Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
29
Cevap
1776
Tıklama
12
Öne Çıkarma
Sam Altman: Arama motoru değil, sihir gibi birşey tanıtacağız
D
4 ay
Binbaşı
Konu Sahibi

Sam Altman: Arama motoru değil, sihir gibi birşey tanıtacağız
OpenAI'ın CEO'su Sam Altman, OpenAI'nin Pazartesi günü Google'ın I/O etkinliğinden önce Google'a rakip bir arama motoru ürününü tanıtacağı iddialarını yalanladı.



https://twitter.com/sama/status/1788989777452408943



"Arama motoru veya GPT-5 olmayacak"



Altman, X platformunda, Pazartesi günü için OpenAI'ın bir duyuru yapacağını ancak bu duyurunun arama motoru veya GPT-5 duyurusu olmayacağını paylaştı. Bunun yerine, insanların seveceği, kendisine "sihir gibi hissettiren birşey" olacağını söyledi. Resmi OpenAI gönderisinde, yapılacak duyurunun ChatGPT ve GPT-4 ile ilgili yenilikler olacağı belirtiliyor.



Ayrıca Bkz.Microsoft, yapay zeka için 3,3 milyar dolarlık kampüs kuruyor



Daha önce çıkan haberlerde, OpenAI'nin Google lansmanını hedef alan bir tarihte, ilgiyi üzerine çekecek bir lansman düzenleyeceği ve ChatGPT'nin bir uzantısı olacak arama motorunu tanıtacağı iddia edilmişti.



 




Kaynak:https://www.theverge.com/2024/5/10/24153767/sam-altman-openai-google-io-search-engine-launch

 Haberi Portalda Gör

T
4 ay
Er

quote:

İşimizi elimizden alsın da kurtulalım bu kölelik düzeninden. Bu ne ya, 15 yıl oku, 30 yıl çalış. Kölelik için mi geldim dünyaya yoksa yaratıcının eliyle hayatı iyisiyle kötüsüyle deneyimlemeye mi. Özgürlüüüük!  Bu arada, kendinizi özgür hissetmenin ve yeni bir şeyler denemenin yollarından biri de betandreas-azerbaycan adresinde çevrimiçi bahis oynamaktır. Bu sadece para kazanmak için bir şans değil, aynı zamanda heyecan ve adrenalinin tadını çıkarmak için de bir fırsattır. Hayatı dolu dolu yaşayın ve size zevk veren şeyi seçin!
OpenAI'nin Google Arama ile doğrudan rekabet etme gibi bir planının olmadığı açık.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TugA54 -- 16 Mayıs 2024; 14:36:25 >

D
4 ay
Binbaşı

https://www.donanimhaber.com/gpt-4o-sonrasinda-duolingo-nun-hisseleri-cakildi--177272



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Kampec
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.