E

Yüzbaşı
21 Kasım 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme (?)
104 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
E
7 ay
iOS 17 | Airpods Pro 2 Yeni Özellikler Hk
Hala daha yeni özellikleri anlamaya çalışıyorum. Uyarlanabilir modun diğer modlardan farkı nedir acaba? Bana Şeffafın bi tık daha yukarki modu gibi geldi. Kişiselleştirilmiş ses yüksekliğinde bir fark göremedim. Sohbet farkındalığı konuşma algıladığında otomatik direkt şeffaf moda alıp müziğin sesini kısıyor. Yüksek sesleri azaltma yine anlamadığım bir diğer konu. Anlatabilecek olan var mıdır
< Resime gitmek için tıklayın >
E
3 yıl
kyk yurt hakkı devretme
arkadaşa kyk cıkmıs ancak o ev tuttu ben yedeklerdeyim o hakkını bana devredebilir mi?
E
3 yıl
Önlisansta kayıt dururken başka bir önlisansa kaydolma
2 senelik bir bölümde okuyordum ancak okulum uzadı ve bende yeni yks tercihiyle başka bir üniversitede 2 senelik bölüm kazandım. Bu yeni üniversiteye kaydolmak için kaydımı dondurup kaydolabilir miyim yoksa sildirmem mi gerekir?
E
3 yıl
Saha dolabına VDSL2 kullanıcısı geldikçe ulaşılabilir hızın düşmesi
Kendim türk telekom alt yapısı üzerinden başka bir iss kullanıyorum neyse bu dolap ilk bağlandığında ilk vdsl2ye geçen bendim ulaşılabilir hız 117 mbps idi. 3 hafta sonra sabah aniden düştü 94 mbpse 1 hafta sonra 105 mbps oldu. Bugün üst kat komşum adsl2 kullanıyordu vdsl2ye geçiş yaptırdım ve ben 80 mbps kullandığım için onada 80 mbps tanımlattırdım birde ne göreyim. Üst kat komşumun adsl2 denm vdsl2 ye geçiş yaptığı anda ikimizinde interneti aynı anda gitti geldi ve hop ulaşılabilir hız 105ten 81e düştü. E ne anladık abi biz bu yeni saha dolaplarından sadece 1 abonenin adsl2den vdsl2ye geçmesi eğer maksimum kapasite hızını 20-25 mbps değer birden düşürecekse 2-3 abonede adsl2 hızına düşeceğiz. DSLAM cihazının kalitesizliği mi bu yapılması gerekn bir şey var mı yoksa sürgünmüyüz. Mahallede daha vdsl kullanan kişi sayısı ya 4tür yada 5. Mahalledeki saha dolabının gücünü herhalde biz 2 miz çekiyoruz

< Resime gitmek için tıklayın >
E
3 yıl
Ağustos 2021 nezle salgını
Bu aralar herkeste aynı şikayet var. Boğazda ağrı burun akıntısı öksürük gibi yaz ayında neyin salgınıdır bu abi. Ekşide bile sayfalarca yorum yazılmış başına gelen var mı şu zamanlarda 2 gündür benimde boğazım ağrıyor. Soğuk çarptı diye düşünüyorum ama yeni varyant mı acaba diye düşünmüyor değilim. 2 Doz biontech vurulu bu arada.
E
3 yıl
Elektrik mi Elektronik haberleşme mi
Arkadaşlar sizce 2 senelik bu 2 bölüm arasından hangisini seçmeliyim 2sinede puanım yetiyor hangisinin iş olanağı daha açıktır? Elektronik haberleşme okursam türk telekom gibi yerlerde saha ekibi olarak çalışabilir miyim biraz ilgim var o tarz işlere elektrik okusamda yine aynı yere girebilir miyim sizce hangisi daha avantajlı?
E
3 yıl
Maksimum hız düştü
< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >

Hattım stabil bir şekilde çalışırken bu sabah maksimum hızlar 20 mbps civarı düştü ve snr marginde düşünce hatta kopmalar başlamış ankastreden modeme cat6 çekili durduk yere neden düşer bu aboneler vdsl2 ye geçtği için mi?
E
3 yıl
Her gün aynı saatte internet gidip geliyor
Hergün saat 9 veya 9 buçukta internetim gidip geliyor. Şu modemde daha 24 saat üzeri dsl up süresi göremedim. Hat değerlerim o kadar kötü de değil. Ankastre kutusundan modeme cat6 kabloda çektim ama fayda etmedi. Sizce bu sorunu neden yapıyor. TT saha ekibi ile konuştuğumda bunun normal olduğunu söylüyor. Saha dolabındaki dslam cihazı mı bozuk?

< Resime gitmek için tıklayın >
E
3 yıl
13-14 SNR Margin ile kopma yaşıyorum
< Resime gitmek için tıklayın >

Değerlerim şekildeki gibi arkadaşlar hat değerlerimin çokta kötü olduğunu sanmıyorum daha yeni vr300 modem aldım ve vdsl2 ye geçtim ancak sabah saatlerinde internet anlık olarak kopuyor akşamlarıda aynı şekil. 80 mbps kaldırmıyor mu? Sizce sorun nerede?
E
3 yıl
Android cihazlar 5 GHz wifide 50 mbps üstüne çıkmıyor
100 mbps kullanıyorum. Bilgisyardan veya iphone telefonumdan hız testi yaptığımda rahatlıkla 90 mbps görebilirken 5 ghz wifi ağına bağlı 2 android cihazdada 1.si mi stick tv aparaıt 2.si galaxy j7 duo telefon ikisindede full çekmesine rağmen 50de kalıyor kısıtlanıyor gibi sanki ama iphoneda böyle bir sorun yaşamıyorum neden olabilir? Archer VR300 kullanmaktayım modem olarak. 2.4 ghzda ise 35 mbps.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.