Ortam Işığı Sensörü, İvmeölçer
Çıkarılamaz 3600 mAh batarya


GALAXY J7 PRO 8.0 OREO GÜNCELLEMESİNİ ALICAK MI?


Evet kesin olarak alıcak. Planlanan tarih 13 Temmuz olarak görünüyor.
< Resime gitmek için tıklayın >


GALAXY J7 PRO BATARYA-EKRAN SÜRELERİ


Galaxy J7 Pro 3600 mAh bataryası ile oldukça batarya yönünden öne çıkan bir model. 1 gününüzü çıkaracağınızdan kesinlikle şüpheniz olmasın. Hatta 2 günü bile çıkaranlar var. Ekran sürelerine bakarken batarya yüzdesine ve ekran sürelerine dikkat edin. Cihaza ait konuda paylaşılan ekran süreleri şu şekilde:

< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >

Ve batarya konusunda size yardımcı olacak 2 video:

Videoyu izlemek için tıklayınız

Videoyu izlemek için tıklayınız


GALAXY J7 PRO BİLİNMEYEN KODLAR VE ŞİFRELER


1. *#06# – IMEI and Seri Numarası

2. *#1234# – Firmware Versiyonu; SAMSUNG Galaxy J7 Pro Ürün Yazılımı Sürüm ve Model Adını buradan kontrol edebilirsiniz

3. *#7353# – Test Menu; Bu menüde aşağıdakileri test edebilirsiniz: Kulaklık, Titreşim, Yüksek Hoparlör, Boyutlandırma, VT Kamera, TSP Nokta Modu, TSP Izgara Modu, Hızlanmaölçer, Yakınlık Sensörü, Işık Sensörü.

4. *#0*# – Gelişmiş Test Menu; Bu Test Menüsünde, SAMSUNG Galaxy J7 Pro’nun sahip olduğu birçok hediye, örneğin: LCD Ekran, Dokunmatik, LED ışık, Ön ve Arka Kameralar ve çok daha fazlasını test edebilirsiniz.

5. *#0011# – Service Mode; Ağ Bağlantısı ayrıntıları, Hücre Bilgisi Sunumu gibi bazı ayrıntıları kontrol etmenize izin verir.

6 *#2683662# – Gelişmiş Service Mode; bu kod, SAMSUNG Galaxy J7 Pro’nuzda birçok şeye erişmenizi sağlar; 2g 3g LTE WIFI vb. gibi şeyleri test edebilirsiniz … ayrıca birçok şey SIM Bilgi, Anten, Tüm SW Sürümleri, IMEI ve çok daha fazla keyfini çıkarın!

7. *#0228# – Pil durumu; Burada SAMSUNG Galaxy J7 Pro batarya ile ilgili her bilgiye sahipsiniz.

8. *#0808# USB Ayarları; Bu menü ile SAMSUNG Galaxy J7 Pro’nuzun USB kablosuyla bağlandığında PC / Dizüstü bilgisayar tarafından tanınma biçimini değiştirebilirsiniz. Mass Storage, MTP, ADB, vb. Gibi modlar.

9. *#2663# – Gelişmiş Firmware Versiyonu; Bu menüde şunları kontrol edebilirsiniz: TSP FW Sürümü, Dokunmatik tuş FW sürümü, MCU / BINFW Sürümü ve WIFI Sürümü.

10. *#74123465* – Kamera Firmware Standardı; fotoğraf makinesi Firmware sürümünüzü kontrol edin.


GALAXY J7 PRO HARD FORMAT ATMA


1 – Eğer Samsung Galaxy J7 Pro telefonunuza tuşları kullanarak format atmak istiyorsanız öncelikle telefonunuzu tamamen kapatın.

2 – Telefonunuz kapandıktan sonra “Güç” tuşu, “Ana Ekran (Home)” tuşu ve ses açma tuşunu kullanmanız gerekiyor.

3 – Bu 3 tuşa aynı anda basın ve ekranda marka ve model yazılarını gördüğünüzde tuşları bırakın.

4 – Samsung Galaxy J7 Pro telefonunuzun artık dokunmatik devredışı kaldığı için menüler arasında gezmek için ses açma/kapama tuşlarını onay için ise güç tuşunu kullanacaksınız.

5 – Karşınıza gelen ilk ekranda bir takım seçenekler göreceksiniz. Bu seçenekler arasından “wipe data/factory reset” seçeneği üzerine gelin ve güç tuşu ile onaylayın.

6 – Sonraki ekranda “Yes — delete all user data” seçeneğine gelin ve güç tuşuna basın.

7 – Artık Samsung Galaxy J7 Pro cihazınızda format işlemi başlamış oldu. İşlem bittikten sonra bazı hataların önüne geçmek amacıyla ses açma/kısma tuşlarını kullanarak ekrandaki seçeneklerden “wipe cache partition” seçeneği üzerine gelin ve güç tuşuna basın. Bu işlemden sonra telefona format atılmış oldu.

8 – Samsung Galaxy J7 Pro cihazınızı artık açabilirsiniz ama bunun için yani telefonu yeniden açmak için ses açma/kısma tuşlarını kullanarak ekrandaki “reboot system now” seçeneğine gelin ve güç tuşuna basın.

Videolu anlatım:

Videoyu izlemek için tıklayınız


İMZA


İmzanızı güncellemek için BURAYA tıklayın. Eğer imza kısmı gözükmüyorsa reklam engelleyicinizi devre dışı bırakın.


[center][image]https://i.hizliresim.com/Y6PYka.png[/image]
[link=https://forum.donanimhaber.com/samsung-galaxy-j7-pro-ana-konu--128056197][b][color=#CC0000]Galaxy J7 Pro Ana Konu & Kullanıcılar Kulübü[/color][/b][/link][/center]



YAZILI İNCELEME-NEDEN J7 PRO?


Samsung Galaxy J7 Pro Nasıl Bir Telefon?

Samsung Galaxy J7 Pro zarif tasarımı ve Samsung Pay entegrasoyu ile şimdiye kadar çıkan Galaxy J serileri içinde kendisini şirketin en iyisi olarak gösteriyor. Samsung, bütçe cihazlarında bileşenleri tekrar kullanma geçmişine sahiptir. Bu konuda geçmişte çok fazla başarıya imza attı ve Galaxy J serisinin birkaç modelinde korkunç eskimiş donanım kullanıldığını gördük. Galaxy J serisi şimdi üçüncü kuşakta ve Samsung nihayet konuyu ele almak için adımlar atıyor.

Galaxy J7 Pro, geçen seneki J7 2016’da ilk kez kurulan Exynos 7870 Octa tarafından desteklense de şirketin diğer alanlarda güncellemeler yapması sağlandı. Telefonda 1080p’lik bir panel, tamamen yeni metalik şasi, 64GB’lık dahili depolama, Nougat tabanlı Samsung Experience 8.1 UX ve Samsung Pay entegrasyonu bulunmaktadır. Dikkat çeken nokta ise J7 Pro, dijital ödeme servisini sunmak için Samsung’un ilk orta menzilli telefonu olmasıdır.

< Resime gitmek için tıklayın >
Çinli üreticiler şimdi birkaç nesil için tamamı metal tasarımlı telefonlar sunuyor, ancak Samsung bunu Galaxy J serisine dahil etmekte yavaş davrandı. J7 2016’da bir metal çerçeve ve bir plastik sırt bulunmaktadır ve J7 Pro ile nihayetinde bir alüminyum tasarımı elde ediyoruz. Ve harika görünüyor.

< Resime gitmek için tıklayın >
Anten bantları cihazın üst ve alt kısmında bulunur ve tasarım söz konusu olduğunda J7 Pro’ya ayrı bir yetenek kazandıran bir model oluştururlar. Bantlar, özellikle altın rengi seçeneği ile genel renk şemasına güzel bir kontrast da sunuyor.

< Resime gitmek için tıklayın >
Telefon üstte ve altta büyükçe çerçevelere sahip, ancak Samsung yan çerçeveleri en aza indirgemek ile iyi bir iş çıkarmış. Alt çerçevede gömülü ve parmak izi algılayıcısına sahip bir home düğmesi var ve geçen yılki Galaxy S7’de olduğu gibi, kamerayı hızlı bir şekilde başlatmak için home düğmesine iki kere basabilirsiniz.

Güç düğmesi sağda bulunuyor ve sol taraftaki ses düğmeleri ve üç düğmenin de duyarlı dokunsal geribildirimleri var. 3.5-mm jak, Micro-USB şarj portunun yanında yer alıyor. Bu segmentte giderek daha fazla üretici firma USB-C’ye geçiyor ancak Samsung, bu yıla kadar amiral gemileri için yeni standarda geçmekten kaçındı, bu nedenle USB-C’yi görmek için önümüzdeki yıla kadar beklemek zorunda kalacağız gibi görünüyor.

< Resime gitmek için tıklayın >
İlginç bir tasarım seçeneğinde, hoparlör güç düğmesinin yanında bulunur. Hoparlör, yeterince yüksek sesle alıyor ve konumu, telefonu tutarken yanlışlıkla kaplamayacağınız anlamına geliyor. J7 Pro’nun haklı çıkardığı bir diğer şey de SIM kart tepsisidir. Bu segmentteki çoğu telefonun aksine, J7 Pro’nun iki SIM kartı ve bir microSD kartı için ayrı yuvaları vardır.

< Resime gitmek için tıklayın >
Samsung yapım kalitesinden yürütmeye kadar her şeyi çiviledi ve sonuç olarak J7 Pro iki kat daha fazla fiyatlı bir cihaz gibi hissettiriyor. Samsung’un şu ana kadar bu kategorideki diğer telefonlardan sonra sönmeyen bir telefon çıkardığını görüyorız. Pro takma adını merak ediyorsanız, standart J7 2017 ve J7 Pro arasındaki tek fark, ikincisinin 64GB depolama alanı ve yukarıda bahsedilen Samsung Pay özelliğinin olmasıdır. Diğer tüm alanlarda J7 Pro standart varyantla aynıdır.

< Resime gitmek için tıklayın >
J7 Pro şık bir tasarıma ve mükemmel bir ekrana sahip ancak yine de geçen yıl Exynos 7870’i de içeriyor. Samsung’un bu kararından ayrılmaması, özellikle telefonun diğer alanlarda büyük yükseltmeler aldığını göz önüne alındığında kızgınlık veriyor. Exynos 7870 artık daha fazla kesmiyor ve J7 Pro’nun şimdi bir Full HD paneli zorladığına baktığınızda, onu daha da can sıkıcı kılıyor. Chrome’da web’e göz atmak gibi düzenli görevler bile telefonun kekelemesine neden olur. Exynos 7870, sekiz Cortex A53 çekirdeğe sahip olmasına rağmen, maksimum 1.6GHz hızına sahipler. Qualcomm’un Snapdragon 625’inde ayrıca sekiz A53 çekirdeği var, ancak performans kümesi için 2.0GHz’e kadar çıkıyor.

Samsung Galaxy J7 Pro Ekran Tarafı

< Resime gitmek için tıklayın >
Ekrana gelen J7 Pro, piksel yoğunluğu 401 ppi olan 5.5 inç Full HD Süper AMOLED paneli sunuyor. Mükemmel kontrol seviyeleri ve renk üretimi ile ekran harika görünüyor. Dış mekan görüntüleme için yeterince parlak ve renk sıcaklığını ayarlama seçeneğine de sahip olursunuz. J7 Pro’nun yeni bir özelliği Always On Display; ekran kapalıyken size saat, takvim ve gelen uyarılara hızlı erişim sağlar. AOD için zaman çizelgeleri ayarlayabilir ve dört saat stili arasından seçim yapabilirsiniz.

< Resime gitmek için tıklayın >
Samsung Galaxy J7 Pro Batarya Tarafı

Exynos 7870 bu segmentteki en güçlü yonga seti olmamasına rağmen batarya konusunda idare ediyor. Telefon, enerji tasarruflu yonga seti ve 3600mAh pil sayesinde gün boyunca tam şarjla son bulmayı başarabiliyor ve güç tasarrufu modları etkinleştirerek pil ömrünü uzatabilirsiniz. Pil ömrü söz konusu olduğunda en büyük dezavantaj hızlı şarj seçeneğinin olmamasıdır. Samsung Galaxy J7 Pro tamamen şarj etmek için iki saat gerekiyor.

< Resime gitmek için tıklayın >
Samsung Galaxy J7 Pro ve Samsung Pay

J7 Pro’nun en dikkat çeken özelliği, Samsung Pay’ın tam teşekküllü sürümünü sunan ilk bütçe kategorisindeki telefon olması. Samsung’un dijital ödeme hizmetleri, eski MST standardının yanı sıra NFC üzerinde de çalışıyor ve bunun sonucu olarak, arka plakanın altında bulunan bir metal bobin şeklinde özel donanıma ihtiyaç duyuyor. Donanım, kablosuz olarak POS makinelerine bilgi aktarır, esasen bir kartın hızlıca kaydırılmasını taklit eder.

Samsung Galaxy J7 Pro Yazılım Tarafı

< Resime gitmek için tıklayın >
Samsung, bu yılın başlarında UX konusunda çeşitli değişiklikler yaptı ve bu gelişmelerin J7 Pro ile bütçe segmentine damladığını görüyoruz. Telefon, Android 7.0 Nougat’ın üstündeki en yeni Samsung Deneyimi 8.1’e sahiptir ve genel deneyim, bir Galaxy S8’de bulacağınızla benzerlik göstermektedir.

< Resime gitmek için tıklayın >
Uygulamalara ana ekrandaki herhangi bir yerden yukarı veya aşağı kaydırma hareketiyle erişilebilir ancak eski uygulamayı beğeniyorsanız, uygulamalar düğmesini etkinleştirmek için bir ayar var. Bununla birlikte, yukarı / aşağı kaydırma hareketini devre dışı bırakmaz. Arabirimin genel görünümünü değiştirmenizi sağlayan tematik motor olduğu gibi Samsung’un mükemmel Çoklu Pencere modu da mevcut.

< Resime gitmek için tıklayın >
Diğer dikkate değer özellikler: Tek elle kullanılan mod, mavi ışık filtresi, ekran ölçekleme seçenekleri, doğrudan paylaşım, güvenli klasör ve Samsung’un cihaz bakım merkezi. Aynı anda iki uygulamayı çalıştırmanıza izin veren Dual Messenger modu da var. UX’te ayrıca yeni ikonografi ve gezinmesi daha kolay bir ayarlar bölmesi var. Genel olarak Samsung, en yeni UX’lerini bütçe cihazına getirmekle büyük bir iş başardı.

< Resime gitmek için tıklayın >
Samsung Galaxy J7 Pro Kamera Tarafı

J7 Pro’da (Sony IMX258) kullanılan görüntü algılayıcı, Özellikle gün ışığında hem ön hem de arka kamerayla çok harika işler çıkartabiliyor. Ön kameraya baktığınızda cam gibi gösterdiğini anlayacaksınız zaten. Ancak uzun süreli kullanımda keşke OIS olsaymış dedirtiyor. Yazılımın geri kalanı gibi, kamera arabirimi, fotoğraflarınızı sosyal paylaşım ağlarında kolaylıkla paylaşma seçenekleri de dahil olmak üzere, bir Galaxy S8’de elde ettiğiniz ürüne yakın.
< Resime gitmek için tıklayın >


VİDEO İNCELEMELER


Videoyu izlemek için tıklayınız

Videoyu izlemek için tıklayınız

Videoyu izlemek için tıklayınız

Videoyu izlemek için tıklayınız






< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EyuphanKundakci -- 26 Mayıs 2018; 1:16:40 >

her telefon başlığında şu xiaomi (doğru yazıp yazmadığımdan bile emin değilim adını) konusu açılmasa ne güzel olur.performansı fiyatına göre çok iyiyse herkes alıp kullanmakta ...
Yoruma Git
Yorumun Devamı MSerhan - 6 yıl +11
Gözünüzü sevim 1600 e bu cihaz alınmaz yapmayın etmeyin, j7 prime ile işlemci ve donanımı aynı nerdeyse, sadece ekran ve kamera farklı. Birde utanmadan 16gb yapmışlar, çoğu sitede çıkış olarak 32gb yazıyor, yine bu ülkede olabildiğince üçkağıtçılığa gidilmiş.
Yoruma Git
Yorumun Devamı Hayalci - 7 yıl +4
Daha önce xiaomi mi5 prime kullandım o da çok güzel cihazdı lakin batarya performansı çok kötüydü j7 pro yu 1500 liraya aldım sıfır olarak bu arada her şey sentetik ...
Yoruma Git
Yorumun Devamı serkanky - 6 yıl +4
R
7 yıl
Yüzbaşı

takipdeyim çok begendigim bir model alıp kullanan varsa yorumlarını paylasırsa sevinirim.



A
7 yıl
Yarbay

16 gb pek olmamış gibi? telefon tasarım olarak güzel de 1700 TL verdikten sonra insan 32 gb lık bir kapasite bekliyor.



H
7 yıl
Yarbay

2017 yılında 16GB .

Samsung ciddi misin?

En mantıklısı J7 Max, o da gelirse.

Gelmezse bu telefonun ayarında sadece C9 Pro kalıyor.

J7 Max da Samsung'un C7'den sonra bir telefonda bir araya getirebilecek en iyi özellikler bir arada. Smart glow ve Helio P20 bir arada olması çok önemli bence de.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

G
7 yıl
Yüzbaşı

C9 pro her yönüyle daha iyi bu modele göre

Sadece kullandığım için değil hafızası bile yeter 64 gb

Akıl karı değil bu cihazı almak hiçbir artısı yok

Küçük ekran derseniz de c7 pro veya c5 pro yine ezer geçer.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6EA805F4C -- 31 Temmuz 2017; 22:36:20 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

R
7 yıl
Yüzbaşı

Bende c7pro ile j7pro arasinda kaldim





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi revelax -- 31 Temmuz 2017; 23:37:20 >

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

J
7 yıl
Yarbay

Telefon 1350TL bandinda bulunabilir hale gelecektir. Hepsiburada kisa surede 70TL fiyat kirdi. Bir ay icerisinde Banka/Cek kombinasyonu ile alinasi olur.



C serilerine avantaj olarak TR garantisi ve Always on Display ozelligi var. Hindistan için gelistirilen model 64GB, Avrupa 16GB.



Mantiksiz yani bu. Orta seviye ve pil omru sunan medya tuketimi icin cihaz dusunenler, aile fertleri ve genc hanimlar icin fena degil.

A8 2016'da da kullanilan Mavi renk secenegi cok guzel.

Not: Gorseller bir arkadasin cihazindan.

< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jinjin -- 1 Ağustos 2017; 0:39:48 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

L
7 yıl
Yüzbaşı

ben bu telefonu almak istiyorum acaba kamerası a5 2017 ye kıyasla nasıldır? hiç inceleme videosu bulamadım.



R
7 yıl
Yarbay

Arka kameranın f1.7 olması on kameranınsa f1.9 ve 13 mp olması bu telefonun s7 ye yakın bir fotoğraf çekimi yapabileceğini gösteriyor. Bence özellikleri çok ama.cok iyi bataryası muazzam



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
H
7 yıl
Yüzbaşı

Ois olmadiktan sonra benim icin degeri yok bulanik resimlee cekecej



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
O
7 yıl
Yüzbaşı

http://www.hepsiburada.com/samsung-galaxy-j7-pro-dual-sim-ithalatci-garantili-p-HBV0000079GI8

Burdaki versiyon 32gb diyor doğru mudur?

32 olması halinde alınabilecek bi telefon





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onz -- 1 Ağustos 2017; 23:21:15 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
7 yıl
Yüzbaşı

Ois olsa 2500lira😁



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @hommate01
U
7 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: onz

http://www.hepsiburada.com/samsung-galaxy-j7-pro-dual-sim-ithalatci-garantili-p-HBV0000079GI8

Burdaki versiyon 32gb diyor doğru mudur?

32 olması halinde alınabilecek bi telefon

Evet ama ithalatcı garantili olanlar 32gb, Samsung TR garantililer 16 gb.
itahalatcı garantiler 1200 Tl civarı olsa eyvalah diyecegim de 1600 lü fiyatlarla samsung garantililerle aynı satılıyor.
Zaten ithalat garantili alınacaksa 1400 lü fiyatlara C7 64Gb ya da C7 Pro alınsa ne farkı olur ?


Bu mesaja 1 cevap geldi.
L
7 yıl
Yüzbaşı

a5 ten iyi midir kamerası?




Bu mesajda bahsedilenler: @Mersin uyducu
H
7 yıl
Yarbay

J serisinden bir J7 Max iddialı. O da galiba bir Migros'un stoklarında var diye görünüyor.

C7 ve C7 pro bunlardan çok daha iyi bence. Always on bana lazım diyen Pro alır. Gereksiz gözüyle bakan da düz C7 64 GB alır. C serisinin distribütör garantisi Türkiye'yi görememe sebebi de bu telefonlar. Samsung bu telefonları başka yere satamayacağından gayet emin. C7 Pro yakında değerlenecek. Mesajım bulunsun burada.

Bu devirde 16 GB cihazları peşi sıra sürmesi Samsung'un orta seviyede canını sıkacak yakında. Nokia 5 ve 6, Lenovo K6 Note, Mi5S ve 5S Plus gibi dahili hafızası nispeten bu cihazlardan büyük telefonlar daha çok tercih listelerinde dolanıyor. Tamam Samsung kendince bir metal telefon çizgisi çizdi ama cihazları sürekli kırpıyor.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @unpop
R
7 yıl
Yarbay

Böyle bir telefona ois neden koymazlar



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

B
7 yıl
Er

j7 pro aldım bugün verdiğim para konusunda çok rahatım şahane bir telefon


Bu mesaja 1 cevap geldi.
R
7 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: Buzkırıcı

j7 pro aldım bugün verdiğim para konusunda çok rahatım şahane bir telefon

On ve arka Kamerası s7 ye kıyasla nasıl yada kullandıysan s6



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

M
7 yıl
Binbaşı

J7 pro kullanan arkadaslar deneyimlerinizi yazin lutfen.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

H
7 yıl
Yarbay

Gözünüzü sevim 1600 e bu cihaz alınmaz yapmayın etmeyin, j7 prime ile işlemci ve donanımı aynı nerdeyse, sadece ekran ve kamera farklı. Birde utanmadan 16gb yapmışlar, çoğu sitede çıkış olarak 32gb yazıyor, yine bu ülkede olabildiğince üçkağıtçılığa gidilmiş.telin onlarca alternatifi var,
c7 64gb
c9 pro
mi6
mi5s


Bu mesaja 1 cevap geldi.